23 °C Rethymno, GR
25/09/2022

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ "ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ COVID-19 ΤΟΥ ΓΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ενθουσιασμός για το «1ο τουρνουά ποδοτένις»

Ποδόσφαιρο και τένις ήρθαν πιο κοντά… Στην πραγματικότητα ενώθηκαν με τα δεσμά της αγάπης για τον αθλητισμό και δημιούργησαν το γνωστό σε όλους μας ποδοτένις το οποίο έλαβε χώρα στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης,, στην πλατεία του «Αγνώστου Στρατιώτη» έπειτα από μια πρωτοβουλία που πήραν οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΑΟ Ρεθυμνιακός.
Το «1ο τουρνουά ποδοτένις» είναι γεγονός λοιπόν από τον Ρεθυμνιακός Α.Ο., υπό την αιγίδα της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου και με την υποστήριξη του Δήμου Ρεθύμνου.
Από νωρίς ο υπεύθυνος όλων των τμημάτων, Ναπολωέν Σκουλούδης… ξεφόρτωνε μαζί με τους συνεργάτες του όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για να στηθεί το γήπεδο σε ελεύθερη θέα για περαστικούς του τόπου αλλά και τους πολλούς τουρίστες που έχουν επισκεφθεί την πόλη μας. Από την πρώτη μέρα, την περασμένη Πέμπτη ως και την Κυριακή δίνονται αγώνες που εντυπωσιάζουν.

«Μάθε μπαλίτσα» από τις παλιοσειρές
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο την αυλαία της εκδήλωσης, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο τμήμα Covid-19 του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου ως ενίσχυση για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, την αυλαία του αγωνιστικού μέρους «άνοιξαν» δυο άνθρωποι που έχουν αφήσει το δικό τους σημαντικό στίγμα στο Ρεθυμνιώτικο και όχι μόνο, ποδόσφαιρο.
Ο Γιώργος Ξηράκης και η Wok Spot ομάδα του επικράτησε με 2-0 σετ των Rethmen του Ηλία Μπουλιού σε μια συνάντηση με πολλά… πειράγματα, ακόμη περισσότερες ανατροπές και πολλές ενέργειες που… θύμισαν κάτι από τα παλιά.
Ακολούθησαν ακόμη 6 αναμετρήσεις στις οποίες μετείχαν πιο έμπειροι, αλλά και ταλαντούχοι εν’ ενεργεία παίκτες που έκαναν ακόμη και τους ξένους παραθεριστές που κατέκλυσαν τον χώρο διεξαγωγής του «1ου τουρνουά ποδοτένις» να ξεσπάσουν αρκετές φορές σε επευφημίες και εκδηλώσεις ενθουσιασμού.
Η «Team 2021» του βοηθού του Νίκου Μαθιουδάκη στην ανδρική ομάδα του Ρεθυμνιακού, Νίκου Δασκαλάκη, που έχει για παρτενέρ τον Γιώργο Χαριτάκη, επικράτησε και στους 2 αγώνες που έδωσε με την ΗΔΤ και τους «Πεζικάριους» εξελισσόμενοι σε «όχημα»παντός τύπου «οδοστρώματος» καθώς με το 4Χ4 που έχει στις νίκες, μοιάζει να χάνει δύσκολα μια θέση στο βάθρο και τα δώρα της διοργάνωσης. Αντίθετα τα… εντυπωσιακά «Νερομπίστολα» που αποτελούν ο ταλαντούχος Κωστής Πρινιανάκης και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ρεθυμνιακού, ο Μακεδόνας Πάρης Μάγγος, μπορεί να γνώρισαν την ήττα από τους Πεζικάριους Ηλία Βρεττό και Πέτρο Κλειδή, όμως έχουν και εκείνοι 4 νίκες στο τουρνουά. Οι εκπρόσωποι του «φανταρικού» από την άλλη (Πεζικάριοι) μετρούν 3 νίκες και 2 ήττες, ενώ έχουν πραγματοποιήσει ήδη και το ρεπό τους.
Τέλος, κατά την διάρκεια της 2ης ημέρας, την οποία τίμησε με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΡ, Τίτος Χνάρης, η «Wok spot» της οικογένειας Ξηράκη με τους Γιώργο (πατέρας) και Γρηγόρης (υιός), πραγματοποίησαν το ρεπό τους έχοντας ήδη την απόλυτη συνύπαρξη 2 νικών και αντίστοιχων ηττών στο «παλμαρέ» των προσπαθειών τους. Από την άλλη η ΗΔΤ του επιθετικού του Ρεθυμνιακού Χρήστου Μερτίρι και του ταλαντούχου Ραμόν Χύσκο, θα πρέπει να «καταβάλλει» πιο μεγάλη προσπάθεια για να εξισορροπήσει τα αποτελέσματά της, καθώς έχει 2 νίκες και 3 ήττες στην διοργάνωση.
Αναλυτικά :

Τα αποτελέσματα της 1ης ημέρας του «1ου τουρνουά ποδοτένις» :
1η αγωνιστική
Rethmen – Wok spot 0-2 σετ
Κεραυνοί – Πεζικάριοι 0-2 σετ
Natural ability football – Νερομπίστολα 1-2 σετ
Χάλκαν – ΗΔΤ 0-2 σετ α.α.
Ρεπό : Team 2021

2η αγωνιστική

Wok spot – Κεραυνοί 1-2 σετ
Τeam2021 – Rethmen 2-0 σετ
Νερομπίστολα – ΗΔΤ 2-0 σετ
Πεζικάριοι – Χαλκάν 2-0 σετ α.α.
Ρεπό :Natural ability football

3η αγωνιστική

Natural ability football – Team 2021 0-2 σετ

Τα αποτελέσματα της 2ης ημέρας του «1ου τουρνουά ποδοτένις»
3η αγωνιστική
Rethmen – Κεραυνοί (Δεν διεξήχθη)
Χάλκαν – Wok spot 0-2 σετ α.α.
Νερομπίστολα – Πεζικάριοι 1-2 σετ
Ρεπό : ΗΔΤ

4η αγωνιστική

Wok spot – Νερομπίστολα 0-2 σετ
Team 2021 – ΗΔΤ 2-0 σετ
Κεραυνοί – Χάλκαν 2-0 α.α.
Natural ability football – Rethmen 2-0 σετ
Ρεπό : Πεζικάριοι

5η αγωνιστική

Rethmen – Χάλκαν 2-0 σετ α.α.
ΗΔΤ – Natural ability football 1-2 σετ
Νερομπίστολα – Κεραυνοί 2-0 σετ α.α.
Πεζικάριοι – Team 2021 0-2 σετ
Ρεπό : Wok spot

6η αγωνιστική

ΗΔΤ – Rethmen 2-0 σετ