20 °C Rethymno, GR
01/06/2020

SYN.KA: Όλοι μαζί, θα τα καταφέρουμε

Η χώρα μας, ο τόπος μας και όλοι εμείς βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις που γρήγορα θα ξεπεραστούν. Με συναίσθηση της ευθύνης λόγω της κρίσης του Covid-19 και της αλλαγής στις συνήθειες της καθημερινότητάς μας, αυτήν την περίοδο, όλοι εμείς στα SYN.KA Super Markets έχουμε ενώσει τις δυνάμεις μας για να είμαστε δίπλα σ’ όλους εκείνους που έχουν περισσότερο ανάγκη.

Όλα τα Καταστήματα της αλυσίδας SYN.KA Super Markets ακολουθούν όλες τις πιστοποιημένες διαδικασίες απολύμανσης και καθαριότητας HACCP και βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς και αρχές, καθώς και με τους επιστημονικούς Συνεργάτες για την προληπτική διαδικασία αντιμετώπισης θεμάτων που αφορούν στον κορωνοϊό (Covid-19) για την προστασία των καταναλωτών και των εργαζομένων.

Από την έναρξη εφαρμογής των έκτακτων μέτρων πρόληψης και ασφάλειας υιοθετήσαμε άμεσα:

 • Στην είσοδο και έξοδο όλων των καταστημάτων μας να υπάρχει διαθέσιμο προς χρήση από τους πελάτες μας απολυμαντικό υγρό, καθώς επίσης και αντισηπτικά μαντηλάκια μιας χρήσης.
 • Το μέτρο της ελεγχόμενης προσέλευσης με την επίδοση ειδικής κάρτας ανά πελάτη και την εφαρμογή της οδηγίας, η οποία προβλέπει την ταυτόχρονη παραμονή εντός καταστήματος συγκεκριμένου αριθμού πελατών (1 άτομο ανά 15 τ.μ.).
 • Την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και των κανόνων υγιεινής από τους εργαζόμενους με γνώμονα την ασφάλεια των πελατών και τη δική τους.
 • Την απολύμανση των χειρολαβών των καλαθιών και καροτσιών πριν τη χρήση τους από τους καταναλωτές.
 • Την τοποθέτηση γαντιών μιας χρήσης σε εμφανές σημείο.
 • Την εφαρμογή προγράμματος καθαριότητας και απολύμανσης σε όλα τα καταστήματά μας. Διενεργούνται επιπλέον έκτακτες απολυμάνσεις.
 • Ειδική εσωτερική σήμανση των Καταστημάτων για την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων (2μ.) στις ουρές αναμονής και στους διαδρόμους των καταστημάτων.
 • Στην τοποθέτηση ειδικού διαχωριστικού Plexiglas στα ταμεία και στην Reception.
 • Την αναπαραγωγή ηχητικού μηνύματος ανά τακτά χρονικά διαστήματα που υπενθυμίζει την ανάγκη της τήρησης των απαραίτητων αποστάσεων.
 • Τη χρήση ανέπαφης κάρτας για τις συναλλαγές.
 • Την προτεραιότητα εισόδου σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες, όπως οι ηλικιωμένοι άνω των 65 ετών, οι εγκυμονούσες και τα ΑΜΕΑ.

Από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, ο όμιλος SYN.KA Super Markets, φροντίζει να ενισχύει με κάθε τρόπο αυτούς που έχουν ανάγκη τη στήριξή του και σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας. Στο πλαίσιο αυτό στεκόμαστε δίπλα σε ευπαθείς ομάδες και ανταποκρινόμαστε άμεσα σε αιτήματα μονάδων Υγείας, Οργανισμών και Ιδρυμάτων από όλη τη Κρήτη για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Παράλληλα, προχωρήσαμε στην υλοποίηση της νέας υπηρεσίας «Παραδίδουμε σπίτι για να μένετε σπίτι» και καταφέραμε σε πάνω από 1.000 σπίτια και στους τέσσερις νομούς του νησιού να ανταποκριθούμε άμεσα και να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Και συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη διεύρυνση του προγράμματος και για τις επόμενες εβδομάδες.

Από την πρώτη μέρα των έκτακτων μέτρων που ελήφθησαν από τις αρμόδιες Αρχές, όλοι οι εργαζόμενοι των SYN.KA Super Markets και του Κέντρου Διανομής, ανταποκρίθηκαν με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης και ξεπερνώντας τον εαυτό τους, στάθηκαν δίπλα σε όλους, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους. Αξίζει να σημειωθεί πως από την έναρξη της κρίσης του Covid -19, διακινήθηκαν πάνω από 27.000 μοναδικοί κωδικοί προϊόντων στα SYN.KA Supermarkets. Όλοι οι εργαζόμενοί μας εργάζονται τηρώντας όλες τις προφυλάξεις ασφαλείας για να τροφοδοτούν αδιάλειπτα και με επάρκεια όλα μας τα καταστήματα.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε καλύτερα και θα βγούμε νικητές απ’ αυτόν τον δύσκολο αγώνα.

 

Τμήμα Marketing