25 °C Rethymno, GR
21/09/2021

ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ "ΤΡΕΧΟΥΝ", Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ - Α' ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ Κ19 ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο Ν. ΚΑΡΑΔΑΚΗΣ

Οι εντός εκτός κι επί τα αυτά κινήσεις της Επισκοπής

Πλήρης είναι η κινητικότητα στην Επισκοπή και αυτό φαίνεται από τις εντός, τις εκτός αλλά και επί τα αυτά, δράσεις της.
Με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα αποκλείεται να ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου (κύκλοι της λίγκας αναφέρουν ότι η σέντρα μπορεί να μεταφερθεί ως και στα μέσα του α’ δεκαημέρου του προσεχούς Οκτωβρίου), κερδίζεται χρόνος για το χτίσιμο της νέας ομάδας. Όχι όμως μόνο της μεγάλης αλλά και της Κ19 που «πέρασε στα χέρια» -και επισήμως πλέον- του προπονητή Νίκου Καραδάκη.
Ο 42χρονος τεχνικός θα είναι αυτός που καλείται από την ΠΑΕ να δημιουργήσει «εκ βάθρων» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η διοίκηση, μια καινούρια νεανική ομάδα (παιδιά που θα είναι γεννημένα, ως επί τω πλείστον, τις χρονιές 2003-04, 05). Μια ομάδα και μια προσπάθεια που, όπως επισημαίνει ο εντολοδόχος τεχνικός, θα πρέπει να αγκαλιαστεί από όλο το Ρέθυμνο.
Η ανακοίνωση των «γυπαετών» αναφέρει για εκείνον: “Η ΠΑΕ Eπισκοπής ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Νίκο Καραδάκη. Στην περασμένη σεζόν επάνδρωνε το τμήμα της τεχνικής ανάλυσης και από φέτος αναλαμβάνει χρέη α’ προπονητή στην Κ19 που χτίζεται άμεσα.
Ο Νίκος Καραδάκης που έχει γεννηθεί στις 31/3/1979, δεν είναι, όπως καταλαβαίνει κανείς ένα καινούριο πρόσωπο στην Επισκοπή. Είναι αξιοσημείωτο ότι για κάτι παραπάνω από 5 χρόνια υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Από το 2013 ασχολείται με την προπονητική καθώς είναι διπλωματούχος προπονητής (UEFA B’).
Στο πρόσφατο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής στους πάγκους του Ρεθυμνιακού (δύο διαφορετικές θητείες (2013-2016) με την τελευταία το 2017-20 και τη σεζόν 2019-20 στη Γ’ Εθνική), και του Ποσειδώνα (2016-17). Ο Νίκος Καραδάκης ειδικεύεται στον τομέα της τεχνικής ανάλυσης καθώς έχει λάβει το Alfa Sports Analysis diploma του ΙΕΚ Άλφα Θεσσαλονίκης. Η ΠΑΕ Επισκοπής του εύχεται κάθε επιτυχία στο νέο έργο που αναλαμβάνει”.

Ν. Καραδάκης: “Χαρά και τιμή”
Ακολούθως, ο Ρεθεμνιώτης τεχνικός παρέθεσε μια μίνι συνέντευξη που, εμμέσως πλην σαφώς, αναφέρει τη νοοτροπία με την οποία θα κινηθεί η Κ19 της Επισκοπής και η οποία ευελπιστεί ότι θα έχει την αποδοχή που χρειάζεται από όλο το ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο…
“Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την πρόταση η οποία με τιμάει ως άνθρωπο και προφανώς ως προπονητή, η οποία μού έγινε από τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη» ήταν τα πρώτα του λόγια. Ακολούθως εκθείασε τη δουλειά με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ για τη χρονιά που πέρασε και φυσικά έδωσε το στίγμα της νέας ομάδας που πρόκειται να δημιουργηθεί… «Μετά την θαυμάσια εμπειρία που είχα να δουλέψω ως τεχνικός αναλυτής δίπλα στον κ. Γιάσμινκο Βέλιτς αλλά και στους υπόλοιπους συνεργάτες (κ.κ. Ράικο Γιάνγιανιν, Μπρούνο Φερέιρα, Γιώργο Χαρλαύτη), μού δίνεται η δυνατότητα να ξαναξεδιπλώσω το μυαλό μου ως προπονητής για μια ομάδα που θα έχει την θαυμάσια ευκαιρία να δημιουργηθεί εκ βάθρων και να αντιμετωπίσει συλλόγους μεγάλους και γνωστούς ανά την Ελλάδα.»

