15 °C Rethymno, GR
04/12/2020

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ,  ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ ΜΠΟΥΣΔΡΑ, ΦΡΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ

«Προ των πυλών» τριπλή ενίσχυση και… Ασή Γωνιά

Με τους ρυθμούς που απαιτεί η δεύτερη εβδομάδα της, συνεχίζει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ο Ρεθυμνιακός. Οι «κυανόλευκοι» που σιγά-σιγά αποκτούν όλο και μεγαλύτερο αριθμό παικτών, με την προσθήκη από την προπόνηση της Δευτέρας και του Κρίστο Μερτίρι που είχε λάβει επίσημη άδεια από τον Γιώργο Λυρώνη για τις εξετάσεις που έδωσε για το UEFA B προπονητικής, ακολούθησαν το πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει αρχικά για εκείνους ο γυμναστής Ανδρέας Δρυγιαννάκης και στην συνέχεια «έπιασαν» μπάλα για συστήματα τακτικής μέσω οικογενειακού διτέρματος, με τον Γιώργο Λυρώνη πάντως να διακόπτει αρκετές φορές την ροή του «διπλού» δίνοντας τις απαραίτητες οδηγίες που θα είχαν το αποτέλεσμα που εκείνος ήθελε να δει.

Αφίξεις  «πύργου», Φράγκου και φιλικό με Ασή Γωνιά…

Σήμερα  πάντως αναμένεται και η άφιξη από την Καρδίτσα του έμπειρου στόπερ Βασίλη Μπούσδρα, καθώς και του πιο πρόσφατου μεταγραφικού αποκτήματος Χρήστου Φράγκου από το Αγρίνιο, καθώς είχαν λάβει σχετική άδεια λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων από τον 52χρονο τεχνικό των «δελφινιών» με την ενσωμάτωσή τους να κλείνει ακόμη ένα μέρος από τα «κενά» που είχε ο Ρεθυμνιακός στην έναρξη της προετοιμασίας.

Μάλιστα το γεγονός αυτό θα συμβεί λίγες μόλις ημέρες πριν το πρώτο τεστ συμπερασμάτων που θα έχουν οι «κυανόλευκοι» και δεν είναι άλλο από εκείνο του Σαββάτου, όπου βάση του προγράμματος θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο της Σοχώρας (18.00) την Ασή Γωνιά. Εκεί ο Γιώργος Λυρώνης θα δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του στις πρώτες σχεδόν δύο εβδομάδες προετοιμασίας και θα έχει την δυνατότητα μέσω ενός φιλικού κόντρα σε αξιόμαχο αντίπαλο να πραγματοποιήσει και τις πρώτες διορθωτικές κινήσεις.

Βέβαια ακόμη πιο δυνατό τεστ είναι εκείνο που ακολουθεί την επόμενη Παρασκευή, στο Ηράκλειο, κόντρα στον Εργοτέλη. Εκεί όπου ο έμπειρος τεχνικός θα έχει μια άποψη από τριών εβδομάδων πρόγραμμα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι «κυανόλευκοι».

Οι 3 και ο Συνολάκης…

Παράλληλα με την… ζωή εντός του τάπητα της Σοχώρας, υπάρχει και εκείνη που βρίσκεται στα κτίσματα της ανατολικής πλευράς του γηπέδου του Περιφερειακού και πιο συγκεκριμένα στα γραφεία του Ρεθυμνιακού. Εκεί όπου κατά την διάρκεια του καθιερωμένου εβδομαδιαίου συμβουλίου της Δευτέρας, υπήρξε συνάντηση των ανθρώπων της διοίκησης των «δελφινιών» με μια από τις περιπτώσεις που τους ενδιαφέρει στον τομέα της ενίσχυσης της ομάδας. Οι «κυανόλευκοι» συναντήθηκαν ξανά με τον έμπειρο στόπερ Κώστα Γεωργούλη, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε καλό δρόμο και την εβδομάδα που διανύουμε να είναι ενδεχομένως και εκείνο το χρονικό διάστημα όπου θα υπάρξουν και τα επίσημα αποτελέσματα από τις σχετικές διεργασίες.

Παράλληλα, οι άνθρωποι που χειρίζονται τις μεταγραφικές υποθέσεις του Ρεθυμνιακού, συνεχίζουν τις επαφές τους με τους παίκτες εκείνους που τους ενδιαφέρουν για τις θέσεις του τερματοφύλακα και του σέντερ φορ. Στην πρώτη περίπτωση η ομάδα της Σοχώρας συνεχίζει τις επαφές της με τον έμπειρο πορτιέρο του Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη Χανίων Μιχάλη Παγιαλάκη, ενώ στην δεύτερη περίπτωση αυτή του «στράϊκερ» ο Γιώργος Λυρώνης έχει αρκετές περιπτώσεις στα υπόψη του, που εξετάζει προσεκτικά, ώστε να καταλήξει στην καταλληλότερη για την θέση. Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός είχε συνάντηση και με τον Γιάννη Συνολάκη, καθώς η παρουσία του και την νέα χρονιά στο ρόστερ του Ρεθυμνιακού θα αποτελούσε μια ακόμη λύση στα πλάνα του.