13 °C Rethymno, GR
30/03/2020

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΣΟΧΩΡΑ ΕΙΧΕ ΕΥΧΕΣ, ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΡΥΒΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ…

Πεισμωμένοι μετά την ήττα οι κυανόλευκοι

Η συνέντευξη τύπου στη Σοχώρα, δεν είχε απογοητευμένα πρόσωπα στην αίθουσα. Είχε ωστόσο προβληματισμένα κι ανήκαν κατά το ήμισυ των παρευρισκομένων σ’ αυτά του Ρεθυμνιακού. Ωστόσο, Νίκος Καραδάκης και Μενέλαος Δημητριάδης, παρά το αρνητικό γι’ αυτούς αποτέλεσμα, έδειχναν περισσότερο από ποτέ πεισμωμένοι για την επόμενη μέρα (ή καλύτερα για την επόμενη χρονιά) της ομάδας.

 

Ν. Καραδάκης: «Οι ομάδες μας σέβονται, η διαιτησία, όχι!»

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές, χρόνια πολλά και να μας βρει ο καινούριος χρόνος με την ίδια διάθεση για ποδόσφαιρο.

Ήταν ένα ματς πολύ δύσκολο, όπου και οι δύο ομάδες το χρειαζόμασταν. Και σε μας και στον Ατσαλένιο έλειπαν οι λεπτομέρειες για να έχουμε σήμερα περισσότερους βαθμούς. Στο ματς αυτό, τις λεπτομέρειες, τις είχε ο ΠΟΑ και γι’ αυτό πήρε το τρίποντο.

Θέλω να πω ότι, συμφωνώ με τον κόουτς πως οι ομάδες πατούσαν λίγες φορές περιοχή στο α’ ημίχρονο καθώς πρωτίστως ήθελαν να νιώθουν ήσυχες στα μετόπισθεν.

Στο β’ ημίχρονο είδαμε ότι χάναμε τον έλεγχο του αγώνα. Κάναμε κάποιες αλλαγές για να τον ισορροπήσουμε αλλά στο μεταξύ είχε ανοίξει το ματς με πολλές μεταβάσεις.

Δυστυχώς, πληρώνουμε πάλι μια λεπτομέρεια. Μια αμυντική αδράνεια από την οποία δεχθήκαμε στο 80’ το γκολ, μας κάνει πλέον τη ζωή μας πιο δύσκολη.

Είναι ένα πρωτάθλημα που δεν είναι για καμία ομάδα στρωμένο με ροδοπέταλα. Θα παλέψουμε στις προπονήσεις, όπου θα πρέπει να βελτιώσουμε τις αδράνειες που μας κόβουν βαθμούς και σίγουρα θα το δούμε με περισσότερη αισιοδοξία.

Η ομάδα μπορεί να ανταπεξέλθει αμυντικά δεν μπορούμε όμως να τη «φρεσκάρουμε» επιθετικά. Κανένα ματς δεν είναι ανοικτό κι έτσι αναγκαζόμαστε να προβούμε σε κάποιες αλλαγές όπου δεν μπορούν να μας δώσουν το κάτι παραπάνω επιθετικά. Είμαστε συνεχώς στην κόψη του ξυραφιού και αυτό μας στοιχίζει.

Κλείνοντας θέλω να πω το εξής. Έχουμε κερδίσει τον σεβασμό από τις ομάδες του ομίλου της Κρήτης αλλά όχι από τη διαιτησία. Αυτά, καλές γιορτές σε όλους».

 

Μ. Σκύβαλος: «Σημαντικό τρίποντο για καλές γιορτές»

Ο προπονητής του ΠΟΑ ήταν λογικό να νιώθει πιο καλά για την περαιτέρω εξέλιξη του μικρού μαραθωνίου…

«Ήταν ένα κομβικό ματς και για τις δύο ομάδες. Το α’ ημίχρονο ήταν κάπως μοιρασμένο. Και οι δύο ομάδες δημιουργούσαν κυρίως προϋποθέσεις ευκαιριών. Θεωρώ όμως ότι το β’ ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα μου, όπου μπορούσαμε να αυξήσουμε το σκορ. Δεν είχαμε όμως το καθαρό μυαλό γι’ αυτό και δεν πετύχαμε άλλα τέρματα αλλά αυτό που πέτυχε ο Καϊμακαμούδης αποδείχθηκε αρκετό.

Είναι ένα σημαντικό τρίποντο για να κάνουμε καλές γιορτές. Τακτικά, επιλέξαμε ένα στυλ δίχως πολύ ρίσκο, είχαμε υπομονή και φτάσαμε στον στόχο μας».

 

Από τους ποδοσφαιριστές μίλησαν οι Νίκος Λέκκας του ΠΟΑ και ο Μενέλαος Δημητριάδης του Ρεθυμνιακού:

Λέκκας: «Ήταν ένα δύσκολο α’ ημίχρονο, καθώς προσπαθούσαμε και οι δύο ομάδες να βρούμε τις ισορροπίες. Δεν ήταν τόσο ποιοτικό ματς. Στο β’ ημίχρονο θεωρώ ότι ανήκε στην ομάδα μου βάσει ευκαιριών. Η ομάδα του Ρεθυμνιακού μετά το γκολ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ευτυχώς κλείσαμε τους χώρους. Προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση επιτυγχάνοντας ένα γκολ και να κάνουμε άλλο ένα.

Μείναμε στο 0-1 αλλά τελικά, μισό γκολ κάνει τη διαφορά. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ρεθυμνιακού».

Μ. Δημητριάδης: «Ήταν ένα ματς για γερά νεύρα, όπου και οι δύο ομάδες ήθελαν τους βαθμούς. Ο προπονητής μας κάνει σπουδαία δουλειά δίχως σχεδόν καμία προπονητική ουσιαστικά βοήθεια. Σήμερα το βάρος ευθύνης πέφτει στους παίκτες, από εμένα πρώτον ως και τον τελευταίο παίκτη.

Στο α’ ημίχρονο δεν απειλήθηκε καμία εστία. Η ομάδα μας έχασε λίγο τις γραμμές της από τα άγχος για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και ο αντίπαλος κυρίως από την αριστερή μεριά, έκανε κάποιες τελικές προσπάθειες. Από μία αδράνεια ο ΠΟΑ προηγήθηκε. Συνήθως σ’ αυτά τα ματς, το «μισό μηδέν» είναι και το αποτέλεσμα. Για μας αυτές οι μέρες θα είναι μέρες σκέψης και αναδιοργάνωσης για να φέρουμε πίσω τις καλές εμφανίσεις του πρώτου γύρου.

Αυτή η ήττα μας ρίχνει κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι γιατί αναζητάμε διακαώς ένα αποτέλεσμα έπειτα από 6 αγωνιστικές».