23 °C Rethymno, GR
21/06/2021

ΜΙΑ... ΝΕΑΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ

Μ. Κοσκινάς: Ένας μικρός μιλάει για την… «μικρή»

Αποτελεί τον «βενιαμίν» της ομάδας του Ρεθυμνιακού, καθώς το ερχόμενο καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα προς τα τέλη Ιουνίου θα συμπληρώσει τα 15 χρόνια ζωής. Παρά το γεγονός όμως ότι ακόμη είναι «σχολιαρόπαιδο», επέδειξε μια ιδιαίτερη ωριμότητα όταν κλήθηκε να μιλήσει για την κατάσταση που επικρατεί τους τελευταίους μήνες στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Όμως όταν έφτασε η ώρα να «αποκαλύψει» τι «κρύβεται» με… δυσκολία στον εσωτερικό κόσμο τόσο τον παικτών της ηλικίας του, όσο και των πιο «μπαρουτοκαπνισμένων» στις Εθνικές κατηγορίες, τότε οι υψηλές θερμοκρασίες του αίματος που κυλάει στις φλέβες του δεν του επέτρεψαν τις υπεκφυγές. Εξάλλου, οι σχεδόν 3 μήνες αποχής από τα γήπεδα για τον γεννημένο στις 24 Ιουνίου του 2006 Μανώλη Κοσκινά, είναι αρκετοί για να δημιουργηθεί μια υπέρμετρη «δίψα» επιστροφής στους κρητικούς τάπητες. Μην ξεχνάμε ότι είναι από τους νεότερους παίκτες της κατηγορίας και η φετινή χρονιά αποτελούσε για εκείνον την μεγάλη πρόκληση.

«Ανυπομονώ να ξεκινήσει ξανά η ποδοσφαιρική δραστηριότητα στη Γ’ Εθνική. Να βρεθούμε στο γήπεδο με τους εξαιρετικούς προπονητές μας και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε πολύ. Να παίζουμε ποδόσφαιρο», επισήμανε ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός των «κυανόλευκων» που μπορεί να μην πρόλαβε κάποια επίσημα λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα όμως η συνέπειά του ήταν υποδειγματική στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «δελφινιών»
Ο νεαρός παίκτης, που είχε ανακοινωθεί επίσημα από την ιστορική ομάδα τις Σοχώρας στις 15 Ιουλίου του προηγούμενου έτους αντιλαμβανόμενος πλήρως τις αιτίες της νέας σε σύντομο χρονικό διάστημα διακοπής είπε: «Προφανώς σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που δοκιμάζεται η υφήλιος, προτεραιότητα είναι η υγεία όλων. Νομίζω όμως ότι ήρθε η στιγμή να ξεκινήσουμε, με την τήρηση βέβαια όλων των κανόνων που προβλέπονται και πιστεύω ότι ο Ρεθυμνιακός είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα που μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτούς. Ανυπομονώ όπως και όλοι οι παίκτες της Γ’ Εθνικής να επιστρέψουμε ξανά στα γήπεδα», τόνισε ο Μανώλης Κοσκινάς που αναφέρθηκε στην συνέχεια σε όλα όσα συνάντησε στην πρωτόγνωρη εμπειρία που είχε με ως μέλος ομάδας των Εθνικών κατηγοριών.

«Ανταποκρίνομαι σιγά-σιγά στις απαιτήσεις»…
«Για μένα η χρονιά ξεκίνησε με μια μεγάλη πρόκληση. Να μπορέσω κλείνοντας τα 14 χρόνια μου να συμμετάσχω σε μια ομάδα με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και υψηλούς στόχους. Δυσκολεύτηκα στην αρχή, σιγά-σιγά όμως μπορώ και ανταποκρίνομαι στις απαιτήσεις των προπονητών μου», τόνισε με νεανικό θάρρος και αρκετή «δόση» φιλοδοξίας ο Μανώλης Κοσκινάς που κράτησε για το τέλος ένα ακόμη πιο αισιόδοξο μήνυμα.
«Εύχομαι η νέα χρονιά να μας δώσει αυτά που μας στέρησε η προηγούμενη. Να ξεπεράσουμε σύντομα την πανδημία και να είναι ένα έτος με υγεία και πολλά χαμόγελα», ολοκλήρωσε ο ταλαντούχος αμυντικός.