24 °C Rethymno, GR
27/09/2020

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΕΛΑΒΕ Ο Μ. ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΕ

Δυνατή όπως ποτέ άλλοτε

Ο Μιχάλης Νικολιδάκης μοιάζει ως ένας μόνιμος πρόεδρος στον ΑΟ Επισκοπής μα κυρίως ως ο παράγοντας εκείνος που εξασφαλίζει στον σύλλογο τις προϋποθέσεις νέας ανάκαμψης σε αγωνιστικό αλλά και σε οργανωτικό επίπεδο.

Λαμβάνοντας το απόλυτο των σταυρών από τα μέλη που πήγαν και ψήφισαν στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», δεν μπορούσε παρά να νιώθει ικανοποίηση για το γεγονός ότι συνεχίζει να έχει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που περιβάλλουν την ομάδα.

Στο ψηφοδέλτιο του ΑΟ Επισκοπής (γιατί είχαμε εκλογές και για το έτερο σωματείο της Επισκοπής 2010), υπήρχαν άλλοι 7 υποψήφιοι. Επίσης είχαμε παλιά μέλη που επανεκλέχθηκαν κ.κ. Μιχάλης Βελονάκης, Στέλιος Ξυνομηλάκης και Νίκος Τσιλεδάκης, ενώ προστέθηκαν και 5 νέα πρόσωπα ως υποψήφιοι, ο αντιδήμαρχος Ρεθύμνου (καθαριότητας) Δημήτρης Λελεδάκης, ο Ιωάννης Λελεδάκης, ο Ηλίας Δαμανάκης, ο Ανδρέας Παπαδάκης καθώς και η κα Έλενα Αντωνάκη. Το διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα συνταχθεί σε σώμα, θα είναι 7μελές και θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 17 Ιουνίου.

Εκλογές είχαμε βέβαια και για την Επισκοπή 2010, εκεί όπου στο ψηφοδέλτιο υπήρχαν τα παρακάτω άτομα: Εύη Βουτσίδη, Ειρήνη Γαλλιού, Στράτος Γιοκαριδάκης, Οδυσσέας Κελαϊδής, Γραμματική Τραϊτοράκη, Κυριάκος Τραϊτοράκης, Παύλος Φουντουλάκης, Χρήστος Φραγκιαδάκης. Και εδώ το Δ.Σ. θα είναι 7μελές και θα ανακοινωθεί την ίδια ημερομηνία.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι στη Γενική Συνέλευση της Επισκοπής, όπου θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Αθλητικός Όμιλος θα μετουσιωθεί σε ΠΑΕ, παραβρέθηκαν, ο ίδιος ο αντιδήμαρχος Ρεθύμνου κ. Δημήτρης Λελεδάκης (έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τα χρώματα του συλλόγου), ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΡ κ. Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, ο ταμίας της ΕΠΣΡ κ. Δημήτρης Κουργιαντάκης καθώς και το μέλος της ρεθεμνιώτικης Ένωσης κ. Νίκος Μουζουράκης.

Σημειωτέον, στον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της απερχόμενης σεζόν, υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων γι’ αυτό και υπερψηφίστηκαν από όλους.

Μ. Νικολιδάκης: «Πιο δυνατοί παρά ποτέ»

Ακολούθως, ο Μιχάλης Νικολιδάκης, που όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει σταθερός στον προεδρικό θώκο, θέλησε να κάνει εκτενή αναφορά στο πως πορεύθηκε η ομάδα στη χρονιά που πέρασε, ενώ στο οικονομικό σκέλος είχε τυπωθεί και μοιραζόταν στους παριστάμενους το εξοδολόγιο (έσοδα-έξοδα) της σεζόν, τόσο για τη μία όσο και για την άλλη ομάδα. Ο ίδιος στην τοποθέτησή του είπε μεταξύ άλλων…

«Ήταν μια χρονιά απόλυτα επιτυχημένη. Δεν ήταν μόνο η άνοδος. Είχαμε μια εξαιρετική αγωνιστική παρουσία μαζί με ήθος, αρχές και αξίες, με μια νέα νοοτροπία νικητή αλλά και με τη δέουσα κρητική φιλοξενία προς όλους, δίχως καμία διάκριση.

