23 °C Rethymno, GR
21/09/2020

Ο ΙΟΥΝΙΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ «ΚΛΕΙΣΙΜΟ» ΤΟΥ ΛΥΡΩΝΗ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟ

Μήνας υψηλών… θερμοκρασιών

Σύμφωνα με εκείνους που γνωρίζουν πιο καλά από όλους ποια πρέπει να είναι η πιο καλή… επόμενη ημέρα, ο  Ιούνιος θα είναι ένας καθοριστικός μήνας που θα περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της δραστηριοποίησης όλων. Σύμφωνα με τους διοικούντες του Ρεθυμνιακού ο Ιούνιος θα προσφέρει σε όλους εκείνους που παρακολουθούν την «καθημερινότητα» τις εξελίξεις ενόψει της δεύτερης συνεχόμενης χρονιάς τους στην Γ’ Εθνική.

Ο Λυρώνης έκλεισε και ακολουθούν οι… πλησίον του

Όπως αναμενόταν και σύμφωνα πάντα με το πρώτο μέλημά τους, οι διοικούντες των «κυανολεύκων» παρακολουθώντας παράλληλα και τις εξελίξεις από το «μέτωπο» της ΕΠΟ και την… τυπική επίσημη ανακοίνωση δημιουργίας Κρητικού ομίλου με 16 ομάδες, κινήθηκαν για την ανανέωση της συνεργασίας με τον άνθρωπο που ολοκλήρωσε προπονητικά μαζί με τα υπόλοιπα «δελφίνια» την προσπάθεια της πρώτης χρονιάς επιστροφής τους στα εθνικά πρωταθλήματα.

Έτσι, αμέσως μετά την έκδοση απόφασης για την παραμονή του Ρεθυμνιακού και την νέα περίοδο στην Γ’ Εθνική, οι άνθρωποι της ομάδας, έσπευσαν να ανακοινώσουν την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιώργο Λυρώνη ξεκινώντας το «χτίσιμο» της σεζόν 2020-21 από την «κεφαλή» του πάγκου.

Οι διοικούντες των «κυανολεύκων», είχαν δείξει εδώ και αρκετό καιρό ότι εμπιστεύονται τον 52χρονο τεχνικό και η θέληση και των δύο πλευρών να πορευτούν για δεύτερη συνεχή σεζόν μαζί, υπήρξε καταλυτική για την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν διαδικτυακά το βράδυ του Σαββάτου στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρεθυμνιακού. «Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. εκτιμώντας την εμπειρία, τις ικανότητες, αλλά και το έργο του, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιώργο Λυρώνη. Πορευόμαστε και τη νέα χρονιά με τον έμπειρο 52χρονο τεχνικό πεπεισμένοι ότι θα οδηγήσει αγωνιστικά την ομάδα μας στην πραγματοποίηση των στόχων της. Ευχόμαστε στον Γιώργο Λυρώνη και το δυναμικό της ομάδας μια χρονιά με υγεία και επιτυχημένα αποτελέσματα».

Συνεργάτες και Αντρέας…

Έπειτα από αυτή την θετική εξέλιξη στην υπόθεση προπονητή οι άνθρωποι του Ρεθυμνιακού ήδη έχουν ξεκινήσει και κινούνται και για τις ανανεώσεις του δυναμικού που θα τον πλαισιώσει τη νέα χρονιά στον πάγκο της ομάδας, καθώς σε αντίθεση με την περσινή περίοδο, στόχος τους είναι το συντομότερο δυνατό να έχουν καταλήξει σε μη βεβιασμένες ενέργειες στα σημαντικά θέματα. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες θέλουν να «κλείσουν» μέσα στο επόμενο διάστημα και τους Στέλιο Νικηφόρο και Βαγγέλη Κερεντζή (προπονητής τερματοφυλάκων), που συνεργάστηκαν με τον Γιώργο Λυρώνη στο σύντομο πέρασμά του από τον πάγκο του Ρεθυμνιακού κατά την περσινή περίοδο. Όμως η διοίκηση του Ρεθυμνιακού σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βρίσκεται κοντά σε μια συμφωνία που ενδεχομένως να προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη ισχύ στην αγωνιστική της εικόνα. Έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές με τον γυμναστή του Ηροδότου Ανδρέα Δρυγιαννάκη με στόχο να είναι εκείνος που θα… τρέξει τους «κυανόλευκους» προετοιμάζοντάς τους για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους τη νέα χρονιά. Ο νεαρός γυμναστής δεν αποτελεί πρόσφατη επιλογή για τα «δελφίνια». Γνωρίζοντας την αξία του, οι άνθρωποι του Ρεθυμνιακού είχαν έρθει κοντά σε συμφωνία μαζί του και λίγο πριν εκείνος «μετακομίσει» στην Νέα Αλικαρνασσό και το Ηράκλειο για λογαριασμό της ομάδας του Ηρόδοτου, με το «έδαφος» της επιστροφής του στο Ρέθυμνο, να εμφανίζεται πλέον πρόσφορο.

Κοντά και ο «Παλιέρος»

Οι ίδιες πληροφορίες φέρουν πάντως και τον Γιώργο Παλιεράκη σε συμφωνία με τον όμιλο. Ο έμπειρος πορτιέρο που, όπως όλα δείχνουν εγκαταλείπει την ενεργό δράση μια και καλή, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σαν Γενικός Αρχηγός με την διοίκηση του Ρεθυμνιακού να αντιλαμβάνεται πάντως ότι στην παρούσα φάση ο «Παλιέρος» αφιερώνει πολύ χρόνο στις επαγγελματικές του δραστηριότητες.