26 °C Rethymno, GR
23/09/2020

ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΕ – Δ.Σ. ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΟΠΗ 2010

Και πάλι πρόεδρος ο Μιχάλης Νικολιδάκης

Σταθερός στον προεδρικό θώκο του ΑΟ Επισκοπής παραμένει ο Μιχάλης Νικολιδάκης. Ο γέννημα-θρέμα Επισκοπιανός παράγοντας, φαίνεται πως είναι ο μόνιμος πρόεδρος στον σύλλογο αφού τα τελευταία 9 χρόνια βρίσκεται συνεχώς στην καρέκλα που πολλές φορές μπορεί να μοιάζει ηλεκτρική.

Ο 47χρονος επιχειρηματίας αναδείχθηκε πρώτος στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στα γραφεία του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης», λαμβάνοντας το απόλυτο των ψήφων των μελών του συλλόγου.

Χθες ήταν η μέρα όπου, τόσο τα ψηφισθέντα μέλη του ΑΟ Επισκοπή, όσο και αυτά της Επισκοπής 2010, συναντήθηκαν προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα.

Έτσι λοιπόν είχαμε, τον Μιχάλη Νικολιδάκη στην ομάδα που σύντομα θα μετουσιωθεί σε ΠΑΕ και τον κ. Οδυσσέα Κελαϊδή που αναλαμβάνει το αντίστοιχο πόστο στην ομάδα που θα έχει σκοπό να ακολουθεί την πρώτη και να αποτελεί το αύριο των «γυπαετών».

Τα 5 νέα πρόσωπα στον ΑΟ Επισκοπής

Το χαρακτηριστικό στο Δ.Σ. της πρώτης ομάδας είναι ότι έχουμε 5 νέα μέλη. Αυτά είναι, ο Δημήτρης Λελεδάκης που έχει αγωνιστεί πριν χρόνια στον σύλλογο, ο Ανδρέας Παπαδάκης, ο Γιάννης Λελεδάκης, ο Ηλίας Δαμανάκης και η Έλενα Αντωνάκη.

Μάλιστα έχουμε τρεις αντιπροέδρους οι οποίοι αναλαμβάνουν ιδιαίτερα πόστα. Σ’ ένα από αυτά είναι, ο αντιδήμαρχος Ρεθύμνου κ. Δημήτρης Λελεδάκης που παίρνει πάνω του το να «τρέξει» ο σύλλογος ένα προπονητικό κέντρο ή ένα γήπεδο προπόνησης σε α’ φάση.

Επίσης έχουμε τρεις γενικούς αρχηγούς με τον Στέλιο Ξυνομηλάκη να παραμένει σταθερός στη θέση του, ο Μιχάλης Βελονάκης που ξέρει πάρα πολύ καλά το πως να ενεργεί όταν αναλαμβάνει αυτόν τον ρόλο και ο νεοεισελθόντας Ηλίας Δαμανάκης, άλλος ένα «παλιός» παίκτης τη δεκαετία του 2000.

Το Δ.Σ. που συγκροτήθηκε σε σώμα είναι:

Πρόεδρος: Μιχάλης Νικολιδάκης

Αντιπρόεδρος έργων αθλητικών εγκαταστάσεων: Δημήτρης Λελεδάκης

Αντιπρόεδρος οικονομικής διοικητικής διαχείρισης: Νίκος Τσιλεδάκης

Αντιπρόεδρος Δημοσίων σχέσεων Ανδρέας Παπαδάκης

Γενικός Γραμματέας: Γιάννης Λελεδάκης

Ταμίας: Έλενα Αντωνάκη

Γενικοί αρχηγοί: Στέλιος Ξυνομηλάκης, Μιχάλης Βελονάκης, Ηλίας Δαμανάκης

Νέα και παλιά πρόσωπα σε σημαντικές θέσεις στην Επισκοπή 2010

Στην Επισκοπή 2010 τα πράγματα μπορεί να ήταν πιο βατά όμως η δουλειά που περιμένει τα παλιά και νέα στελέχη του Δ.Σ. είναι αρκετή. Πρόεδρος θα είναι ο Οδυσσέας Κελαϊδής που εισέρχεται για πρώτη φορά στον συγκεκριμένο θώκο ενώ αναβαθμίστηκε για τα καλά η Εύη Βουτσίδη που κινεί πολλά πράγματα στον σύλλογο. Στο διοικητικό συμβούλιο μπήκαν επίσης, ο Παύλος Φουντουλάκης, , η Γραμματική Τραϊτοράκη, ο Κυριακός Τραϊτοράκης (παλιός ποδοσφαιριστής) και ο Χρήστος Φραγκιαδάκης, άνθρωποι που αποδεδειγμένα αγαπούν τον σύλλογο και δη την προσπάθεια που γεννάται αυτή την χρονική περίοδο.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως, σε περίπτωση που η Επισκοπή συμμετάσχει στην Super League2, υποχρεωούται να κατεβάσει ομάδα στην Κ19 οπότε, το συμβούλιο που διαβάζετε παρακάτω (της Επισκοπής 2010) θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας η οποία σαφέστατα και θα πλέει στην ίδια ακριβώς ρότα και φιλοσοφία με τους «μεγάλους».

Το Δ.Σ. Επισκοπή 2010

Πρόεδρος: Οδυσσέας Κελαϊδής

Αντιπρόεδρος: Εύη Βουτσίδη

Γεν. Γραμματέας: Παύλος Φουντουλάκης

Ταμίας: Ειρήνη Γαλλιού

Δημ. Σχέσεις: Γραμματική Τραϊτοράκη

Μέλη: Κυριάκος Τραϊτοράκης, Χρήστος Φραγκιαδάκης

Τεχν. Διευθυντής ακαδημιών: Στράτος Γιοκαριδάκης

  • Στις επιδιώξεις των δύο διοικητικών συμβουλίων είναι να μπορέσουν να κινούνται παράλληλα στην πλειονότητα των θεμάτων όπως είναι, το γηπεδικό, η αγωνιστική φιλοσοφία, ο αγωνιστική τακτική και φυσικά η προετοιμασία για την επόμενη μέρα του συλλόγου.