17 °C Rethymno, GR
17/05/2021

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ

Ν. Χαλκιαδάκης : «Η επιβίωση θέλει στήριξη»

Ήταν μια ευκαιρία να εκτελέσει τις ανειλημμένες υποχρεώσεις που δύσκολα μπορεί να αποφύγει το αντρικό φύλο. Η διακοπή των πρωταθλημάτων της Γ’ Εθνικής λόγω της έλευσης του δεύτερου κύματος του κορονοϊού συνέπεσε χρονικά για τον Νίκο Χαλκιαδάκη με την κλήση της «μαμάς πατρίδας» για να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του ως «καλός υιός» και έτσι, οι αλλαγές στις αποχρώσεις των ενδυματολογικών προτιμήσεων του έμπειρου μέσου περιορίζονται πλέον, για όσο διάστημα απαιτείται, στο «χακί».
Από τις 11 Νοεμβρίου ο 25χρονος αμυντικός μέσος των «κυανολεύκων» βρίσκεται στην Ρόδο και διανύει την περίοδο προσφοράς των υπηρεσιών του στον στρατό ξηράς, παρακολουθώντας παράλληλα με κάθε ευκαιρία τις εξελίξεις σε μια αγωνιστική περίοδο όπου πρόλαβε με την φανέλα του Ρεθυμνιακού να αγωνιστεί σε 202 λεπτά από τον συνολικό χρόνο στις επίσημες υποχρεώσεις του σε πρωτάθλημα και κύπελλο ερασιτεχνών και που πλέον βιώνει και εκείνος όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που την υπηρετούσαν μέρα με την ημέρα τα δεδομένα που «καθηλώνουν» την Γ’ Εθνική σε ένα καθεστώς απραξίας.


«Γιατί όχι μια άνοδο;»

«Ενώ η ομάδα μας είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις από άποψη ρόστερ και προπονήσεων, ξαφνικά είχαμε πάλι την διακοπή του πρωταθλήματος» περιέγραψε με τόνο πικρίας ο Νίκος Χαλκιαδάκης που ξεκίνησε τις δηλώσεις του θέλοντας να αναφερθεί αρχικά σε όσα πρόλαβε να ζήσει μέχρι την τοποθέτηση εκ νέου του «λουκέτου» σε κάθε αθλητική δραστηριότητα όπως και συνέβη στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη και λίγες ημέρες πριν παρουσιαστεί στην μονάδα που υπηρετεί στην Ρόδο.
Μάλιστα συνεχίζοντας έγινε ακόμη πιο παραστατικός για ό,τι επικρατούσε στην ανατολική πλευρά του γηπέδου της Σοχώρας. «Ο Ρεθυμνιακός είχε ξεκινήσει καλά και έβρισκε σιγά-σιγά τον ρυθμό που θέλει αγωνιστικά, καθώς η ποιότητα των παικτών της ομάδας μας επιτρέπει να μπορούμε με την κυκλοφορία της μπάλας να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην αντίπαλη εστία. Πιστεύω ότι η φετινή ομάδα του Ρεθυμνιακού μπορεί να κάνει μια ανταγωνιστική πορεία, αν ξεκινήσει φυσικά ξανά το πρωτάθλημα, και γιατί όχι και να μην πάει για άνοδο. Έχουμε ένα καλό προπονητικό τιμ με το οποίο δουλεύαμε αρκετά, άλλα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με τον κορονοϊό, θα πρέπει να ξεκινήσουμε ξανά προετοιμασία για να επανέλθουμε όπως ήμασταν πριν από περίπου 3 μήνες», ολοκλήρωσε ο έμπειρος μέσος, ο οποίος στην συνέχεια επισήμανε τις δυσκολίες, αλλά και τις επιπτώσεις που θα συναντήσουν οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές της Γ’ Εθνικής, μετά και την νέα διακοπή της αγωνιστικής περιόδου.

«Η αποχή θα κοστίσει σε τραυματισμούς»

«Είναι δύσκολο να δούμε αγωνιστικές εικόνες όπως εκείνες πριν την διακοπή. Εμείς σαν ποδοσφαιριστές δεν σταματήσαμε την άθλησή μας αλλά και πάλι αυτή η αποχή ίσως μας κοστίσει σε τραυματισμούς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κεντρώος των «δελφινιών» ξεκινώντας την καταγραφή των επιπτώσεων του νέου lock down στην Γ’ Εθνική από το πιο φλέγον θέμα που απασχολεί τους προπονητές και τους ιατρούς όλων των ομάδων της μικρότερης ιεραρχικά κατηγορίας των Εθνικών μας πρωταθλημάτων. Και συνέχισε… «Το πρόβλημα αυτό φυσικά θα αντιμετωπίσουν όλες οι ομάδες. Γενικά η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε όλοι είναι δύσκολη και πρωτόγνωρη. Αυτή είναι η αλήθεια, αλλά πιστεύω ότι έστω και μέσα από αυτές τις συνθήκες θα υπάρξει μια υγιής επιβίωση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πάντα φυσικά με την στήριξη των παραγόντων και των χορηγών των ομάδων. Είμαι αισιόδοξος», κατέληξε με έναν πιο αισιόδοξο τόνο τις δηλώσεις του ο Νίκος Χαλκιαδάκης.