28 °C Rethymno, GR
04/08/2021

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ «ΧΑΛΚΙΑ» ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Σε κατάσταση ετοιμότητας και αναμονής

Ένας επέστρεψε, ένας έφυγε και η ποδοσφαιρική «ζωή» στην ανατολική πλευρά της Σοχώρας συνεχίζεται… Μάλιστα η συνέχεια αυτή περιλαμβάνει για εκείνους που είναι «πρωταγωνιστές» εξελίξεις που ήδη έχουν κάνει την πρώτη τους εμφάνιση και μέσα στις επόμενες ημέρες ενδεχομένως να μετατραπούν και σε γεγονότα με πιο επίσημο χαρακτήρα και, γιατί όχι και ανακοινώσεις.
Οι ποδοσφαιριστές του Ρεθυμνιακού έχουν παρουσιάσει σημαντική βελτίωση στην απόδοση τους, κάτι που παρατηρούν με ιδιαίτερη ικανοποίηση τόσο ο Γιώργος Λυρώνης, όσο και οι υπόλοιποι συνεργάτες του στο «κυανόλευκο» τεχνικό τιμ. Τόσο το ατομικό πρόγραμμα που τους χορήγησαν και ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στο μεγάλο χρονικό διάστημα που τα λουκέτα σφράγισαν τις πόρτες της Σοχώρας, όσο και αυτό των διακεκομμένων από πλευράς προπονήσεων τελευταίων εβδομάδων, έδωσαν τα πρώτα τους δείγματα στα εργομετρικά τεστ που πραγματοποίησαν οι «κυανόλευκοι» αλλά και αυτό που διαπιστώνουν αυτές τις ημέρες οι υπεύθυνοι της τεχνικής ηγεσίας του Ομίλου.

Με δύναμη και ασκήσεις τακτικής
Με δύναμη και ασκήσεις τακτικής που περιλάμβαναν μετάβαση από την αμυντική διάταξη στην επίθεση, συνεχίστηκαν αυτή την εβδομάδα οι προπονήσεις των «δελφινιών», με τον Γιώργο Λυρώνη να δείχνει ευχαριστημένος από την εικόνα που εμφανίζουν οι παίκτες τους, την χρονική περίοδο που περιμένει τόσο ο ίδιος, όσο και οι υπόλοιποι άνθρωποι του Ρεθυμνιακού, ποιά θα είναι η επόμενη εξέλιξη και φυσικά η τελική απόφαση σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, η οποία δυστυχώς μεταφέρεται από εβδομάδα σε εβδομάδα και ρίχνει κάποιους πόντους αισιοδοξίας, χωρίς όμως να σβήνει την ελπίδα που «τρέφουν» όλοι για μια θετική κατάληξη.

Ήρθε ο «Χάλκια», έφυγε ο Ηλίας
Μέσα σε όλο αυτό το θετικό προπονητικό κλίμα αναμένεται σύντομα να βρεθεί και ο Νίκος Χαλκιαδάκης (φωτό) που βρίσκεται πλέον από την προηγούμενη Παρασκευή στο Ρέθυμνο. Ο έμπειρος μέσος έχοντας διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της στρατιωτικής θητείας του μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου βρίσκεται πλέον πιο κοντά στους «κυανόλευκους» για τις τελευταίες εβδομάδες των υποχρεωτικών… αντρικών υπηρεσιών και περιμένει να ολοκληρωθεί και το απαιτούμενο χρονικό διάστημα καραντίνας στο οποίο υπόκειται πλέον κάθε παρόμοια περίπτωση για να βρεθεί ξανά ανάμεσα στους συμπαίκτες του.
Έτσι, μετά τον Γιώργο Ψωρογιάννη και ο Νίκος Χαλκιαδάκης θα συμπεριληφθεί σιγά-σιγά στο πρόγραμμα προπονήσεων των «δελφινιών» αναμένοντας φυσικά το τι μέλει γενέσθαι με τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Αντίθετα, ο νεαρός Ηλίας Βρεττός προτίμησε στην παρούσα φάση να… παρουσιαστεί και να εκτελέσει την στρατιωτική του θητεία, έτσι ώστε να επανεμφανιστεί δριμύτερος όταν τα πράγματα με την «περιπέτεια» του κορονοϊού θα έχουν καλύτερη εξέλιξη, η πανδημία θα οδεύει προς την τελική λύση της και θα υπάρχει περισσότερος χρόνος και ελευθερία για επίσημο ποδόσφαιρο. Την επιστροφή σταδιακά στην κανονικότητα.
Κινήσεις και για ενίσχυση…
Παράλληλα με τις προπονήσεις, οι άνθρωποι του Ρεθυμνιακού κινούνται και για την ενίσχυση της ομάδας, με κάποιες καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών να εξετάζονται από τον Γιώργο Λυρώνη. Είναι παίκτες που σύμφωνα με πληροφορίες αγωνίζονται σε διάφορες θέσεις σε άμυνα, μεσαία γραμμή, αλλά και επίθεση και μπορούν να προσφέρουν παραπάνω λύσεις και ποιότητα στην ομάδα της Σοχώρας.