Δεν είναι, ξαναλέω, μόνο ένα πρωτάθλημα ή μια άνοδος. Είναι και το τι κάναμε ως Επισκοπή, ως Ρέθυμνο προς την τοπική, και όχι μόνο, κοινωνία και το τι πρεσβεύουμε… Μπορέσαμε να τηρήσουμε εξίσου όλες τις σημαντικές παραμέτρους σε διοικητικό, αγωνιστικό και επικοινωνιακό επίπεδο. Άρα, νιώθω περήφανος για την ομάδα μου που, και μόνο όταν αναφέρω το όνομα «Επισκοπή», συγκινούμαι.

Στο νέο Δ.Σ. που θα προκύψει θα μπουν σημαντικοί άνθρωποι και θα είναι ίσως το πιο δυνατό συμβούλιο από ποτέ στην ιστορία μας. Νομίζουμε ότι είμαστε έτοιμοι να τραβήξουμε τον δρόμο μπροστά».

Ο Μ. Νικολιδάκης ακολούθως αναφέρθηκε στο πλάνο που θέλουν όλοι να έχει μια τέτοια βάση ούτως ώστε, να μπορεί μια ομάδα να ανέβει επίπεδο. Κι αυτό είναι ένα προπονητικό κέντρο πλησίον του ΔΑΚ Γάλλου. «Θέλουμε έργα υποδομών (εγκαταστάσεων). Από τη στιγμή που τα έχουμε σχεδιάσει επί χάρτου θα τα κάνουμε. Τα πράγματα τα κάνουν οι άνθρωποι, αρκεί φυσικά ο θεός να μας δίνει τη δύναμη να είμαστε υγιείς» είπε.

Φυσικά αναφέρθηκε στην Επισκοπή 2010 που πορεύεται με παιδιά δικά της αλλά και από τον νομό, ενώ τόνισε το καλό έργο που γίνεται στις ακαδημίες και έκλεισε αναφέροντας… «Με τη δική σας υποστήριξη, τη βοήθεια της οικογένειας Βαρδινογιάννη που μας στηρίζει και αποτελεί τιμή για μας να βρίσκεται συνεχώς δίπλα μας και φυσικά με τη θέληση του Θεού, ελπίζουμε να υλοποιήσουμε ένα σχέδιο που είναι πραγματοποιήσιμο γιατί το πιστεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Δ. Λελεδάκης: «Τι θέλουμε και πού θέλουμε να γίνει;»

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε το νέο μέλος του Δ.Σ. και αντιδήμαρχος του Δήμου Ρεθύμνου Δ. Λελεδάκης, όπου στάθηκε στην ανάγκη να καταλήξουν από κοινού σε ένα συγκεκριμένο πλάνο: «Η Επισκοπή, χρόνια τώρα, εκπροσωπεί το Ρέθυμνο επάξια στις εθνικές κατηγορίες. Φέτος ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή και δίκαια έφτασε στην επιτυχία.

Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι ομόνοια, σύμπνοια σκέψεων και σωστές αποφάσεις.

Η Επισκοπή έχει βάλει μπροστά ένα μεγαλόπνοο σχέδιο που δεν περιορίζεται στο αγωνιστικό και μόνο πλαίσιο.

Ξέρουμε ότι θέλει να οργανώσει τις εγκαταστάσεις και να είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο. Θα πρέπει ωστόσο να συγκεκριμενοποιηθεί τι θέλουμε να φτιάξουμε και που θέλουμε να το φτιάξουμε.

Ως εκπρόσωπος της δήμου αναφέρω ότι, οι εποχές είναι δύσκολες ελέω όλων των τελευταίων καταστάσεων. Αυτή η ομάδα όμως αξίζει να έχει τη δύναμη να ανταγωνιστεί άλλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της χώρας».

Γ. Δασκαλομαρκάκης: «Παρόντες όπου μας χρειαστείτε»

Τη Γενική Συνέλευση έκλεισε ο γεν. γραμματέας της ΕΠΣΡ Γ. Δασκαλομαρκάκης που δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήριά του στη ρεθεμνιώτικη ομάδα: «Δίδουμε πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Επισκοπής που εκπροσώπησε για άλλη μια χρονιά άξια το Ρέθυμνο και την Ένωσή μας. Χαιρετίζουμε την επιτυχία του τίτλου και της ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες και ευχόμαστε να έχει μια ανάλογη πορεία και στην ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

Καλή δύναμη στο νέο διοικητικό συμβούλιο και θα είμαστε παρόντες όπου χρειαστεί».