21 °C Rethymno, GR
17/04/2021

ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ» ΔΙΑΤΗΡΕΙ MIA ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΕΦΑΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Μ. Κελαϊδή: «Η απογοήτευση είναι μεγάλη»

Είναι από τις παίκτριες που απέδειξαν ότι η εξέλιξη και η ανοδική πορεία μπορούν να ταιριάξουν αρμονικά με ένα χαμηλό προφίλ. Αρκεί να είσαι «κρυστάλλινη» σαν χαρακτήρας, αυθεντική σαν προσωπικότητα και να αγαπάς κάθε φορά ακόμη περισσότερο ένα στοιχείο που αποτελεί μέρος της καθημερινότητας σου.
Για την Μαρία ΚελαΊδή η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Αστέρα Ρεθύμνου δεν είναι κάτι παραπάνω από μια «παρέα» που όταν βρεθεί από την ανεπίσημη προπόνηση μέχρι και τον επίσημο αγώνα πρέπει να ζει τις στιγμές με όρεξη, κέφι και καθετί που θα συμβεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο να αξίζει να χαραχτεί ως μια όμορφη ανάμνηση μέχρι να υπάρχει η αφορμή για την επόμενη.
Εξάλλου πως μπορείς να στερήσεις από έναν άνθρωπο που έχει μάθει από μικρός να κερδίζει με «μάχες» ό,τι που πλέον του ανήκει δικαιωματικά, είτε σε προσωπικό, είτε σε ομαδικό επίπεδο;
Για την 28χρονη κεντρώα με πολλές τάσεις και για «επισκέψεις» στην αντίπαλη περιοχή, η «παρέα» σημαίνει πολλά. Όταν την βλέπει «κακόκεφη», έχει τον τρόπο να… ανεβάζει ρυθμούς, ενώ όταν αντικρίσει πρόσωπα «γεμάτα» προβληματισμό τότε θα αναζητήσει την λύση που θα οδηγήσει στην δημιουργία καλής ψυχολογίας. Έτσι απλά, όπως άλλωστε είναι και η ίδια. Έτσι γιατί η παρέα της θέλει πάντα να έχει κέφι.

«Η πρόκληση μεγάλη και η εμπειρία μοναδική»…
Έστω και αν νιώθει κάπως περίεργα, καθώς πραγματοποίησε τις ατομικές προπονήσεις συντήρησης του καλοκαιριού, το βασικό στάδιο προετοιμασίας και ενώ ήταν έτοιμη να ξεκινήσει μια ιστορική νέα χρονιά, ακριβώς εκεί που το άφησε πέρσι (κρητικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο), όλα «πάγωσαν».
Η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της ενεργούς παρουσίας του δεύτερου κύματος του κορονοίού μπορεί να προκάλεσαν συναισθήματα απογοήτευσης, όμως πάντα θα υπάρχει για εκείνη και τις υπόλοιπες «κυρίες» ένα σημείο ελπίδας στα γεωγραφικά όρια του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Σοχώρας που είναι και η φυσική τους έδρα. «Η απογοήτευση ομολογώ είναι μεγάλη, τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο» τόνισε με έμφαση ξεκινώντας τις δηλώσεις της η Μαρία Κελαϊδή που έσπευσε να αιτιολογήσει για την δημιουργία του συγκεκριμένου «κλίματος». «Ο κυριότερος λόγος είναι ότι η ομάδα μου περίμενε πως και πως την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής κατηγορίας μιας και η παρουσία μας θα ήταν παρθενική. Ξεκινήσαμε νωρίς και πολύ δυναμικά την προετοιμασία μας έχοντας τον προσανατολισμό μας στην έναρξη αυτής της διαδρομής.
Ο μεγαλύτερος αριθμός των κοριτσιών, όπως άλλωστε και εγώ, δεν έχουμε ζήσει ξανά αυτή την κατηγορία. Η πρόκληση θα ήταν μεγάλη καθώς και η εμπειρία μετέπειτα σίγουρα μοναδική».


«Η αποχή προκάλεσε ψυχολογικά και σωματικά κενά»…
Η φιλότιμη ακραία μεσοεπιθετική παίκτρια στην συνέχεια αναφέρθηκε στις όποιας μορφής επιπτώσεις έχει η νέα διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας σε ομαδικό επίπεδο που σήμανε παράλληλα και την αναβολή για κάποιο χρονικό διάστημα της πρωτόγνωρης εμπειρίας της Α’ Εθνικής για τις περισσότερες από τις «κυρίες της Σοχώρας». «Η αποχή της αγωνιστικής δράσης επιφέρει σίγουρα ψυχολογικά και σωματικά κενά σε όλες μας. Οφείλουμε όμως να κάνουμε υπομονή, ελπίζοντας ότι αυτό θα λάβει ένα τέλος άμεσα» επισήμανε η Μαρία Κελαϊδή που λόγω και των ημερών ολοκλήρωσε τις δηλώσεις τις με μια ευχή προς όλους… «Κλείνοντας θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα συμπαράστασης με την ευχή να ακολουθήσουν καλύτερες ημέρες γεμάτες από υγεία, χαρά και ευτυχία για όλο τον κόσμο. Εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους και η νέα χρονιά να μας βρει με χαμόγελα ξανά στα αγαπημένα μας γήπεδα».