10 °C Rethymno, GR
19/01/2022

ΜΕ 39 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ

Η επίσημη «πρώτη» της Κ17

Η προεπιλογή των προσώπων ξεκίνησε στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΡ όπου ως γνωστό από φέτος θα αφορά ποδοσφαιριστές Κ15 και Κ17.
Ο Ενωσιακός προπονητής Στέλιος Κοζανίδης μαζί με τους συνεργάτες του, τον Φίλιππο Μουρτζανό, τον σκάουτερ Σταύρο Καλαϊτζιδάκη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Στέργιο Τυπάδη, έκαναν την πρώτη «μάζωξη» για να προχωρήσουν στις τελικές επιλογές, μία διαδικασία που θα πρέπει να γίνει γρήγορα, όχι βιαστικά και που θα δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν παιδιά που δεν είχαν την ευκαιρία να το κάνουν ελέω covid-19.
Έτσι λοιπόν στο γήπεδο Μισιρίων συγκεντρώθηκαν 39 ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2005-06 (Κ17). Παρούσα ήταν και η ΕΠΣΡ. Μάλιστα οι νεαροί ποδοσφαιριστές προμηθεύτηκαν το αθλητικό υλικό και λίγο μετά, ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Τίτος Χνάρης τους καλωσόρισε τονίζοντας την τιμή που θα πρέπει να αισθάνεται ο κάθε ποδοσφαιριστής αγωνιζόμενος για την ομάδα του τόπου του, εκπροσωπώντας τον ίδιο, τον σύλλογο και την οικογένεια του.
Παρόντες στην πρώτη προπόνηση της Κ-17 ήταν ο πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών ομάδων κ. Νικόλαος Μαρκουλιδάκης, ο Γεν. Γραμματέας της ΕΠΣΡ κ. Γιώργος Δασκαλομαρκάκης καθώς και το μέλος της Επιτροπής Μικτών Ομάδων κ. Γιώργος Κανακάκης.

????????????????????????????????????


Στ. Κοζανίδης: «Να ‘μαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι μετά από κάθε αγώνα»

Τους παίκτες καλωσόρισαν τα μέλη του τεχνικού τιμ με τον Στέλιο Κοζανίδη να ευχαριστεί την ρεθεμνιώτικη διοίκηση της ΕΠΣΡ για την επιλογή του… «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια των πλέον αντιπροσωπευτικών ομάδων της Ένωσης και του νομού μας. Όπως για τους ποδοσφαιριστές, έτσι και για εμένα αποτελεί ιδιαίτερη τιμή να εκπροσωπούμε μαζί το αγαπημένο μας Ρέθυμνο στο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων. Αυτή η διαδικασία αποτελεί για όλους μας μια μεγάλη πρόκληση, γιατί δεν είναι καθόλου μικρό πράγμα να συνεργάζεσαι με τα κορυφαία ταλέντα του Ρεθύμνου και όλοι μαζί να καταφέρουμε να αναδείξουμε το ταλέντο των παιδιών μας και να συναγωνιστούμε τα υπόλοιπα παιδιά στην Κρήτη, αλλά και ανά την Ελλάδα. Γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΕΠΣ Ρεθύμνου για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου, στους συναδέλφους προπονητές για την άριστη συνεργασία, μα και τους γονείς των παιδιών για την δική τους εμπιστοσύνη τους.»

«Πρέπει να φτιάξουμε ομάδα μέσα σε 10 μέρες»
Εν συνεχεία μίλησε για τις επιλογές παικτών, για τον στόχο και φυσικά για τις υποχρεώσεις που ξεκινούν άμεσα. «Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα βγάζει πολύ καλό πρόσωπο σε όλα τα επίπεδα. Τόσο αγωνιστικά, όσο και από άποψη συμπεριφοράς, σεβόμενοι κάθε αξιωματούχο και κάθε σκέλος του παιχνιδιού.
Δυστυχώς, όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ο χρόνος είναι πολύ πιεστικός, μιας και καλούμαστε να χτίσουμε ομάδα μέσα σε λιγότερο από 10 ημέρες. Ο χρόνος είναι πολύ μικρός και ίσως κάποια παιδιά σε πρώτη φάση να αδικηθούν, αλλά το ζητούμενο είναι να είμαστε μονιασμένοι και βάζοντας την ομάδα πάνω από τον καθένα μας ξεχωριστά. Εξάλλου, όλα τα παιδιά θα έχουν τις ευκαιρίες τους, μιας και θα παρακολουθούμε την εξέλιξη τους σε βάθος χρόνου, αξιολογώντας το καθένα ξεχωριστά. Βασιζόμενος στις αρχές που υποστηρίζω με θέρμη τις δεκαετίες παρουσίας μου στο ποδόσφαιρο, θα καταβάλλω την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας και να είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι μετά από κάθε προπόνηση και αγώνα».

Το πρόγραμμα του 8ου ομίλου
1η Αγωνιστική / 4η αγωνιστική
Ρέθυμνο – Ηράκλειο
Χανιά – Λασίθι

2η Αγωνιστική / 5η αγωνιστική

Λασίθι – Ρέθυμνο
Ηράκλειο – Χανιά

3η Αγωνιστική / 6η αγωνιστική

Ρέθυμνο – Χανιά
Λασίθι – Ηράκλειο