11 °c
Crete
16 ° Σα
17 ° Κυ
18 ° Δε
19 ° Τρ
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • This εκδήλωση has passed.

Διαδραστική αφήγηση παραμυθιών

14/05/2020 στις 00:00

Το  Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Ρεθύμνου θα είναι μαζί σας άλλη μια Πέμπτη, για να απολαύσουμε  ένα ακόμη ενδιαφέρον παραμύθι «Το αγόρι και το ονειροσέντονο» της Jenny Koralek από τις εκδόσεις Ποταμός.

«Ήταν κάποτε ένα αγόρι που ετοιμαζόταν να πάει να επισκεφθεί τη γιαγιά του όταν σκόνταψε πάνω στο ονειροσέντονο του και το έσκισε…».

Ένα μικρό αγόρι έρχεται αντιμέτωπο με τους φόβους του… αλλά  με την καθοδήγηση της γιαγιάς του μαθαίνει τι σημαίνει στ’ αλήθεια να έχεις θάρρος και πως μπορείς να το βρεις, όταν χρειαστεί…

Ποιος είναι ο χειρότερός μας φόβος; Ο φόβος μας προστατεύει ή καμία φορά μας ακινητοποιεί; Τι σημαίνει θάρρος; Είναι η έλλειψη του φόβου ή το «αγκάλιασμά» του; Μήπως τελικά θάρρος είναι η πίστη στις δυνάμεις και τα όνειρα μας;  Μήπως τελικά όλοι είμαστε πολύ πιο γενναίοι απ’ όσο νομίζουμε; Τι θα έδινε σε εσάς δύναμη να βρείτε το θάρρος που χρειάζεστε  για να αντιμετωπίσετε αυτά που σας φοβίζουν;

Η αφήγηση του παραμυθιού θα γίνει με την κ. Μαρία Ζαχαράκη, εμψυχώτρια της Θεατρικής Ομάδας του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Ρεθύμνου στη σελίδα του στο facebook.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14/05/2020
Ώρα:
00:00