17 °C Rethymno, GR
20/10/2020

ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ – ΚΑΙ Ο ΤΑΜΑΜΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΡΙΝΑΚΗ ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑZOYN ΑΠΟ ΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ» ΤΗΣ 27ης ΙΟΥΛΙΟΥ

Δελφίνια με… «πλοκάμια»

Οι μέρες που διανύουμε μοιάζουν για τους ανθρώπους του Ρεθυμνιακού όπως εκείνες της γνωστές από τον στρατό ως «διαβολοβδομάδα». Όχι από τα πάνδεινα τα οποία καλούνται να υποστούν οι φαντάροι αλλά από το «μάτια 14» αλλά και την ενέργεια που θα πρέπει να έχουν αυτό το χρονικό διάστημα.

Στην ανατολική πλευρά του γηπέδου της Σοχώρας ο χρόνος που διανύουμε κυλάει με πιο γρήγορους ρυθμούς. Είναι γιατί θέλουν να έχουν, στη χειρότερη περίπτωση, το μεγαλύτερο ποσοστό του έμψυχου δυναμικού τους έτοιμο στη νέα σεζόν, στην έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι η 27η Ιουλίου. Ο Γιώργος Λυρώνης και οι συνεργάτες του θέλουν να ξεκινήσουν να δημιουργούν την αγωνιστική εικόνα του Ρεθυμνιακού για την δεύτερη συνεχή παρουσία του στην Γ’ Εθνική κατηγορία δίχως πολλά κενά στο ρόστερ τους.


Ο Χριστουλάκης στον Άστερα Ρεθύμνου

Στην πρώτη αυτή ημέρα δεν θα βρίσκεται ανάμεσα στους «κυανόλευκους» ο Ριχάρδος Χριστουλάκης που, αν και είχε συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους της διοίκησης του Ρεθυμνιακού, τελικά το βράδυ της Τετάρτης τους ανακοίνωσε την τελική του απόφαση που πήγαζε από το συναίσθημα.

Επέλεξε να επιστρέψει σε μια 3η «θητεία», φορώντας ξανά τα «κυανοκίτρινα», όπως και πριν την 23η Μαίου 2018, όταν και είχε ανακοινωθεί από τον Αστέρα η αποχώρηση του για τα Χανιά και τον Άρη Σούδας, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΧ κατά την απερχόμενη περίοδο.

Αυτή η εξέλιξη μπορεί να είχε τον χαρακτήρα του «απρόσμενου» για τα «δελφίνια», όμως δεν έβγαλε τους υπεύθυνους των «κυανόλευκων» από τον ρυθμό τους. Η περίπτωση του τελικού «ναι» από τον Ριχάρδο Χριστουλάκη θα αποτελούσε γι’ αυτούς κάτι, μεταξύ «παραπάνω λύσης» και «πονοκεφάλου» για τον Γιώργο Λυρώνη όμως αυτά έχουν οι διαπραγματεύσεις.

 

Τριάδα για… άλλες πολητείες

Ο έμπειρος κόουτς αλλά και οι άνθρωποι της ομάδας της Σοχώρας κοιτούν με πιο προσεκτικές «ματιές» τις τελευταίες εξελίξεις στο κέντρο τη άμυνας καθώς, μετά τον Αλέξη Κοντορινάκη που τελείωσε τις σπουδές του και ετοιμάζεται να επιστρέψει στα Χανιά και ο Λώρενς Έντγκαρ Ταμάμης δείχνει να βρίσκεται κοντά στην κεντρική πόρτα του γηπέδου της Σοχώρας με τάσεις προς έξοδο. Ένα πολύ σημαντικό οικογενειακό πρόβλημα τον ωθεί να μεταβεί στην γενέτειρα πόλη του, τη Λαμία.

Έτσι, μετά τους Νώντα Μανιδάκη και Αλέξη Κοντορινάκη, ο κεντρικός οπισθοφύλακας ενδεχομένως να αποτελέσει παρελθόν για τους «κυανόλευκους». Εκείνοι, πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι εμφανίζονται υπέρ – δραστήριοι και αναμένεται να κοινοποιήσουν σύντομα τα αποτελέσματα όλων επαφών που έχουν μέχρι σήμερα ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και παίκτης με εμπειρία από την Super League 1.

Oι «κυανόλευκοι» πάντως το βράδυ της Τετάρτης ήρθαν εκ νέου σε επαφή με τον Βασίλη Μπούσδρα, καθώς η παρουσία του υψηλόσωμου αμυντικού κατά την διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου, δημιουργεί την θέλησή να επεκταθεί η συνεργασία τους.