13 °C Rethymno, GR
16/04/2021

ΣΤΟΥΣ "ΓΥΠΑΕΤΟΥΣ" ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΓΚΡΟΥΠ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΝΩ Ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ Δ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Η ευελιξία μιας διαφορετικής καθημερινότητας

Όλα τα κορονοϊού δύσκολα είναι αυτό το διάστημα και πόσο μάλλον όταν πλησιάζουμε στις γιορτές όπου υπάρχει μια εσωτερική χαρά στους περισσότερους. Μόνο που αυτή τη φορά, αυτή τη χαρά θα την εκφράσουμε εξ αποστάσεως.
Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στην Επισκοπή εκεί όπου υπάρχει αδημονία για την εκκίνηση του πρωταθλήματος αλλά που όλοι τους γνωρίζουν καλά ότι, θα χρειαστεί να γυρίσει αυτός ο γέρος χρόνος για να μετρούν αντίστροφα για τη σέντρα της Football League.
Το πως κυλάει η ζωή των ποδοσφαιριστών των «γυπαετών» είναι κάτι που δεν χρειάζεται και πολλή σκέψη για να την αντιληφθούμε. Καθημερινή προπόνηση σε γκρουπ και από εκεί και πέρα, φαγητό και εγκλεισμός.
Βέβαια, οι παίκτες μένουν κοντά ο ένας στον άλλον οπότε, όλο αυτό βοηθάει στο να «χτίσουν» επί τη βάσει τις σχέσεις τους. Για την ώρα λοιπόν οι προπονήσεις καλά κρατούν, θα υπάρξει προφανώς και η διακοπή για τις γιορτές όπου όλοι θα αναχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους και θα επιστρέψουν με τη νέα χρονιά για να μπουν -όπως όλοι το ελπίζουμε- σε δράση.

Δ. Πολυχρόνης: «Φτιάχνουμε κάτι πολύ καλό»
Ο 26χρονος αμυντικός μέσος Δημήτρης Πολυχρόνης είναι από τους «παλιούς» πια αυτής της ομάδας που δημιουργείται και θέλησε να μιλήσει στα «ΡΝ» για την υπάρχουσα κατάσταση που δεν είναι και ό,τι καλύτερο αλλά που εν τέλει έχει και κάποια θετικά…
«Προσπαθούμε να κάνουμε όσα πιο πολλά πράγματα μπορούμε. Θα έλεγα και δημιουργικά όπως το να μπορέσουμε να βελτιωθούμε σε ατομικό επίπεδο (στον τομέα της γυμναστικής αλλά και σ’ αυτόν της τεχνικής) από τη στιγμή που προπονούμαστε σε γκρουπ.
Έξω από το γήπεδο θεωρώ πως είναι μια μεγάλη ευκαιρία να βελτιωθούμε και στο πνευματικό μας επίπεδο όπως το να διαβάσουμε ένα βιβλίο, να δούμε κάποια ταινία ή να παρακολουθούμε κάποιο ντοκιμαντέρ στο netflix» σημειώνει ο Πατρινός μέσος ο οποίος βγάζει τον αισιόδοξο τόνο αυτού του δεύτερου lock down.


«Επιλογές, ποιότητα και νεανικότητα»

Το πως είναι η καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών σε επίπεδο σχέσεων ο ίδιος θεωρεί πως η καραντίνα κάνει καλό… ¨»Όλοι θέλαμε να παίζαμε αυτό το διάστημα, να έχουμε αγώνες στα πόδια μας όμως ξέρουμε ότι πρέπει να συμβιβαστούμε με τις υπάρχουσες συνθήκες. Από αυτή την άποψη υπάρχουν θετικά μέσα από αυτό γιατί, μπορούμε και γνωρίζουμε καλύτερα με τον συμπαίκτη μας. Μένουμε όλα τα παιδιά κοντά (ο καθένας βέβαια έχει το δωμάτιό του).
Αναφορικά τώρα με το τί ομάδα «χτίζει» η Επισκοπή ο ίδιος επισημαίνει τρεις ξεκάθαρους άξονες: Έχουμε πληθώρα επιλογών ως ομάδα, ένα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι. Έχουμε πολλή ποιότητα μπορώ να πω και μ’ αρέσει το νεανικό στυλ που έχουμε γιατί έτσι, ο ποδοσφαιριστής έχει στόχους, έχει όνειρα.
Δουλεύουμε σ’ ένα υγιές περιβάλλον με τον προπονητή μας ενώ η διοίκηση βρίσκεται κοντά μας παρ’ όλο που ξέρουμε ότι παντού αυτή τη στιγμή είναι δύσκολα.
Θεωρώ ότι φτιάχνουμε κάτι πολύ καλό γιατί έχουμε πέραν όλων των άλλων και καλούς ξένους ποδοσφαιριστές που παρ’ όλο το ότι περνούν ένα στάδιο προσαρμογής, δείχνουν να ανταποκρίνονται σε πολύ υψηλό επίπεδο στις υποχρεώσεις τους.
Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί μετά απ’ όλο αυτό.»