18 °C Rethymno, GR
17/05/2021

Ο ΝΕΑΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ FL

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Τέλος στον δανεισμό του Χρήστου Μπελεβώνη

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την ΠΑΕ Επισκοπή έγινε γνωστό και ακούει στο όνομα, Χρήστος Μπελεβώνης. Ο 18χρονος επιθετικός που ήταν με δανεισμό στο Ρέθυμνο από την ΠΑΕ Παναιτωλικός ήρθε σε επαφή με στελέχη της ρεθεμνιώτικης ΠΑΕ και συναποφάσισαν πως η συνεργασία τους θα πρέπει να τελειώσει κάπου εδώ.
Η αναβλητικότητα έναρξης της Football League έχει δημιουργήσει αλγεινή εντύπωση σε όλους και πόσο μάλλον σε νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως ο Μπελεβώνης που άφησαν τον Παναιτωλικό πιστεύοντας σ’ ένα φιλόδοξο όσο και λογικό πλάνο ομάδων πιο κάτω κατηγοριών όπως, η Επισκοπή. Δυστυχώς όμως, όπως η Επισκοπή έτσι και όλες στη Football League δεν μπορούν να το υλοποιήσουν, τουλάχιστον για την ώρα…
Ποδοσφαιριστές με την ηλικία του Μπελεβώνη που ανήκουν σε ΠΑΕ της Super League1, ήταν λογικό να θελήσουν να επιστρέψουν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους μήπως και μπορέσουν να ενταχθούν εκ νέου στο ρόστερ τους.
Η ανακοίνωση έγινε γνωστή χθες μέσα από την επίσημη θέση της κυανόλευκης ΠΑΕ αναφέροντας: «Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Μπελεβώνη. Ο δανεισμός του 18χρονου επιθετικού ολοκληρώνεται κάπου εδώ επιστρέφοντας στην ΠΑΕ Παναιτωλικός.
Η ομάδα μας ευχαριστεί τον νεαρό στράικερ και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική σταδιοδρομία που ανοίγεται μπροστά του».

Η Επισκοπή δίπλα στα όνειρα των ποδοσφαιριστών
Ο Μπελεβώνης ήταν ένας φέρελπις επιθετικός για την Επισκοπή. Όλοι, προπονητές και διοίκηση πίστεψαν σε εκείνον καθώς έδειχνε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση έχοντας πάντοτε και ο ίδιος στο μυαλό του ότι θέλει να κάνει μια όσο το δυνατόν πιο καλή ποδοσφαιρική σταδιοδρομία.
Στην Επισκοπή δούλευε πολύ όμως το πρωτάθλημα δείχνει να μην ξεκινάει. Μπροστά σ’ αυτόν τον κίνδυνο λοιπόν λήφθηκε η καλύτερη δυνατή απόφαση για τον ίδιο και η Επισκοπή δεν μπορούσε να είναι η ομάδα που θα του στερήσει μια δυνατότητα επανένταξής του στη SL1.

Αγωνία για την επόμενη μέρα
Τώρα το εύλογο ερώτημα είναι, τί θα γίνει με τους υπόλοιπους αλλά κα τί θα κάνει η Επισκοπή μα και οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας…
Άπαντες οι ΠΑΕ έμειναν εμβρόντητες στη μη λήψη αποφάσεων. Άπαντες όμως, διοικήσεις, προπονητικό σταφ, ποδοσφαιριστές μα και λοιπό προσωπικό μένουν στο να παρακολουθούν τις εξελίξεις. Άλλωστε τίποτε δεν έχει κλείσει οριστικά. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δούμε μια δραστική κίνηση από την ΓΓΑ αλλά και από τον ίδιο τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Αυγενάκη ο οποίος και χθες είχε τηλεδιάσκεψη με προέδρους της FL προκειμένου να δουν πως μπορούν να σώσουν ό,τι σώζεται…
Η τελευταία κίνηση του ΠΣΑΠ πάντως (κάλεσε τη λίγκα να προσφύγουν στο ΣτΕ) είναι μια σοβαρή κίνηση.

Παντού η ίδια κατάσταση
Στην Επισκοπή οι μεμονωμένες προπονήσεις συνεχίζονται αλλά είναι κοινώς γνωστό ότι επικρατεί προβληματισμός. Όλοι, ο ένας ρωτάει τον άλλον ενώ πολλοί ποδοσφαιριστές επικοινωνούν με διάφορους συναδέλφους τους για να μάθουν νέα. Παντού η κατάσταση είναι ίδια. Οι ίδιοι πάντως συνεχίζουν με επαγγελματική ευσυνειδησία απρόσκοπτα τη δουλειά τους όμως τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα όσον αφορά τον αθλητισμό κι αυτό γιατί αντικρούονται τα κρούσματα που αυξάνονται με το γεγονός ότι η FL ως πρωτάθλημα τηρεί τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου.