12 °c
Crete
16 ° Σα
17 ° Κυ
18 ° Δε
19 ° Τρ
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • This εκδήλωση has passed.

«Η επιστήμη και η καινοτομία στην καθημερινή μας ζωή»

18/01/2021 στις 09:30 - 17:00

H Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το συνέδριο EUandU, στις 9:30 π.μ. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από την Αθήνα, τις Βρυξέλλες, το Ηράκλειο και την Πάτρα. Οι εργασίες του συνεδρίου θα λαμβάνουν χώρα ταυτόχρονα και στις 4 πόλεις.

Βασικό θέμα του συνεδρίου είναι η έρευνα, η τεχνολογία και η καινοτομία στην Υγεία, στο Περιβάλλον, στην Παιδεία και στην καθημερινότητα του πολίτη, ενώ οι θεματικοί πυλώνες του θα αφορούν στην Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, τη Μετάβαση στην Ψηφιακή Εποχή, την Ιατρική και Βιοϊατρική Έρευνα.

Στην οργάνωση καθώς και στις εργασίες του συνεδρίου συνέβαλαν και θα συμμετέχουν Ερευνητικά Πανεπιστημιακά Κέντρα που έχουν αναπτύξει την έρευνα σε αυτούς τους τομείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό: το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Π.Ι.Σ.Ε.Υ.), το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (Ι.Τ.Ε.) και το Πανεπιστήμιο Πατρών (Π.Π.).

Για τη διαδικτυακή παρακολούθηση και συμμετοχή στο συνέδριο στη σελίδα www.euandu.eu

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18/01/2021
Ώρα:
09:30 - 17:00