17 °C Rethymno, GR
17/05/2021

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΙΟΜΙΤΟΓΛΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Π. Παπιομίτογλου: «Όλοι είναι επηρεασμένοι»

Ήταν εκείνος που άνοιξε τον «χορό» των μεταγραφών του Ρεθυμνιακού την περασμένη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και η πρώτη ένδειξη των προθέσεων της ομάδας της Σοχώρας να εντάξουν στο δυναμικό τους, νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Και μάλιστα με κάποιες εμπειρίες που εκείνοι πρόλαβαν, παρά το νεαρό της ηλικίας τους να αποκομίσουν, είτε με συμμετοχές τους στην Γ’ Εθνική, είτε στα πρωταθλήματα ομάδων Νέων της Super League.
Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και ο Παναγιώτης Παπιομίτογλου έστω και αν η πρώτη του χρονιά στην ανατολική πλευρά του γηπέδου του περιφερειακού είχε να του «προσφέρει» μεταξύ άλλων και όλες εκείνες τις πρωτόγνωρες και ιδιαίτερες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία. Όμως οι στιγμές που έζησε με τον Ρεθυμνιακό μέχρι και την διακοπή των πρωταθλημάτων είναι τόσο έντονες που μπορούν να αποτελέσουν μια ικανοποιητική παρηγοριά για την παρατεταμένη περίοδο απραξίας που διανύει το πρωτάθλημα της πιο μικρής ιεραρχικά Εθνικής κατηγορίας.

«Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας»…

«Αρχικά θέλω να πω πως το κλίμα της ομάδας είναι πολύ ζεστό, από τον πρόεδρο μέχρι και τον φροντιστή της. Και φυσικά το ίδιο ισχύει και ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, μέσα στα αποδυτήρια. Θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για την καλή πορεία που έχουμε κάνει μέχρι τώρα», ήταν το πρώτο μέρος των δηλώσεων του νεαρού ακραίου μέσο – επιθετικού που έσπευσε να κάνει τον δικό του απολογισμό για την πορεία των «κυανόλευκων» μέχρι λίγο μετά την 4η Νοεμβρίου όταν κάθε αθλητική δραστηριότητα ανά την επικράτεια μπήκε σε καθεστώς αναστολής για μεγάλο χρονικό διάστημα. «Έχουμε δύο νικηφόρα ματς από τα τέσσερα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτό διότι σε κάθε αγώνα δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και βγάλαμε πράγματα που δουλέψαμε στις προπονήσεις», ανέφερε σχετικά ο νεαρός παίκτης.
Ο Παναγιώτης Παπιομίτογλου έγινε ακόμη πιο δεικτικός όταν αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που θα έχει η νέα και σε σύντομο χρονικό διάστημα διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας λόγω του Covid-19 τόσο για τους ποδοσφαιριστές, όσο και για τις ομάδες που επένδυσαν σε ένα ακόμη πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική κατηγορία και τον Κρητικό όμιλο.


«Είναι πειθαρχημένη η ομάδα»…

«Όσον αφορά την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού θέλω να πω πως κάθε αθλητής και ομάδα επηρεάζεται, καλώς η κακώς… Όμως εμείς έχουμε έναν έμπειρο γυμναστή, τον Ανδρέα Δρυγιαννάκη, που μας έχει δώσει πρόγραμμα μέχρι να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα όποτε γίνει αυτό βέβαια…
Η ομάδα είναι πολύ πειθαρχημένη και πιστεύω ότι ακόμη και τώρα που ο καθένας μας δουλεύει ξεχωριστά, όταν έρθει η ώρα να είμαστε ξανά σύνολο θα νιώσουμε ακόμη δυνατότεροι», τόνισε χαρακτηριστικά ο ταλαντούχος μέσος που ολοκλήρωσε δίνοντας τις ευχές του για την νέα χρονιά. «Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες καλό κουράγιο και να μην τα παρατάνε. Να δουλεύουν και να κάνουν υπομονή και τα καλύτερα θα έρθουν σίγουρα. Θα επιστρέψουμε σύντομα στα γήπεδα και θα κάνουμε ξανά αυτό που αγαπάμε».