22 °C Rethymno, GR
26/03/2023

ΟΙ "ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ" ΕΚΑΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

Ανανέωση Δεληγιαννάκη – Επιστροφή Κοτσαρίδη στη Δόξα

Μετά τις μαζικές ανανεώσεις ποδοσφαιριστών στη Δόξα, ήρθε και το τυπικό της ανακοίνωσης ανανέωσης συνεργασίας με τον Μιχάλη Δεληγιαννάκη ο οποίος θα ηγείται στον πάγκο των Πλατανιανών. Από φέτος όμως θα έχει και τον Γιώτη Κοτσαρίδη συνεργάτη του, έναν άνθρωπο βέρο Πλατανιανό.
Οι «πορτοκαλί» έκαναν γνωστά λοιπόν τα παρακάτω: «Η ΑΕ Δόξα Πλατανέ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή, Μιχάλη Δεληγιαννάκη, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του, σε ρόλο άμεσου συνεργάτη, τον Γιώτη Κοτσαρίδη.
Ο έμπειρος 51χρονος τεχνικός, Μιχάλης Δεληγιαννάκης, ο οποίος είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA B’, θα οδηγήσει την ομάδα μας για 2η σερί σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΡ, με την εμπειρία του να είναι καταλύτης στην δημιουργία ενός ιδιαίτερα ανταγωνιστικού συνόλου.
Από την άλλη μεριά, ο Γιώτης Κοτσαρίδης επιστρέφει στο «σπίτι» του, μιας και είναι γέννημα θρέμμα Πλατανιανός, έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του ως παίκτης για περισσότερα από 20 χρόνια. Παράλληλα, έχει διατελέσει στο παρελθόν βοηθός αλλά και πρώτος προπονητής στην Δόξα Πλατανέ, γυρίζοντας με χαρά και αισιοδοξία στα γνωστά, για εκείνον, «λημέρια».
Η ΑΕ Δόξα Πλατανέ τους καλωσορίζει και τους εύχεται μία ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.»

Στο μεταξύ οι δηλώσεις αμφότερων των τεχνικών της Δόξας κυμάνθηκαν στα ίδια πλαίσια με σύνθημα την αισιοδοξία για κάτι δημιουργικό από ντόπιο έμψυχο δυναμικό.

Μιχάλης Δεληγιαννάκης: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που συνεχίζω με την ομάδα της Δόξας Πλατανέ. Στην ουσία τώρα ξεκινάμε, μιας και η περσινή σεζόν δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω της πανδημίας. Η διοίκηση κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχύσει την ομάδα και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να εμφανίσουμε ένα σύνολο όσο πιο ανταγωνιστικό γίνεται, όντας αισιόδοξος για τη φετινή σεζόν. Παράλληλα, είμαι χαρούμενος που θα έχω στο πλευρό μου τον Γιώτη Κοτσαρίδη, με τον οποίο είμαι σίγουρος πως θα έχουμε άψογη συνεργασία».

Γιώτης Κοτσαρίδης: «Με μεγάλη μου χαρά επιστρέφω στην ομάδα της Δόξας Πλατανέ, αποδεχόμενος αμέσως την πρόταση που μου έκανε ο πρόεδρος. Άλλωστε εδώ είναι το “σπίτι” μου. Ήμουν τόσα χρόνια στην ομάδα σαν παίκτης και ως παράγοντας οπότε η επιστροφή μου με χαροποιεί ιδιαίτερα. Ελπίζουμε ότι θα κάνουμε κάτι καλό φέτος, έχοντας ως στόχο τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας που θα έχει ως βάση τους Πλατανιανούς ποδοσφαιριστές. Εύχομαι υγεία και να απολαύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ποδόσφαιρο».