Με στόχο να κάνει το «2 στα 2» αναχώρησε η αποστολή του Ρέθυμνο Futsal για την Αθήνα. Η ρεθεμνιώτικη ομάδα που έχει θέσει ως αυτοσκοπό της το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ταξίδεψε για την πρωτεύουσα όπου και θα αντιμετωπίσει απόψε την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων και μία ημέρα αργότερα (Κυριακή) τον Ιπποκράτη. Χαρακτηριστικό των αγώνων είναι ότι και οι δύο θα διεξαχθούν σε ανοικτά γήπεδα.
Η ρεθεμνιώτικη αποστολή θα αποτελείται από 11 μέλη, τους Κυριακόπουλο, Δουζίνα, Νικολακάκη, Μαγεράκη, Κιμιωνή, Μερκούρη, Μούστο, Σταματίου, Κάση και φυσικά τον προπονητή Αντώνη Πλατή.
Αυτοί που δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους υπολοίπους είναι, ο Δαγαράκης που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη μέση και ο Καράλης με τον Καλογεράκη, όπου αμφότεροι έχουν ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Ο προπονητής των «βιόλα», Αντώνης Πλατής, λίγο πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Αθήνα, ερωτηθείς για το τί αποσκοπεί το Ρέθυμνο Futsal από αυτά τα δύο παιγνίδια, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του αναφέροντας: «Τι άλλο πέρα από τις νίκες… Ο Ιπποκράτης είναι μια νεοφώτιστη ομάδα που δεν διαθέτει την εμπειρία που έχουμε εμείς και θεωρώ, βάσει δυναμικότητας αλλά και δουλειάς ότι, μπορούμε να κερδίσουμε.
Μία ημέρα νωρίτερα, παίζουμε κόντρα στην Αναγέννηση. Είναι ένα δύσκολο ματς αλλά τους έχουμε αντιμετωπίσει στο πρόσφατο παρελθόν, τους έχουμε κερδίσει και το ίδιο θεωρώ ότι μπορούμε να πράξουμε και τώρα».
Παρακάτω βλέπετε αναλυτικά το πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο σάλας:
Η 4η αγωνιστική (7-8-9/11)
07/11/2015
17:00,Ταύρος: Φοίβος Ν. Κόσμου – ΑΣ Πρωταθλητής Καλλιθέας
Κυριακή (8/11)
22:15, Κλ. Καλλιθέας: Α.Σ. Ολυμπιακός Καλλιθέας – Αίας Παλλήνης
15:00, ΑΚ. Θρακομακεδόνων: Αναγέννηση Θρ. – Ρέθυμνο Futsal
Δευτέρα (9/11)
21:00 Ανάβυσσος: Α.Ε. Παλάς Λαγονησίου – Αδέσποτος Αθηνών
Ρεπό: Ιπποκράτης
Για την 7η αγωνιστική
Σάββατο (7/11)
15:30, Ζωγράφου: Ιπποκράτης – Ρέθυμνο Futsal