16 °C Rethymno, GR
27/10/2020

ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΤΕΡΑΣ Ρ.: «Ξεκινάνε τη δουλειά…»

Η πρώτη ουσιαστική συνάντηση μεταξύ των μελών του συλλόγου του Αστέρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ στα γραφεία των κυανοκιτρίνων. Βλέπετε, η νέα σεζόν φέρνει έπειτα από 10 χρόνια το εν λόγω σωματείο στις εθνικές κατηγορίες μετά από την τελευταία τραυματική το 2009-10.

Τα μέλη της οικογένειας του ΑΟΝ Αστέρα, συζήτησαν για τα νέα δεδομένα που έρχονται, τη διατήρηση του μοντέλου που πρεσβεύει στην ανάδειξη των Ρεθυμνιωτών ποδοσφαιριστών, ξεκινώντας από την Ακαδημία της και καταλήγοντας στο υψηλότερο επίπεδο.

Μέσα σε όλα αυτά μην ξεχνάμε και την γυναικεία ομάδα η οποία θα εκπροσωπήσει το Ρέθυμνο στην Α’ Εθνική. Η ομάδα των γυναικών μάλιστα θα χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο Σοχώρας ενώ ως δεύτερη θα δηλώσει το ΔΑΚ Γάλλου.

Ν. Παπαδάκης: «Η ώρα να χτίσουμε τον επόμενο όροφο»
Ο εκλεγμένος πρόεδρος τώρα των κυανοκιτρίνων, ο Νίκος Παπαδάκης του Αντωνίου έκανε τις πρώτες του επίσημες δηλώσεις μετά τις αρχαιρεσίες αλλά και την πρώτη τοποθέτησή του ως ένα θεσμικό στέλεχος που θα «τρέξει» ο ίδιος και οι σύμβουλοί του την ανδρική ομάδα στη Γ’ Εθνική και τη γυναικεία στην Α’ Εθνική. Δύο… ευθύνες που δεν είναι δα και τόσο μικρή…

«Μια νέα εποχή ξεκινάει για τον ΑΟΝ Αστέρα τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν με την συμμετοχή της ομάδας μας στην Γ’ Εθνική, μα και την παρθενική παρουσία της στην Α’ Εθνική Γυναικών.

Η νέα σεζόν, με όποια παρελκόμενα από την πανδημία του κορονοϊού, αποτελεί μια τεράστια πρόκληση για όλους μας στην διοίκηση και συνολικά στην οικογένεια μας, για την καθιέρωση αλλά και την περαιτέρω εξέλιξη του πρότζεκτ που «τρέχουμε» τα τελευταία χρόνια. Χωρίς πολλά λόγια, μα με πίστη σε αυτό το εγχείρημα, που επίκεντρο έχει αποκλειστικά τα δικά μας παιδιά.

Δίχως άλλο ο ΑΟΝ Αστέρας, είναι ένα από τα πλέον ιστορικά σωματεία του Ρεθύμνου και μεταξύ των μοναδικών τριών με παρουσία σε επαγγελματική κατηγορία ποδοσφαίρου. Μετά από μια δεκαετία στο τοπικό πρωτάθλημα Ρεθύμνου, η επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες, σημαίνει αυτόματα το επόμενο βήμα της εξέλιξης ολόκληρου του οικοδομήματος. Έφτασε η ώρα να «χτίσουμε» τον επόμενο όροφο… στο οικοδόμημα, όπου τα θεμέλια είναι γερά και δεν είναι άλλα από την Ακαδημία μας. Το μοντέλο μας είναι γνωστό τοις πάσι που στηριζόταν, που στηρίζεται και που θα στηρίζεται. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, μα προπάντων συνειδητοποιημένοι για την πιστή εφαρμογή του πλάνου μας, το οποίο στηρίζεται από αναγνωρισμένους προπονητές σε όλα τα επίπεδα του. Στο επόμενο βήμα του ΑΟΝ Αστέρα στη Γ’ Εθνική, θα ενισχύσουν την προσπάθεια μας 4-5 έμπειροι ποδοσφαιριστές που μαζί με τους προπονητές μας, θα αποτελούν τους εκπαιδευτές των παιδιών μας, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η επιστροφή στην Γ’ Εθνική αποτελεί την μεγάλη πρόκληση για όλους μας, ώστε να εξελίξουμε και να αναδείξουμε το ταλέντο των ποδοσφαιριστών μας σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο. Οργανωνόμαστε σε όλους τους τομείς και με την προσθήκη των Σπύρου Σπυριδάκη (Τεχνικός Διευθυντής), Στέλιου Δασκαλάκη (Υπεύθυνος Marketing), Γιώργου Σταρά (Υπεύθυνος Επικοινωνίας) και Βασίλη Τσίγγου (Υπεύθυνος Γραμματείας), ενισχύουμε ακόμη περισσότερο την οικογένεια μας…»

Όλοι «ένα»
Κατόπιν, ο πρόεδρος του Αστέρα έκανε αναφορά και στη σημασία που έχουν τα υπόλοιπα τμήματα του ομίλου… «Ανδρική ομάδα και Γυναικεία ομάδα του ΑΟΝ Αστέρα, Κεραυνός και Ακαδημία θα συνεχίσουν να αποτελούν ΕΝΑ και να δουλεύουν μεθοδικά και οργανωμένα, για τη συνέχιση της πορείας και την επίτευξη των βασικών αλλά και των επιμέρους στόχων τους.
Θα θέλαμε να ευχηθούμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία στα άλλα τρία φίλα σωματεία του Ρεθύμνου, τον ΑΟ Επισκοπής που θα μας εκπροσωπήσει σε επαγγελματική κατηγορία, αλλά και τους ΑΟ Ρεθυμνιακό, ΑΟ Άρη, με τους οποίους θα συνυπάρξουμε στον Κρητικό Όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Τέλος, τις καλύτερες ευχές μας για τη νέα σεζόν αποστέλλουμε και σε όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία του νομού σε Α’ και Β’ κατηγορία, όπως φυσικά στους διοικούντες την ΕΠΣΡ, τους διαιτητές και όλο το φίλαθλο κοινό του Ρεθύμνου.»

Κλείνοντας ο πρόεδρος του Αστέρα έκανε ξεχωριστή αναφορά στις διοικήσεις των σωματείων ΟΦ Αρμένων και Ε.Α.Π. και των φίλων προέδρων τους, Γιώργο Δρουδάκη και Νίκο Βερνάδο αντίστοιχα, για την αμέριστη στήριξη τους σε αυτήν μας την προσπάθεια.

Οι ανανεώσεις οι οποίες θα είναι σύσσωμες
Φυσικά, όσον αφορά τις συζητήσεις για τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, αυτές έχουν γίνει και μάλιστα όπως έχει αποδεχθεί το ίδιο το σωματείο, θα πορευτεί με τα δικά του παιδιά. Σ’ αυτά εντάσσονται και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Ήδη έχει έρθει ένα προκαταβολικό «οκ» από τον Λευτέρη Ψυχουντάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να είναι μία από τις βασικές επιλογές του ρόστερ του Ηλία Ασπρομάτη. Φυσικά θα ακολουθήσουν και οι άλλοι. Περιμένουμε φυσικά τις επίσημες τοποθετήσεις του συλλόγου…