“Ευκαιρία-πρόκληση”
Φυσικά, δεν έκρυψε ότι για εκείνον αποτελεί μια πρόκληση αυτή η πρόταση. Το ίδιο θα πρέπει να νιώθουν και τα παιδιά που θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε διάφορα μέρη ανά την Ελλάδα και να δουν γήπεδα που δύσκολα θα τα έβλεπαν υπό διαφορετικές συνθήκες: «Βλέπω παράλληλα μια μεγάλη ευκαιρία για όλα τα παιδιά του ποδοσφαιρικού Ρεθύμνου που έχουν ταλέντο, να δημιουργήσουν κάτι ξεχωριστό που θα δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα, που θα υπάρχει συχνότατη επίβλεψη απ’ όλο το τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ και που θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν σε λίγους μήνες απέναντι σε ομάδες-συλλόγους της SL2 που δεν το φαντάζονταν μέχρι χθες.
Είναι μια ευκαιρία-πρόκληση στο να ασχοληθεί ένα παιδί 16, 1 7, 18 και 19 χρονών που έχει ταλέντο σε αυτή την αναβαθμισμένη κατηγορία.»

“Ξεκινάμε και θέλουμε υποστήριξη”
Στο τέλος εστίασε σε όλους όσοι αγαπούν το άθλημα. Αυτή τη στιγμή, η Επισκοπή είναι ο καθρέπτης του ρεθεμνιώτικου ποδοσφαίρου. Άρα, θα πρέπει να δοθεί η ανάλογη προσοχή και φυσικά να δημιουργηθεί καλύτερη δυνατή έξωθεν μαρτυρία από μια ομάδα που θα εκπροσωπεί το νομό.
… «Ξεκινάμε να χτίζουμε την Κ19 αυτής της ΠΑΕ και θέλουμε τα όνειρα αυτών των παιδιών να συνεχίζουν να υπάρχουν. Απλώς εμείς, θέλουμε να τους δείξουμε τον στόχο, να τους αυξήσουμε τις φιλοδοξίες και να τους καταρτίσουμε ως ποδοσφαιριστές.
Αν είμαστε ενωμένοι, είμαι βέβαιος ότι θα βγούμε κερδισμένοι. Από εμάς χρειάζεται δουλειά, από τα παιδιά αφοσίωση, από τη διοίκηση στήριξη και από το ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο (ΕΠΣΡ, ομάδες, γονείς) σημασία”.

Εγρήγορση παντού – Mέλος της ΠΑΕ ο Τάσος Σαραντινάκης
Αν όμως η Κ19 είναι ένα μέρος του οργανισμού που λέγεται Επισκοπή, όλα τα υπόλοιπα «τρέχουν» αυτό το χρονικό διάστημα από τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και σ’ ένα τεράστιο βαθμό από το γραφείο διεύθυνσης του συλλόγου. Η ρεθεμνιώτικη ομάδα ανέφερε ενημερώνοντας τον φίλαθλο κόσμο… «Η ΠΑΕ Επισκοπή ενημερώνει πως όλο αυτό το διάστημα επικρατεί εγρήγορση σε όλους τους τομείς (μεταγραφικά, οργάνωση προετοιμασίας, κάλυψη γενικών αναγκών ΠΑΕ και Κ19 αλλά και διευθετήσεις σημαντικών θεμάτων όπως, αδειοδότηση, εγγυητική, μετοχικό κεφάλαιο ενόψει της νέας σεζόν που ανοίγει στη SL2).
Διοίκηση, τεχνική ηγεσία λειτουργούν για έναν κοινό σκοπό, την ανάδειξη της ΠΑΕ Επισκοπής.
Πολλά από τα επί μέρους θέματα, τα «τρέχει» το διοικητικό προσωπικό.
Μαζί μας φυσικά, η κα Εύη Βουτσίδη που ηγείται στο γραφείο γενικής διεύθυνσης της ΠΑΕ, ο Μανώλης Κουράτορας που, εκτός από υπεύθυνος ασφαλείας στους αγώνες, τελεί χρέη υπεύθυνου διοικητικής μέριμνας.
Από σήμερα, στο διοικητικό προσωπικό ανήκει και ο Αναστάσιος Σαραντινάκης αναλαμβάνοντας χρέη υπεύθυνου αγωνιστικού τμήματος στην ΠΑΕ.
Ο Σαραντινάκης που γεννήθηκε και μένει μόνιμα στο Ρέθυμνο είναι σήμερα 29 χρονών.
Έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων και αθλητική δημοσιογραφία και μιλάει την αγγλική γλώσσα.
Η ΠΑΕ Επισκοπή τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή δύναμη στον κοινό αγώνα…»