14 °C Rethymno, GR
16/04/2021

ΑΤΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ, Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ "ΓΥΠΑΕΤΩΝ" Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΘΙΟ ΧΙΑΣΤΟ

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Χάνει τη σεζόν ο Μάνος Καλογεράκης

Από την πόρτα του χειρουργείου χρειάστηκε να περάσει ο Μανώλης Καλογεράκης. Ο τερματοφύλακας της Επισκοπής στάθηκε άτυχος σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις. Ο 29χρονος πορτιέρο πάτησε στραβά στον πλαστικό χλοοτάπητα και ένιωσε στο γόνατό του αυτό που δεν θέλει να βιώσει κανείς ποδοσφαιριστής στην καριέρα του, μια ρήξη πρόσθιου χιαστού.
Ο πόνος στους περισσότερους μπορεί να είναι άγνωστος όμως με το που συμβεί γνωρίζουν άμεσα ότι κάτι πολύ σοβαρό έχει συμβεί. Έτσι, και με τον Χανιώτη πορτιέρο. Ο ίδιος σοριάστηκε στο έδαφος και αφού έκανε την απαραίτητη μαγνητική τομογραφία, η διάγνωση ήταν αυτή που τον οδήγησε στο χειρουργείο.
Ο ίδιος πάντως είχε πολύ καλή διάθεση μετά το χειρουργείο αφού έλαβε τη διαβεβαίωση από τους θεράποντες ιατρούς ότι όλα πήγαν κατ’ ευχή. Όλοι ξέρουν ότι -δυστυχώς συμβαίνει σε αρκετούς ποδοσφαιριστές- τέτοιες άτυχες στιγμές είναι μέρος της καριέρας του. Ίσως είναι και η αφορμή για να γίνουν πιο δυνατοί.
Σημασία για τον ίδιο είναι, να μπορέσει να περάσει αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα του ενός μήνα και έπειτα να μπει στη διαδικασία της αποκατάστασης. Η επάνοδός του στους αγωνιστκούς χώρους είναι λίγο ως πολύ γνωστή, έπειτα από 6 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι χάνει οριστικά την φετινή σεζόν που άργησε να ξεκινήσει αλλά που ο ίδιος θα τη δει, από την εξέδρα.

Όλοι νοερά δίπλα στον Μάνο
Για την Επισκοπή η ατυχία την χτύπησε, μοιραία την «κατάλληλη» στιγμή. Εκεί που δεν έπρεπε.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές πάντως, το προπονητικό τιμ αλλά και η διοίκηση ευχήθηκαν στον Μανώλη Καλογεράκη τα καλύτερα και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους με την παρακάτω ανακοίνωση: «Μανώλη, σιδερένιος! Σε περιμένουμε πίσω δυνατό όπως ακριβώς σε αφήσαμε. Σου ευχόματε ολόψυχα υγεία και καλή επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.
Οι συμπαίκτες σου, οι προπονητές σου, η διοίκηση…»

Άτυχος και ο Νίκος Βουτσελάς

Η ατυχία όμως δεν χτύπησε μονάχα τον Μανώλη Καλογεράκη που προοριζόταν βασικός κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του. Ο Νίκος Βουτσελάς υπέστη ένα τραύμα τον ώμο με αποτέλεσμα να υποφέρει το τελευταίο διάστημα από τενοντίτιδα της οποίας ο πόνος δε λέει να υποχωρήσει. Έμεινε λοιπόν μόνο ο Γιάννης Μανιαδάκης πράγμα που σημαίνει ότι είναι βέβαιο πως οι «γυπαετοί» ψάχνουν για τερματοφύλακα.
Πάλι καλά που έρχεται η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Φυσικά και εκτιμάται ότι ο Νίκος Βουτσελάς θα είναι καλά όταν θα πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος όμως είναι σαφές αλλά και λογικό να υπάρχουν τρεις ενεργοί τερματοφύλακες σε ένα ρόστερ μιας επαγγελματικής ομάδας.
Προετοιμασία αγωνιστική και ψυχολογική
Στο μεταξύ, η Επισκοπή θα πρέπει σιγά-σιγά να προετοιμάζει το έδαφος για την έναρξη του πρωταθλήματος ασχέτως εάν μεσολαβεί η 10ημερη άδεια για τις γιορτές. Η φάση στην οποία θα μπει (με ομαδικές προπονήσεις) είναι μια αλλαγή που θα της δώσει ξανά τον ρυθμό αλλά και την πεποίθηση ότι είχε ουσία το διάστημα των 45 και πλέον ημερών όπου ήταν αναγκασμένη να διεξαγάγει προπονήσεις στο μονότονο των γκρουπ.