13 °C Rethymno, GR
20/04/2021

ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2020 ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Ραντεβού το 2021

Οι προπονήσεις τέλειωσαν. Σειρά έχουν οι διακοπές για την ΠΑΕ Επισκοπή. Καιρός ήταν! Το αγωνιστικό της τμήμα αφήνει κατά μέρους τις προπονήσεις και τα μέλη της βαίνουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους προκειμένου να κάνουν γιορτές με τους δικούς τους.
Χθες, ήταν η τελευταία προπόνηση του 2020 για τους «γυπαετούς» να νιώθουν ότι κατάφεραν να ξεπεράσουν ένα τεράστιο σκόπελο της καθημερινότητάς τους. Πάλι σε γκρουπ βέβαια, πάλι με αποστάσεις αλλά με ιδιαίτερη διάθεση απ’ όλους καθώς, ο κόουτς Γιάσμινκο Βέλιτς μιάμισι ώρα μετά, φώναξε στους παίκτες… «Τους ζυγούς λύσατε».
Όλοι είχαν όρεξη για κάποια κολπάκια παραπάνω, όλοι είχαν όρεξη για πειράγματα αλλά γνώριζαν ότι λίγα λεπτά μετά αναχωρούν με την ευχή να βρεθούν ξανά μαζί στο 2021 πραγματοποιώντας ομαδικές προπονήσεις. Λίγο πριν φύγουν από το γήπεδο, την τιμητική του είχε ο αρχηγός της ομάδας, Μίμης Σουμπασάκης που κέρασε γλυκά ελέω των γενεθλίων του κλείνοντας αισίως τα 32 του χρόνια.
Όπως όλα δείχνουν στη Footnball League, κάτι τέτοιο θα έχει επιτραπεί μέχρι τις 2 Ιανουαρίου οπότε και επιστρέφουν οι της Επισκοπής στη βάση τους.
Από τούδε και στο εξής, θα ξεκινήσουν μια μίνι προετοιμασία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματός τους που είναι πιθανό να κάνει σέντρα στις 19 Ιανουαρίου.
Σε κάθε περίπτωση, τόσο ο κ. Βέλιτς όσο και το υπόλοιπο προπονητικό σταφ ευχήθηκαν καλές γιορτές στους ποδοσφαιριστές προσέχοντας την υγεία τους.
Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι, Καλογεράκης (έχει κάνει επέμβαση πρόσθιου χιαστού), Βουτσελάς (τενοντίτιδα στον αριστερό ώμο) και Μεληκιώτης (τράβηγμα στον δεξιό τετρακέφαλο). Οι δύο τελευταίοι αναμένται να είναι έτοιμοι με την επιστροφή τους το νέο έτος.

Ψάχνουν έμπειρο τερματοφύλακα

Από τον νέο χρόνο πάντως, θα πρέπει να περιμένουμε πολλή περισσότερη δράση ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και η μεταγραφή ενός τερματοφύλακα που θα είναι κατά προτίμηση έμπειρος.
Αυτό σημαίνει ότι η διοίκηση έχει ανοικτά μάτια και ότα της προκειμένου να δράσει άμεσα σε κάτι που θα βρει και θα εγκρίνει ο Βόσνιος τεχνικός.

Αποφασίζεται η έναρξη του πρωταθλήματος

Ταυτόχρονα, οι παράγοντες της ΠΑΕ αυτό το διάστημα τρέχουν έναν συνδυασμό άλλων πραγμάτων για να είναι έτοιμα όλα από τη νέα χρονιά. Μην ξεχνάμε ότι σήμερα, θα συνεδριάσει η λίγκα για να δει πότε θα έχουμε σέντρα ενώ μείζον θέμα έχει προκύψει και με την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών.
Συγκεκριμένα η λίγκα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Σας γνωρίζουμε ότι την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 – Football League, μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
Ενημέρωση για τη συνάντηση με την ΕΡΤ που αφορούσε στην παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων
– Έναρξη Πρωταθλήματος
– Ασφάλιση ποδοσφαιριστών
– Διάφορα θέματα»