17 °C Rethymno, GR
18/05/2022

Ο ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΙΕΡΟ ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΜΠΑΚ-ΧΑΦ Κ. ΠΡΙΝΙΑΝΑΚΗ

Ένας ήρθε κι ένας έφυγε

Μϊα επανένταξη και μία αποχώρηση ποδοσφαιριστή είχαμε στον Ρεθυμνιακό που κοιτάζει να καλύψει το συντομότερο δυνατό την απόσταση που τον χωρίζει από τις πρώτες θέσεις. Μπορεί να είναι πολύ-πολύ δύσκολο να φτάσει ξανά να πρωταγωνιστεί διεκδικώντας το στέμμα αλλά στο φετινό πρωτάθλημα έχουμε ήδη δει πολλά οπότε, καλό είναι να αφήσουμε τις ομάδες να μιλήσουν μέσα στο γήπεδο. Άλλωστε υπάρχει ένας ολόκληρος γύρος μπροστά…
Οι κυανόλευκοι έχουν διανύσει με εξαιρετική πορεία στους τελευταίους 7 αγώνες μετρώντας 21 πόντους με ισάριθμες νίκες την ίδια στιγμή που στα προηγούμενα 7 ματς μετρούσαν μόλις 5 βαθμούς!
Πλέον το κλίμα έχει αλλάξει και το μόνο που μένει είναι να γεμίσει ξανά το ρόστερ γιατί η αλήθεια είναι ότι είχαμε αρκετές αλλαγές.
Ο Κώστας Πρινιανάκης λοιπόν αποτελεί παρελθόν αφού είχε πρόταση να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, κάτι που δεν έκρυψε ποτέ ότι το ήθελε ενώ δύο ημέρες μετά, ο επίσημος Ρεθυμνιακός έκανε γνωστό ότι επανέφερε τον νεαρό τερματοφύλακα Λιναρδάκη μια διαθέσιμος ήταν μόλις ένας, ο Αντώνης Κελαϊδής.
Οι επίσημες ανακοινώσεις:
Μανώλης Λιναρδάκης: «Ο Ρεθυμνιακός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Λιναρδάκη Εμμανουήλ. Ο γεννημένος την 6η Ιουνίου 2003 νεαρός ποδοσφαιριστής δεν είναι άγνωστος στην ομάδα μας, καθώς υπήρξε μέλος της στις δύο προηγούμενες σεζόν που αγωνιζόταν στον Κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής. Έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα από τον Φοίνικα Σελλίων, ο Μανώλης επέστρεψε στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού η οποία και πάντα είχε πολύ καλή εικόνα για το ήθος την συνέπεια αλλά και την υπευθυνότητα που τον διακρίνει. Καλωσορίζουμε ξανά τον Μανώλη και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην τρέχουσα σεζόν με υγεία και πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες, όντας πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας».


Κ. Πρινιανάκης: «Ο Ρεθυμνιακός Α.Ο. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον ταλαντούχο δεξιό εξτρέμ Πρινιανάκη Κωνσταντίνο. Στην νέα «πρόκληση» που εμφανίστηκε στην καριέρα του και είναι η συμμετοχή του στην προσπάθεια παραμονής του πάντα φίλου σωματείου της Αναγέννησης Ιεράπετρας στην Γ’ Εθνική κατηγορία, η ομάδα μας όχι απλά δεν θα ήταν σώφρον να σταθεί «εμπόδιο», αλλά αντίθετα όπως και είναι στην φιλοσοφία της να παροτρύνει και να ενθαρρύνει τα ταλέντα του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου. Ευχόμαστε στον «Κωστή μας» Κώστα Πρινιανάκη, που τίμησε με το ήθος, το ταλέντο, την επιμέλεια και την υπευθυνότητα που τον διακρίνει, για 1,5 χρόνο την φανέλα της ιστορικής ομάδας μας καλή επιτυχία και με περίσσια υγεία στην συνέχεια της καριέρας του. Αποτελεί από τους «ποδοσφαιριστές – υποδείγματα» που πάντα η «πόρτα» του Ρεθυμνιακού Α.Ο. θα παραμένει ανοιχτή και το «αντίο» θα έχει την σημασιολογική αξία του «εις το επανειδίν».
Κώστα είμαστε σίγουροι ότι θα εκπροσωπήσεις επάξια το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο σε μια ακόμη πρόκληση Εθνικών κατηγοριών».