32 °C Rethymno, GR
23/06/2021

ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Μ. Δροσάκης: «Το τέλος αυτής της κρίσης να μας βρει πιο δυνατούς»…

Από τους πιο δυναμικούς αμυντικογενείς μέσους όχι μόνο του κρητικού ομίλου αλλά ίσως και ολόκληρης της Γ’ Εθνικής. Παράλληλα από τα πιο «πλατιά χαμόγελα» εκτός των αγωνιστικών χώρων που όμως μετατρέπονται μέσα από τις λευκές πλάγιες γραμμές του αγωνιστικού χώρου σε ένα φιλότιμο «πόδια στην φωτιά» που αποτελεί δίχως αμφισβήτηση μέρος της εικόνας όλων των ομάδων όταν αυτές λαμβάνουν μέρος σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως εκείνο που μετέχει και ο Ρεθυμνιακός.
Βέβαια για τον Μανώλη Δροσάκη, αλλά και τους υπόλοιπους συμπαίκτες και αντιπάλους των «κυανολεύκων» η φετινή περίοδος ξεκίνησε με στόχους φιλοδοξίες, αλλά και πολλά «κιλά» ιδρώτα στο βασικό στάδιο προετοιμασίας, συνεχίστηκε με μια μικρή «γεύση» και είχε έναν απρόσμενο» επίλογο όπου λουκέτα κάθε σχεδιασμού και αντοχής «σφράγισαν» τους αγωνιστικούς χώρους από άκρη σε άκρη της Ελληνικής επικράτειας και πλέον μετρούν τις… αντοχές όλων εκείνων που η καρδιά τους χτυπούσε εκφράζοντας συναισθήματα σε ημερήσια βάση.


«Αρκετά ανταγωνιστικοί μέχρι και την διακοπή»…
«Η πορεία της ομάδας μας μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος θεωρώ ότι ήταν αρκετά ανταγωνιστική. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία διατηρώντας τον βασικό περυσινό κορμό, ενισχυθήκαμε με νεαρούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, διατηρήσαμε αλλά και προσθέσαμε μέλη στο ικανό προπονητικό μας τιμ και νέα μέλη στην διοίκηση που αγαπούν τον Ρεθυμνιακό. Δημιουργήσαμε έτσι μια οργανωμένη και μαχητική ομάδα γεγονός το οποίο αναγνωρίστηκε και από τους αντιπάλους», τόνισε χαρακτηριστικά στον πρόλογο των δηλώσεών του, ο έμπειρος μέσος των «δελφινιών», που συνέχισε κάνοντας αναφορά στα επιτεύγματα του ίδιου και των συμπαικτών του στους 4 επίσημους αγώνες που πρόλαβαν να δώσουν για το πρωτάθλημα μέχρι και την νέα διακοπή της αθλητικής δραστηριότητας στα ομαδικά σπορ «Σημαντικό ρόλο στην εικόνα της ομάδας έπαιξε και το ιδανικό κλίμα που υπήρχε μεταξύ μας στα αποδυτήρια. Νικήσαμε σε 2 παιχνίδια με πολύ καλές εμφανίσεις , ενώ ηττηθήκαμε σε ακόμη 2 στις λεπτομέρειες και στα τελευταία λεπτά να και θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει», κατέγραψε ο Μανώλης Δροσάκης που πέρασε στην συνέχεια στην απαρίθμηση των επιπτώσεων που θα έχουν οι ομάδες από την νέα αυτή διακοπή.

«Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο επαγγελματισμός των παικτών»…

«Οι επιπτώσεις στην ομάδα μας όπως και σε όλο τον κρητικό όμιλο θα είναι αρνητικές. Οι ομάδες έχουν χάσει τον ρυθμό τους διότι υπάρχει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής από τις ομαδικές προπονήσεις και τους αγώνες», επισήμανε ο 30χρονος παίκτης που πρόσθεσε «Σημαντικό ρόλο στο πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες θα παίξει ο επαγγελματισμός που έχουν δείξει οι ποδοσφαιριστές όλο αυτό το χρονικό διάστημα» δήλωσε ο μέσος του Ρεθυμνιακού, που κράτησε για το τέλος έναν τόνο αισιοδοξίας με τις ευχές που δίνει σε όλους μας για την νέα χρονιά «Εύχομαι σε όλο τον κόσμο μια ευτυχισμένη χρονιά με υγεία και μια γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα. Το τέλος αυτής της κρίσης να μας βρει όλους μας πιο δυνατούς σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Μέχρι τότε να ακούμε τις συμβουλές των ειδικών και να προσέχουμε», κατέληξε ο δυναμικός μέσος της ομάδας της Σοχώρας.