18 °C Rethymno, GR
24/10/2020

ΤΑ "ΔΕΛΦΙΝΙΑ" ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΘΩΚΟ

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ: Από το συμβούλιο στο γήπεδο

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ρεθυμνιακού είναι γεγονός. Οι αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν πριν από μία εβδομάδα ανέδειξαν τα μέλη που καταχωρούνται στο καταστατικό της ομάδας με τους διακριτές τους πια, ρόλους.

Στον προεδρικό θώκο παρέμεινε ο Κωστής Παπαδάκης ενώ Α’ αντιπρόεδρος τοποθετήθηκε ο Γιώργος Ξηράκης. Ο Γιώργος ο Πολιουδάκης ανέλαβε τη θέση του Β’ αντιπροέδρου ενώ σταθεροί στις θέσεις τους παρέμειναν οι, Γιώργος Περπυράκης, Ανδρέας Τζαγκαράκης ως γεν. γραμματέας και ταμίας αντίστοιχα.

Το νέο Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού συγκεκριμένα θα αποτελείται από τους :
Πρόεδρος: Παπαδάκης Κωνσταντίνος
Α’ Αντιπρόεδρος: Ξηράκης Γεώργιος
Β’ Αντιπρόεδρος: Πολιουδάκης Γεώργιος
Γενικός Γραμματέας: Περπιράκης Γεώργιος
Ταμίας: Τζαγκαράκης Ανδρέας
Μέλη: Γιακουμάκης Γεώργιος, Μακρυπόδη Ασπασία, Παπαδάκη Μαρία, Περπιράκι Ελένη. Η συγκρότηση σε Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας που μας πέρασε.

Θετική πρώτη εικόνα πολύ διαφορετική στη συνέχεια
Λίγες ώρες πριν, τα περισσότερα στελέχη του Ρεθυμνιακού ενέσκηψαν πάνω από τη λίστα ονομάτων για μεταγραφές που έχει παραδώσει ο Γιώργος Λυρώνης. Ονόματα που, άλλα είναι πολύ γνωστά έχοντας περάσει από ρεθεμνιώτικες ομάδες κι άλλα πάλι που είναι γνωστά στο φίλαθλο κοινό έχοντας έρθει ωστόσο ως αντίπαλοι των εκπροσώπων του νομού.

Στην μεν «πρώτη επίσημη» του Ρεθυμνιακού συμπεράσματα σαφώς και δεν ήταν δυνατό να βγουν αλλά, όσο να ‘ναι με την εικόνα που έδειξε η ομάδα, άφησε ένα καλό μήνυμα. Ότι θέλει να δημιουργήσει το ανάχωμα για μια μεστή χρονιά από κάθε άποψη.

Γ. Λυρώνης: «Πέντε παίκτες και τέσσερις θέσεις»
Το ρόστερ αυτό το διάστημα είναι μικρά ο Ρεθυμνιακός θα προβεί σε τουλάχιστον 5 μεταγραφές. Ο Γιώργος Λυρώνης δήλωσε γι’ αυτό: «Κατ΄ αρχή, εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά σε όλο το κρητικό ποδόσφαιρο. Από την πλευρά μας θέλουμε να έχουμε μια ομάδα που θα παίξει ανταγωνιστικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο και που θα παίρνει ό,τι της αναλογεί στον αγωνιστικό χώρο.

Το ρόστερ είναι κατά 70% συμπληρωμένο και περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις στον κρητικό όμιλο για να προχωρήσουμε ανάλογα στις κινήσεις μας.

Θα επιδιώξουμε να πάρουμε έναν τερματοφύλακα, έναν στόπερ, ένα «8-10άρι» και έναν σέντερ-φορ. Πρέπει όμως να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις τελικές επιλογές μας.»

Γ. Ξηράκης: «Με bold γράμματα το όνομά σας»
Στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης, υπήρξαν και παράγοντες που προσπάθησαν να δώσουν μ’ έναν ακόμη πιο εύγλωττο τρόπο τη σημασία που θα πρέπει να επιδείξουν οι ποδοσφαιριστές στους αγωνιστικούς χώρους, ένα παραπάνω τώρα που ανήκουν στον συγκεκριμένο σύλλογο.

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Ξηράκης θυμήθηκε τα… όχι πολύ παλιά, όταν βρισκόταν εκείνος στους ποδοσφαιρικούς πάγκους… «Πάντα έλεγα, από την εποχή που ήμουν προπονητής ότι, ο κάθε παίκτης πρέπει να κάνει προσπάθεια σε ατομικό επίπεδο γιατί αυτό βοηθάει ακολούθως και στο ομαδικό. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θα πρέπει να βλέπει το όνομά του να γράφεται με έντονο μαύρο χρώμα (bold) στις εφημερίδες και στα site και όχι να περνάει ως μια απλή αναφορά στη σύνθεση της ομάδας.»

Α. Τζαγκαράκης: «Αν δεν μιλήσουμε με τον πρόεδρο…»
Ο δε ταμίας, Ανδρέας Τζαγκαράκης πέρασε το μήνυμα της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από τη διοίκηση εδώ και δυο μήνες… «Καλώς ήλθατε στον Ρεθυμνιακό οι νέοι, καλώς σας ξαναβλέπουμε εσάς τους παλιούς. Έχουμε κάνει μια σημαντική προσπάθεια να ενισχύσουμε την ομάδα και ακόμη συνεχίζουμε… Αν δεν μιλήσουμε σε καθημερινή βάση με τον πρόεδρο για τα θέματα της ομάδας δεν μπορούμε να κοιμηθούμε το βράδυ.

Τώρα είναι η δική σας σειρά να δείξετε ότι μπορείτε και ότι αξίζετε να βρίσκεστε εδώ.»