24 °C Rethymno, GR
24/10/2020

ΕΚΤΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ, ΠΙΣΠΑΣ - «ΤΡΕΧΕΙ» ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΕΜΑΤΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ «ΓΥΠΑΕΤΩΝ»

Σε διαρκή εγρήγορση

Δύο αποχωρήσεις, επιβεβαίωση της αθλητικής στήλης των «Ρ.Ν.» για τις παραμονές ποδοσφαιριστών που συνεχίζουν να ενδιαφέρουν τον σύλλογο και προώθηση των πρωτοβουλιών για αναβάθμιση σε έργα υποδομής περιλαμβάνει το κυρίως μενού του ΑΟ Επισκοπής.

Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος του Ρεθύμνου που προετοιμάζεται να γίνει ΠΑΕ, εμφανίζεται με δραστήριο και πάλι τρόπο να «τρέχει» κάποιες από τις αρκετές εξελίξεις που θα φανούν άλλωστε και στην πορεία της μεταγραφικής σεζόν που δεν αφορούν μονάχα τα μεταγραφικά. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή…

Χωρίζουν οι δρόμοι τους

Δυο παιδιά με τα οποία η Επισκοπή πορεύτηκε στη Γ’ Εθνική κατακτώντας το πρωτάθλημα στη σεζόν που πέρασε (2019-20), ο Μιχάλης Καρβουνιάρης και ο Σωτήρης Πίσπας δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ της νέας ομάδας που χτίζεται.

Με τον Μ. Καρβουνιάρη και τον Σ. Πίσπα λοιπόν, οι αποχωρήσεις έγιναν ήδη τέσσερις (4) στους «γυπαετούς», αφού υπενθυμίζουμε πως έχουν αποχαιρετίσει οι Γκιόκας (Γιούχτας) και Ξεπαπαδάκης (Ρεθυμνιακός).

Η ανακοίνωση για τους Καρβουνιάρη – Πίσπα… «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με δύο ποδοσφαιριστές, τον Μιχάλη Καρβουνιάρη και τον Σωτήρη Πίσπα.

Ο 28χρονος στόπερ έχει κάνει την επιλογή του να μεταβεί για να διαμείνει το αμέσως επόμενο διάστημα στο εξωτερικό οπότε, εκ των πραγμάτων δεν είναι δυνατή η κοινή μας πορεία.

Ο δε Σωτήρης Πίσπας επιθυμεί να μείνει εκτός Κρήτης.

Ο σύλλογός μας τους ευχαριστεί για τη δική τους συμβολή στην φετινή κατάσταση του πρωταθλήματος και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία στην ποδοσφαιρική τους καριέρα».

Στο κάδρο το γηπεδικό

Στο μεταξύ, η έκθεση του Γιάσμινκο Βέλιτς έχει παραδοθεί στη διοίκηση και συγκεκριμένα στα χέρια του προέδρου Μιχάλη Νικολιδάκη. Όπως σας είχαμε αναφέρει από την περασμένη Πέμπτη, πρόκειται για 11 ποδοσφαιριστές (Μανιαδάκης, Βουτσελάς, Ανδρικόπουλος, Λίμα, Μπρίτο, Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Τσιριγώτης, Τσόφλιος, Νάνι και Δόρης), όπου ποντάρει πάνω σ’ αυτούς η Επισκοπή. Με αυτόν τον τρόπο θα μείνει ένα μεγάλο μέρος του κορμού και προφανώς θα υπάρξουν λιγότερες προσθήκες από αυτές που συνήθως βλέπουμε.

Στο μεταξύ, η ομάδα του Ρεθύμνου όπως ανακοίνωσε με νέα ανάρτησή της στο επίσημο σάιτ, «τρέχει» το μεγάλο έργο της δημιουργίας του προπονητικού κέντρου πλησίον του ΔΑΚ Γάλλου, μια συνεργασία που αφορά την αντιπεριφέρεια Εν. Ρεθύμνου με την κα Μαρία Λιονή, τον δήμο Ρεθύμνου και τον κ. αντιδήμαρχο Δημήτρη Λελεδάκη που τυγχάνει να ‘ναι και αντιπρόεδρος του συλλόγου.

Πρωταρχικά, η Επισκοπή έχει επικεντρώσει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής της πάνω στη δημιουργία του ενός εκ των δύο γηπέδων που είναι στο σχέδιο να δημιουργηθούν, αφού άπαντες γνωρίζουν πως, παίζοντας σε μια μεγάλη επαγγελματική κατηγορία δεν γίνεται να μην υπάρχει προς χρήση τουλάχιστον ένα βοηθητικό ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Πέραν όλων των υπολοίπων, οι «γυπαετοί» ψάχνονται παντού και για όλα τα θέματα (αγωνιστικά, μεταγραφικά, επικοινωνιακά, υποδομής) προκειμένου να υποδεχθούν πανέτοιμοι τη νέα σεζόν και τις αντικειμενικές της δυσκολίες.

Χρόνος υπάρχει και ίσως και για την εποχή να μοιάζει άπλετος, αφού ως συνήθως, η αναδιάρθρωση είναι ένα θέμα που όποτε κι αν ανακοινωθεί χρειάζεται άλλος τόσος για να περάσει μέσα από την ΕΠΟ, να ψηφιστεί το νέο νομοσχέδιο στη βουλή και να πέσει στο τραπέζι το τηλεοπτικό που θα απασχολήσει όλες τις ΠΑΕ.