16 °C Rethymno, GR
27/10/2020

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ

Με νέο Δ.Σ. στις επόμενες επιλογές

Με την παρουσία της πλειοψηφίας των μελών του πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του Ρεθυμνιακού,  στο γήπεδο της Σοχώρας, οι καθιερωμένες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. που θα οδηγήσει τα «δελφίνια» στην παρουσία τους για 2η συνεχή χρονιά στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Μετά τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της απερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, η κάλπη είχε την… τιμητική της και  όλοι εκείνοι που βρίσκονται κοντά στους «κυανόλευκους» είχαν την ευκαιρία μέσω της πιο αντιπροσωπευτικής δημοκρατικής διαδικασίας, να δώσουν την «ψήφο εμπιστοσύνης» στους ανθρώπους που καλούνται πλέον να πάρουν τις πιο σημαντικές αποφάσεις της… επόμενης ημέρας.

Σύμφωνα και με τις επιταγές Ομοσπονδίας, το «ασθενές φύλλο» θα έχει μεγαλύτερη σε αριθμό εκπροσώπηση στο διοικητικό σχήμα που σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα συσταθεί σε σώμα, έτοιμο για την λήψη των πρώτων σημαντικών αποφάσεών του. Συγκεκριμένα στο τακτικό Δ.Σ. που πραγματοποιούν κάθε πρώτη ημέρα της εβδομάδας οι «κυανόλευκοι», την ερχόμενη Δευτέρα 27 Ιουλίου, θα κατανεμηθούν οι αρμοδιότητες στους εκλεγμένους και πλέον θα συνεδριάσουν και επίσημα για πρώτη φορά με μια σειρά από θέματα να θέτονται επί τάπητος. Και αυτό γιατί λίγες ώρες πριν, θα έχει ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ρεθυμνιακού  στην Σοχώρα και η ενίσχυση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία συνεχίζεται.

Συγκεκριμένα έπειτα από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 22 Ιουλίου 2020 εκλέχθηκαν οι:

Τακτικά Μέλη

Γιακουμάκης Γεώργιος

Μακρυπόδη Ασπασία

Ξηράκης Γεώργιος

Παπαδάκης Κωνσταντίνος

Παπαδάκη Μαρία

Περπιράκι Ελένη

Περπιράκις Γεώργιος

Πολιουδάκης Γεώργιος

Τζαγκαράκης Ανδρέας

Αναπληρωματικά Μέλη

Κοσκινάς Νεκτάριος

Κλαψινός Ανδρέας

Πισκοπάκης Λεωνίδας – Ευάγγελος

Εξελεγκτική Επιτροπή

Γιαννούλης Ανδρέας

Παπαδάκης Σταύρος

Παπαδάκης Ιωάννης

Σάρμα Ντίνες

Τον «πύργο» ακολουθούν σέντερ φορ και «πορτιέρο»

Μετά την τακτοποίηση και των τελευταίων λεπτομερειών που οδήγησαν στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον υψηλόσωμο στόπερ Βασίλη Μπούσδρα, οι «κυανόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση ενός ικανότατου σέντερ φορ που θα πλαισιώσει τον Σήφη Σηφακάκη στην κορυφή της επίθεσης, καθώς οι «κυανόλευκοι» θέλουν να φανούν πιο… εκτελεστικοί στην δεύτερη παρουσία τους στην Γ’ Εθνική κατηγορία σε σχέση με την απερχόμενη σεζόν.

Η αντιστάθμιση που παρουσίασε ο Ρεθυμνιακός την περσινή σεζόν, όπου η πληθώρα δημιουργίας ευκαιριών δεν βρήκε και την ανάλογη «υλοποίηση», οδηγεί τους ανθρώπους του στην αναζήτηση λύσεων που θα βρεθούν δίπλα στον Γερανιώτη επιθετικό και θα κάνουν μεγαλύτερη σε στατιστικά αποτελέσματα την υπόθεση «γκολ». Υπάρχουν ήδη κάποια ονόματα στα υπόψη του Γιώργου Λυρώνη, όμως εξετάζεται προσεκτικά η καταλληλότερη επιλογή.

Αποφάσεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες και για τον τερματοφύλακα που θα προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα δυάδα των Νικηφόρου, Πολιουδάκη. Ο Γιώργος Παλιεράκης αποχώρησε και επίσημα, ενώ αν και δεν έχει απαντήσει ακόμη ο Μενέλαος Δημητριάδης, πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στη Σοχώρα. Έτσι μέσα στην εβδομάδα οι επαφές με τον έμπειρο Μιχάλη Παγιαλάκη θα περάσουν σε δεύτερο στάδιο, ώστε οι «κυανόλευκοι» να κλείσουν σύντομα και αυτή την… εκκρεμότητα.