19 °C Rethymno, GR
27/03/2023

Ο 38ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ

Ανανέωσε και ο Γ. Χαρλαύτης

Μια νέα ανανέωση, όχι ποδοσφαιριστή αλλά ανθρώπου που εργάζεται στο προπονητικό τιμ, του Γιώργου Χαρλαύτη, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Επισκοπή.
Πρόκειται για τον προπονητή τερματοφυλάκων που εδώ και 4 χρόνια ανήκει στον σύλλογο. Ο Χαρλαύτης που έχει γίνει πια Ρεθεμνιώτης, ανδρώνεται προπονητικά μέσα από τον σύλλογο και φαίνεται πως η κοινή πορεία έμοιαζε το καλύτερο και για τις δύο πλευρές.
Ο 38χρονος άλλωστε μέσα από τις δηλώσεις του, δεν έχει κρύψει ότι αυτό ήθελε αφού ο συνδυασμός της Επισκοπής, μιας ομάδας που εδρεύει στον χώρο όπου ζει μόνιμα και το γεγονός ότι ανέβαινε (μαζί της) μία-μία της κατηγορίες, δεν μπορεί παρά να αποτελεί πρόκληση για ‘κείνον.
Η ανακοίνωση των «γυπαετών» αναφέρει: «Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Χαρλαύτη.
Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που ένα δικό μας παιδί (βρίσκεται στην ομάδα από το 2017 στις τοπικές κατηγορίες τόσο με τον ΑΟ Επισκοπή όσο και με την Επισκοπή 2010 αλλά και με τα τμήματα υποδομών) έχει την φιλοδοξία να εξελίσσεται μαζί με την ανέλιξη της ομάδας μας.
Ο Γιώργος που έχει γεννηθεί στις 4 Απριλίου του 1983 στην Αθήνα, έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Είναι επίσης κάτοχος του διπλώματος UEFA C.
Ο σύλλογός μας του εύχεται κάθε ομαδική και ατομική επιτυχία.»

Γ. Χαλαύτης: «Το κεφάλι κάτω»
Λίγο μετά, ο άνθρωπος που γυμνάζει τους πορτιέρο των Πισκοπιανών τόνισε για την ευκαιρία που και ο ίδιος λαμβάνει: «Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Νικολιδάκη γιατί, έχουν περάσει ήδη κοντά 4 χρόνια από την πρώτη μας συνεργασία. Δείχνει ότι αυτή η σχέση έχει μεστώσει και πως το σημαντικότερο στοιχείο είναι η εμπιστοσύνη.
Το ποδόσφαιρο πάει και έρχεται αλλά φαίνεται πως η Επισκοπή για μένα είναι ένας μεγάλος σταθμός που με βοήθησε προοδευτικά να εξελιχθώ, να μάθω και να γνωρίσω πολλά πράγματα. Η SL2 είναι πρόκληση για όλους μας όπως και το γεγονός ότι θα έχω την τιμή να βρίσκομαι σε ένα προπονητικό τιμ ανώτερης πια κατηγορίας δίπλα στον κ. Βέλιτς που δύο χρόνια τώρα έχουμε μια καλή συνεργασία.
Ξέροντας πια καλά το σωματείο από που έρχεται και τί πρεσβεύει, χαίρομαι διπλά γιατί προοδεύει και παράλληλα μαζί του θέλω να πιστεύω ότι εξελίσσομαι και ‘γω προπονητικά. Αυτός άλλωστε είναι ο στόχος μου.
Ετοιμαζόμαστε λοιπόν για μια χρονιά που θα έχει πολλή δουλειά και που για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της κατηγορίας θα πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω.
Προέχει η υγεία όλων για να μπορέσουμε να απολαύσουμε αυτό που αγαπάμε όλοι.»

Ήρθε ο Όρκας

Στο μεταξύ, χθες κατέφθασε αεροπορικώς ο Γιάννης Όρκας. Ο ομογενής αμυντικός χαφ και στόπερ είναι 20 χρονών και προσγειώθηκε στα Χανιά με πτήση που ξεκινούσε από το Ντίσελντορφ.
Ο Όρκας είναι διεθνής με την εθνική παίδων και για εκείνον η εξέλιξη αναμενόταν να είναι ραγδαία. Φυσικά είναι στην ουσία παιδί ακόμα και οι φιλοδοξίες του παραμένουν μεγάλες θέλοντας να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο.
Με τον Γιάννη Όρκα η Επισκοπή θα φτάσει τους 10 ποδοσφαιριστές. Αναμένονται τουλάχιστον άλλες τόσες αφίξεις ποδοσφαιριστών προκειμένου ο κ. Βέλιτς να έχει ένα ρόστερ όπως εκείνος το θέλει για να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας σε ημερομηνία που τελεσίδικα να ανακοινωθεί από την ερχόμενη εβδομάδα.