29 °C Rethymno, GR
18/08/2022

ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΕΧΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΛΙΓΚΑΣ (SL2)

Από αναβολή σε αναβολή

Τελικά δεν θα έχουμε σέντρα την Κυριακή. Όχι πως αποτελεί είδηση αλλά πρέπει να κατανοήσουμε ότι αυτός είναι ο κόσμος της Super League2. Καταγράφεται ωστόσο ότι αυτή είναι 4η αναβολή μετά τις επίσημες ανακοινώσεις της ίδιας της λίγκας για σέντρα στις 12/9, στις 26/9, στις 10/10 και στις 17/10.
Λέγεται ότι το πρωτάθλημα θα καθυστερήσει ακόμη μία εβδομάδα (24/10) όμως δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να πάρουμε και όρκο… Εκτός κι αν ο ίδιος ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Αυγενάκης διατάξει κάτι τέτοιο βάζοντας «stop» στη συνήθεια που έχει καταντήσει να γίνεται λατρεία για τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και δη της δεύτερης της τάξει κατηγορίας.

Στον υφυπουργό αθλητισμού για τα τηλεοπτικά και όχι μόνο…

Μάλιστα σήμερα στις 14.00 υπάρχει ένα πολύ σημαντικό συμβούλιο ανάμεσα στους εκπροσώπους της λίγκας και τον κ. Αυγενάκη προκειμένου να συζητήσουν για τη βιωσιμότητα, όχι μόνο των σωματείων αλλά και της ίδιας της λίγκας. Βλέπετε, 32 ή 33 σωματεία είναι πολλά, πάρα πολλά…
Πέραν όλων των υπολοίπων, ο υφυπουργός θα πρέπει να διενεργήσει προκειμένου να δούμε πόσα θα είναι τα χρήματα από τα τηλεοπτικά (εφόσον τα αναλάβει η ΕΡΤ) αλλά και τί κέρδος θα υπάρξει από το στοίχημα. Αυτά είναι τα μοναδικά σίγουρα έσοδα των ομάδων και αυτός είναι ο πιο σημαντικός λόγος -και μόνον- για να πάει το πρωτάθλημα πίσω. Όλα όσα έχουν προηγηθεί είναι απλώς «άνθρακας»…

Τι λέει η λίγκα…

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση της λίγκας: “Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, αναβάλλεται η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για τις 17 Οκτωβρίου 2021.
Η συγκεκριμένη ομόφωνη απόφαση κρίθηκε επιβεβλημένη από τους εκπροσώπους των 32 ΠΑΕ, προκειμένου να υπάρξει χρόνος για τις απαραίτητες διαδικασίες που χρειάζονται να γίνουν ώστε να υπάρχει βιωσιμότητα στις ομάδες, με τη μορφή που έχει πλέον αποκτήσει η κατηγορία.
Ως εκ τούτου, επιτροπή -που ορίστηκε από το Δ.Σ. και στην οποία εκτός του προεδρείου θα συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγιας, ΠΑΕ Κηφισιά κ. Πρίτσας, ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ Β΄ κ. Καραπαπάς, ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β΄ κ. Παναγιωτίδης- θα ζητήσει ραντεβού με τον καθ΄ ύλην αρμόδιο Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας, χωρίς περαιτέρω προβλήματα.
Επίσης με ομόφωνη απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά οικίσκων που θα σταλούν στο Ηράκλειο Κρήτης και τους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους στους δυο μεγάλους σεισμούς.”

Ξανά προπονήσεις στο Μάλεμε πριν τον Γιούχτα

Στο μεταξύ η Επισκοπή κινήθηκε γρήγορα και έκλεισε φιλικό με τον Γιούχτα. Η ομάδα των «γυπαετών» θα μεταβεί στις Αρχάνες και θα δώσει έναν αγώνα προκειμένου να μην χάνει τη ροή της. Τρίτη και Τετάρτη πραγματοποίησε προπόνηση στον πλαστικό αγωνιστικό χώρο των «γυπαετών» ωστόσο από σήμερα Πέμπτη θα επιστρέψει στο Μάλεμε.
Ο Ντιόγκο Τριντάντε εξακολουθεί να έχει πρόβλημα στο ισχίο και δεν κάνει προπόνηση ενώ χθες ένιωσε «σφιγμένο» το πόδι του ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης. Για την ώρα φαίνεται πως έχει υποστεί ένα τράβηγμα στον δεξιό του δικέφαλο το οποίο αντιμετωπίζεται άμεσα με φυσικοθεραπείες.