25 °C Rethymno, GR
03/07/2020

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΟΥΣΗΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΝΑ… «ΚΡΟΥΕΙ» Ο «ΚΩΔΩΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ»

Το βάρος στην εμπροσθοφυλακή

Με ιδιαίτερη έμφαση στην επίθεση αλλά και στις στατικές φάσεις που τυχόν να εμφανιστούν και στις δύο περιοχές, συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ρεθυμνιακός, για τον Κυριακάτικο αγώνα των «κυανόλευκων» στη Σοχώρα κόντρα στον Ατσαλένιο. Ο Νίκος Καραδάκης γνωρίζοντας όσο κανείς άλλος ότι «η αρχή είναι το ήμισι του παντός», θέλει η ομάδα του να εμφανιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένη στην πρεμιέρα των play out, όπου το αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΟΑ, θα έχει τον δικό του ρόλο για τη συνέχεια της κρίσιμης φάσης στην Γ’ Εθνική.

 

Επίθεση, επίθεση, επίθεση…

Το προπονητικό πρόγραμμα του νεαρού τεχνικού σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, όλο και κάτι από επίθεση περιλάμβανε. Είτε ως πρόσθετο στοιχείο, είτε ως καθ’ ολοκληρίαν της προπόνησης ημέρας και αυτό γιατί οι «κυανόλευκοι» που περιμένουν πώς και πώς την επιστροφή τους στις επίσημες δραστηριότητες, αδημονούν για να πετύχουν νικηφόρα αποτελέσματα, έτσι ώστε να κάνουν το πρώτο σημαντικό «βήμα» για την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Από το απόγευμα της Δευτέρας, όταν και οι παίκτες του Ρεθυμνιακού επέστρεψαν από το διήμερο ρεπό αποφόρτισης που τους έδωσε ο Νίκος Καραδάκης, «σήκωσαν τα μανίκια», στρώθηκαν στην δουλειά και ανάλωσαν αρκετή από την προπονητική τους προσπάθεια στη δημιουργία επιθετικών καταστάσεων που θα επιδιώξουν να εφαρμόσουν και στον Κυριακάτικο αγώνα. Φάνηκαν ορεξάτοι, δραστήριοι και γεμάτοι εμπνεύσεις ικανοποιώντας τον προπονητή τους, που όμως θα συνεχίσει να επιμένει σε σαφώς πιο επιθετικά σχήματα. Εξάλλου και για τους ίδιους η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος αποτελεί παράλληλα και μια δεύτερη ευκαιρία να μετατρέψουν την κατά γενική ομολογία πολύ καλή τους εικόνα και στην ανάλογη συγκομιδή βαθμών σωτηρίας.

 

Οι γνωστοί απόντες και όλοι παρόντες…

Για τον αγώνα της Κυριακής ο Νίκος Καραδάκης δεν υπολογίζει στους γνωστούς απόντες Βασίλη Φοβάκη και Γιώργο Παλιεράκη, με τον δεύτερο πάντως να αποτελεί ως γνωστό τον νέο γενικό αρχηγό της ομάδας και ήδη να είναι ιδιαίτερα δραστήριος στο νέο πόστο του. Κατά τα άλλα, ο προπονητής του Ρεθυμνιακού δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα και είχε την ικανοποίηση να δει τους παίκτες του να ανεβάζουν ρυθμούς γνωρίζοντας την ουσία και το νόημα της αναμέτρησης κόντρα στον Ατσαλένιο. Τα μικροπροβλήματα των Μερτίρι και Μυρθιανού δεν «πονοκεφαλιάζουν» τον τεχνικό των «κυανόλευκων», καθώς δεν δείχνουν ικανά να τους στερήσουν θέση στην αποστολή, ενώ το πρώτο ματς των play out θα είναι παράλληλα και το πρώτο επίσημο τεστ για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Χρήστο Ζυγκερίδη που θα βοηθήσει επιθετικά την προσπάθεια της ομάδας της Σοχώρας για παραμονή.

 

Δωρεάν για γυναίκες και παιδιά…

Η σημασία του αγώνα αλλά και η προσπάθεια οι παίκτες του Ρεθυμνιακού να έχουν τη δυναμική ενίσχυση από τους φιλάθλους τους στον αγώνα της Κυριακής ώθησε την διοίκηση των «κυανόλευκων» να διατηρήσει την χαμηλή τιμή των 5,00 ευρώ και μόνο για τους άντρες στον αγώνα με τον Ατσαλένιο, ανοίγοντας παράλληλα διάπλατα τις πόρτες του γηπέδου της Σοχώρας για τις γυναίκες και τα παιδιά που θέλουν να υποστηρίξουν την προσπάθεια του Ρεθυμνιακού για την παραμονή στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

 

Η 1η αγωνιστική στα play out

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου (15:00):

Γηπ. Σοχώρας: Ρεθυμνιακός-ΠΟΑ

Διαιτητής: Τρίγκας (Χανίων). Βοηθοί: Μαυρεδάκης – Μαρκετάκης (Χανίων). Παρατηρητής διαιτησίας: Λιάγκος (Λασιθίου)

Γηπ. Ελιάς: Πόρος-ΑΟΑΝ

Διαιτητής: Ρ. Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου). Βοηθοί: Λιοδάκης – Βαρβαντάκης (Ρεθύμνου). Παρατηρητής διαιτησίας: Τριανταφύλλου (Χανίων).

Ρεπό: ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