Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • This εκδήλωση has passed.

Ημερίδα για την Κρητική διάλεκτο

06/09/2020 στις 18:00 - 20:00

Ημερίδα για την Κρητική διάλεκτο του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Ρεθύμνης θα γίνει στον αύλειο του χώρο, ώρες 6.00-8.00 μ.μ.

Είσοδος με σειρά προτεραιότητας μέσω προσκλήσεων, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί από το Μουσείο εκ των προτέρων. Για τους προερχόμενους από τους άλλους νομούς της Κρήτης, παρέχεται η διευκόλυνση της κράτησης προσκλήσεων τηλεφωνικά (2831023398, Αναστασία Πλατυρράχου).

Θα μιλήσουν: Δημήτρης Αρχοντάκης -τέως δήμαρχος Ρεθύμνου, φιλόλογος, Κωστής Ηλ. Παπαδάκης -συντ. καθηγητής φιλόλογος -θεολόγος, Γιώργος Σταματάκης -ερευνητής-συγγραφέας, Χάρης Στρατιδάκης -δρ Παιδαγωγικής, Μαρίνα Τζακώστα -αναπληρώτρια καθηγήτρια Πανεπιστημίου Κρήτης, Χριστόφορος Χαραλαμπάκης -ομότιμος καθηγητής Γλωσσολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο θα τιμήσει τον καθηγητή Χριστόφορο Χαραλαμπάκη.

Όσοι για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις εργασίες της, μπορούν να το κάνουν την ώρα πραγματοποίησής της από την διαδικτυακή διεύθυνση https://www.facebook.com/rethymnodays του φεστιβάλ «Ημέρες Ρεθύμνου 2020».

Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ρεθύμνης, του Πανεπιστημίου Κρήτης και του Συλλόγου Κατοίκων Παλιάς Πόλης Ρεθύμνου.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
06/09/2020
Ώρα:
18:00 - 20:00

Χώρος Διεξαγωγής

Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Ρεθύμνης