29 °C Rethymno, GR
23/09/2020

ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ Γ. ΛΥΡΩΝΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ «ΚΟΡΜΟ» ΣΤΟΝ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟ

«Ψήφος» εμπιστοσύνης πριν την… κάλπη

Με την πλειοψηφία των μελών της διοίκησης να φωνάζει «παρούσα», πραγματοποιήθηκε το πρώτο συμβούλιο στην ομάδα του Ρεθυμνιακού που, ουσιαστικά ανοίγει και την αυλαία της νέας χρονιάς για τους «κυανόλευκους». Στη συνάντηση όπου παραβρέθηκαν, ο πρόεδρος της ομάδας Κωστής Παπαδάκης, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηράκης, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Περπυράκης, ο ταμίας Ανδρέας Τζαγκαράκης και τα μέλη Ανδρέας Κλαψινός, Γιώργος Πολιουδάκης και Νίκος Τσουπάκης, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος απολογισμός των πεπραγμένων αλλά και της αγωνιστικής πορείας των «δελφινιών» κατά την αγωνιστική περίοδο που διακόπηκε πριν από 2,5 περίπου μήνες λόγω των προληπτικών μέτρων εξάπλωσης της Πανδημίας του Κορονοϊού.

Προγραμματισμός για την νέα σεζόν…

Από το πρώτο αυτό συμβούλιο, απουσίασαν τα μέλη Γιώργος Γιακουμάκης και Λεωνίδας Πισκοπάκης, όπως και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γιώργος Παλιεράκης, με ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις να μην επιτρέπουν την εμφάνιση τους. Στην συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, οι άνθρωποι της ομάδας της Σοχώρας είχαν την ευκαιρία να εξάγουν συμπεράσματα για την φετινή αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε ο Ρεθυμνιακός στην επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες αλλά και να συζητήσουν πάνω στις πρώτες προτάσεις προγραμματισμού για την νέα περίοδο.

Έπεται η ανανέωση συνεργασίας με Λυρώνη…

Η πραγματοποίηση του συμβουλίου σήμανε παράλληλα και την εκκίνηση όλων εκείνων των απαιτούμενων κινήσεων έτσι ώστε, οι «κυανόλευκοι» να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους που σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει την 1η Ιουλίου.

Πρώτο μέλημα για τους ανθρώπους της διοίκησης του Ρεθυμνιακού είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Λυρώνη. Έστω και αν πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο των «δελφινιών» μόλις για έναν αγώνα, τον ισόπαλο 2-2 στο γήπεδο της Ελιάς κόντρα στον τοπικό Πόρο για την 1η αγωνιστική των πλέϊ άουτ, καθώς στην συνέχεια διακόπηκαν όλες οι αθλητικές δραστηριότητες ανά την επικράτεια, ο έμπειρος τεχνικός είναι αποδέκτης εκτίμησης και εμπιστοσύνης από τους ανθρώπους του Ρεθυμνιακού, οι οποίοι θέλουν να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και την νέα χρονιά καθοδηγώντας την στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της. Μάλιστα έχουν ήδη γίνει κάποιες πρώτες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών σε πολύ καλό κλίμα και σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η συγκεκριμένη εκκρεμότητα να έχει λυθεί, με την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την συνέχιση της παρουσίας του Γιώργου Λυρώνη στον πάγκο των «κυανόλευκων».

Παίκτες και εκλογές…

Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες επαφές και με τους ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε από τις ανανεώσεις να αρχίσει σιγά-σιγά να δημιουργείται και το ρόστερ της νέας χρονιάς. Στόχος των ανθρώπων του Ρεθυμνιακού, όπως αυτός έχει εκδηλωθεί και από ανεπίσημες δηλώσεις τους είναι, οι παίκτες που αποτελούσαν τον βασικό «κορμό» της ομάδας κατά την απερχόμενη περίοδο να συνεχίσουν να φοράνε τα «μπλε» και την νέα σεζόν. Και φυσικά να πραγματοποιηθούν και οι όποιες μεταγραφικές κινήσεις απαιτούνται για την ενίσχυση της ομάδας.

Παράλληλα με αυτές τις διεργασίες οι άνθρωποι της διοίκησης του Ρεθυμνιακού θα προχωρήσουν και στις απαιτούμενες προετοιμασίες για τις αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου Δ.Σ. της ομάδας, καθώς το φετινό καλοκαίρι περιλαμβάνει και… κάλπη στον ιστορικό σύλλογο. Μάλιστα μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η ημερομηνία στην οποία θα λάβει χώρα η δημοκρατική διαδικασία που θα δημιουργήσει το «σχήμα» εκείνο που θα καθοδηγήσει διοικητικά τα «δελφίνια» τα επόμενα χρόνια.