25 °C Rethymno, GR
03/07/2020

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕπΑΡ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 3ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ

Διακρίσεις για τους Τριπολιτάκη, Κυπριωτάκη, Ανυφαντάκη και Βογιατζιδάκη

Μία πρωτιά και τρεις τρίτες θέσεις κατέλαβαν τρεις αθλητές του ΕπΑΡ μέσα από το 3ο Παγκρήτιο Μαθητικό Τουρνουά πινγκ-πονγκ που πραγματοποιήθηκε στο νέο προπονητήριο του Ομίλου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ρεθύμνου που στεγάζεται στο γυμνάσιο Ατσιποπούλου.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τριπολιτάκης στην κατηγορία των γυμνασίων-λυκείων αναδείχθηκε πρώτος, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Μάνος Κυπριωτάκης που κατέλαβε την 3η θέση.

Διακρίσεις όμως είχαμε και για τον Γιάννη Ανυφαντάκη στην Ε’-Στ’ Δημοτικού, και τον Παντελή Βογιατζιδάκη στην Α’-Δ’ Δημοτικού, παιδιά του ρεθεμνιώτικου ομίλου που κατέλαβαν 3ες θέσεις και μ’ αυτόν τον τρόπο απόδειξαν ότι το άθλημα έχει πολύ γερές βάσεις στο νομό μας.

Επρόκειτο για ένα τουρνουά όπου προσφέρθηκε η ευκαιρία να δείξουν τα παιδιά τις ικανότητές τους στη διοργάνωση αθλητικών events. Στη διοργάνωση λάμβαναν αθλητές από όλη την Κρήτη εξ ου και οι συμμετοχές από τον Γιούχτα (Αρχάνες), και τον ΟΑ Χανίων.

Στο τέλος όπως ήταν φυσικό, η διοίκηση του ΕπΑΡ θέλησε να ευχαριστήσει τον Α.Ο. Γιούχτα, τον Ο.Α. Χανίων μα και όλα τα παιδιά και τους συνοδούς τους, που τους τίμησαν με την παρουσία τους.

Παίξανε σαν άνδρες οι Βουμβουλάκης – Δερεδάκης

Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε ότι ταυτόχρονα οι πρωταθλητές Μανώλης Βουμβουλάκης (12 ετών) και Κωνσταντίνος Δερεδάκης (13 ετών) που αγωνίζονται ως δανεικοί στον αθηναϊκό σύλλογο «ΡΟΥΦ 80» στην κατηγορία Α’ τοπικό Ανδρών Αττικής, έδωσαν αγώνες πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις αποδεικνύοντας, ότι πλέον μπορούν να αντιμετωπίσουν στα ίσια τους ενήλικους αντιπάλους τους!

Οι τελευταίες επιτυχίες

Αυτή ήταν μια πράξη μέσα από μία σειρά δράσεων του ρεθεμνιώτικου ομίλου που συνεχίζει τις προσπάθειες για να αναβαθμίσει το άθλημα στο νησί αλλά και τη θέση του στο ελληνικό ranking.

Οι τελευταίες επιτυχίες άλλωστε έχουν επιφέρει ικανοποίηση στο εσωτερικό του συλλόγου, καθώς και αναγνώριση στον χώρο.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό, είχαμε την αντρική ομάδα που ανήλθε στην Α2 Εθνική Κατηγορία με 12 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και ακολούθησαν οι επιτυχίες της εφηβικής ομάδας με δύο προκρίσεις στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.

Εκτός από την πρόκριση στις «16» καλύτερες ομάδες της χώρας, ήρθαν και οι δύο προκρίσεις στο ατομικό αγώνισμα για τους αθλητές του ΕπΑΡ, Θέμη Αδριανό και Αλέξανδρο Μαργαρίτη, οι οποίοι πιάνοντας εξαιρετικές αποδόσεις σε όλα τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης, πήραν σχετικά εύκολα την πρόκριση για τους καλύτερους «32» της Ελλάδας και δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω στην τελική φάση.

Στο ατομικό αγώνισμα συμμετείχε και ο αθλητής του Επ.Α.Ρ, Κυριακόπουλος Παναγιώτης, που παρά την πολύ αξιόμαχη εμφάνισή του δεν κατάφερε να περάσει στην τελική φάση.

 

Οι νικητές ανά κατηγορία

Λύκεια-Γυμνάσια:

 1. Γιώργος Τριπολιτάκης (Επ.Α.Ρ.)
 2. Δημήτρης Λυριτζάκης (Α.Ο. Γιούχτας)
 3. Μάνος Κυπριωτάκης (Επ.Α.Ρ.)
 4. Γιώργος Μανιάς (Α.Ο. Γιούχτας)

 

Ε’-ΣΤ’ Δημοτικού

 1. Λάμπρος Γούλας (Ο.Α. Χανίων)
 2. Νίκος Αγγελίδης (Ο.Α. Χανίων)
 3. Ιωάννης Ανυφαντάκης (Επ.Α.Ρ.)
 4. Στέλλα Μαυροματάκη (Ο.Α Χανίων)

 

Α’-Δ’ Δημοτικού

 1. Γιώργος Γούλας (Ο.Α. Χανίων)
 2. Στέφανος Μαυροματάκης (Ο.Α. Χανίων)
 3. Παντελής Βογιατζιδάκης (Επ.Α.Ρ.)
 4. Μιχάλης Κυριακάκης (Α.Ο. Γιούχτας)

«Η διοίκηση και το προπονητικό team του Ομίλου Επ.Α.Ρ. συγχαίρουν όλους τους μικρούς και μεγάλους αθλητές του και ευχαριστούν ολόψυχα όλους εκείνους που στήριξαν και στηρίζουν τις προσπάθειες του Σωματείου».

 

Το Σάββατο κόβει την πίτα του

Έπειτα από όλα τα παραπάνω, ο Όμιλος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ρεθύμνου καλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 στην οικογενειακή ταβέρνα WhiteLady.