25 °C Rethymno, GR
21/09/2020

«ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ» ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ – ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ… ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΣΤΑ ΑΓΓΕΛΙΑΝΑ

Για αλλαγές… ψάξτε αλλού

Έχει ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό για την νέα χρονιά. Έστω και αν τυπικά δεν έχει καταστεί οριστικά γνωστή η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται, εκείνος στην 2η συνεχή σεζόν που θα βρίσκεται στον πάγκο της, θέλει να την οδηγήσει με την ίδια φιλοσοφία σε μια πορεία ανάλογη με την περσινή. Με μια ανταγωνιστική παρουσία και εικόνα σε όποιο γκρουπ και αν μετέχει, είτε εκείνο θα είναι η Α’ ΕΠΣΡ, είτε η αντίστοιχη Β’.

«Έγινε αυτό που θέλαμε και οι δύο»…

Για τον Μιχάλη Παπαδάκη η ανανέωση της συνεργασίας του με το Αρκάδι Αγγελιανών ήταν απλά το αποτέλεσμα της θέλησης και των δύο πλευρών να πορευτούν μαζί και την νέα χρονιά. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επίτευξη της συμφωνίας, η αλλαγή προσώπου στην προεδρία της ομάδας των «μπλε» και η παρουσία πλέον του Γρηγόρη Παπαδάκη στην ανώτερη θέση, δεν άλλαξε και την φιλοσοφία της ομάδας. Εξάλλου, οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του επί 2 χρόνια προέδρου Γιάννη Παρασύρη ήταν εκείνη που επέφερε την… «τράμπα» και την «μετατροπή» του πλέον σε Α’ αντιπρόεδρο της. Αυτή η αλλαγή πάντως δεν… άλλαξε και την εμπιστοσύνη που «τρέφουν» οι διοικούντες του Αρκαδίου στο πρόσωπο του Μιχάλη Παπαδάκη.

«Ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο», ήταν οι πρώτες λέξεις του νεαρού προπονητή στην αναφορά του στο αποτέλεσμα των συζητήσεων για την παραμονή του στην ομάδα που έσπευσε να τονίσει «Η αλλαγή στην θέση του προέδρου δεν άλλαξε και την φιλοσοφία που έχουμε στην ομάδα. Σε αυτή συμφωνούμε από την πρώτη στιγμή -και ήταν φυσικό επακόλουθο- να καταλήξουμε και στην ανανέωση της συνεργασίας μας.

Θα στηριχτούμε και την νέα χρονιά στα παιδιά των Αγγελιανών και θα επιχειρήσουμε να τα ενισχύσουμε με 3-4 προσθήκες από την περιοχή του Μυλοποτάμου». Πως βλέπει όμως την νέα αγωνιστική περίοδο στην Α’ ΕΠΣΡ, σε περίπτωση κατά την οποία θα μετέχει και η ομάδα του ; «Ισχύει το κάθε πέρσι και καλύτερα. Πιστεύω ότι μετά και την άνοδο των Αστέρα Ρεθύμνου και Άρη Περιβολίων, 2-3 θα είναι οι ομάδες που θα ξεχωρίσουν. Οι υπόλοιπες θα είναι πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα. Όμως, πως μπορείς να θέτεις συγκρίσεις για την κάθε χρονιά, όταν το ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο θα έχει πλέον μετά την άνοδο των δύο παραπάνω τρείς εκπροσώπους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας;

Έστω και αν η Α’ ΕΠΣΡ δεν θα είναι, πιστεύω, το ίδιο ανταγωνιστική με πέρυσι, η παρουσία 4 ομάδων, μαζί με εκείνες της Επισκοπής και του Ρεθυμνιακού σε Εθνικά πρωταθλήματα είναι σημαντικό στοιχείο για το Ρέθυμνο».  

Μισή ντουζίνα ανανεώσεις και συνεχίζει…

Η μεταγραφική περίοδος ωστόσο συνεχίζεται με ανανεώσεις και με την παραμονή του έμπειρου αρχηγού Μιχάλη Κατσαμά. Στη νέα σεζόν το δυναμικό του Αρκαδιού έχει φτάσει ήδη στις 6 ανανεώσεις. Ακολούθησαν εκείνες των Αντιασβίλι, Κυσανδράκη, Μανώλη Μπροτζάκη, Τζωρτζινάκη και Σεϊντή και έπεται συνέχεια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος της διοίκησης της ομάδας των Αγγελιανών είναι η παραμονή κατά το δυνατόν ολόκληρου του περσινού ρόστερ της ομάδας. Και αυτός καθώς και η σχετική ενίσχυση της ομάδας θα επιχειρηθεί να επιτευχθεί πριν την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας που έχει οριστεί για τα τέλη Ιουλίου με πιο πιθανή ημερομηνία την Παρασκευή 31/7.