3 °C Rethymno, GR
23/01/2022

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΩΣ ΘΕΜΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ ΧΑΝΙΩΝ

Σταθερή στη βάση της

Kι ενόσω η Επισκοπή προσπαθεί να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται ενόψει του ματς με το Αιγάλεω στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης” το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (14..45) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, χθες έγινε γνωστό ότι οι «γυπαετοί» αιτήθηκαν να αγωνιστούν στο γήπεδο Περιβολίων των Χανίων λόγω της επιβάρυνσης που έχει υποστεί ο αγωνιστικός χώρος στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Βαρδινογιάννης».
Οι Ρεθεμνιώτες επικαλέστηκαν το γεγονός ότι, παρ’ ότι έγινε η επανασπορά πριν από 2 μήνες στο γήπεδο, οι καιρικές συνθήκες, το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει άλλο γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα σε όλο τον νομό για να κάνει προπονήσεις και το ότι ο εν λόγω χώρος έχει γίνει έδρα πολλάκις των ΠΑΕ Χανιά, ΟΦΙ και Ηροδότου, η κατάσταση του χλοοτάπητα είναι πολύ κακή…
Αποτέλεσμα αυτού είναι να μην μπορεί να παιχθεί ποδόσφαιρο ποιότητας. Πόσο μάλλον όταν και οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν συχνά-πυκνά ιδίως σε μια εγκατάσταση που έχει χτιστεί σε υψόμετρο.

ΠΑΕ Επισκοπή: «Εισπράξαμε αδιαφορία»
Η επίσημη Επισκοπή έκανε γνωστά στα όσα προηγήθηκαν μέσα στην εβδομάδα για να έχουν γνώση οι… φύλακες αλλά και όλοι όσοι παρακολουθούν από απόσταση την κατάσταση, εκφράζοντας τον προβληματισμό της για την αντιμετώπιση που η ίδια έχει…
“Προς ενημέρωση των φιλάθλων μας αλλά και γενικότερα αυτών της Super League2, κάνουμε γνωστό ότι τις προηγούμενες μέρες ως διοίκηση ΠΑΕ Επισκοπή καταβάλλαμε προσπάθειες προκειμένου ο αγώνας απέναντι στην ομάδα του Αιγάλεω να λάβει χώρα στο δημοτικό γήπεδο Περιβολίων των Χανίων για τον λόγο ότι, ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης” έχει επιβαρυνθεί σε μέγιστο βαθμό.
Δυστυχώς όμως, εισπράξαμε αδιαφορία όπου ο δήμος των Χανίων, η διοίκηση του γηπέδου των Περιβολίων αλλά και η ΠΑΕ Χανιά, ο καθένας εξ αυτών, μας έστελνε από τον Άννα στον Καϊάφα με αποτέλεσμα να μην καταστεί εφικτό να κάνουμε χρήση του αιτήματός μας.
Υπενθυμίζουμε ότι, το γήπεδο “Π. Βαρδινογιάννης” έχει παραχωρηθεί κατ’ επανάληψη δίχως καμία αναστολή κατά σειρά σε ΠΑΕ Χανιά, ΟΦ Ιεράπετρας και τελευταία στον ΠΑΣΑ Ηρόδοτος για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Φυσικά, δεν μπήκαμε στη διαδικασία να παρακαλέσουμε για να κάνουμε πράξη την επιθυμία μας. Θελήσαμε να πάμε αυστηρά δια της νόμιμης οδού και να τηρήσουμε την ιεραρχία κάτι που όπως αποδείχθηκε, οδήγησαν τις προσπάθειές μας στο κενό.
Ως ΠΑΕ Επισκοπή, εκφράζουμε τον προβληματισμό μας καθώς η παραπάνω αντιμετώπιση δεν συνάδει σε ομάδες που πασχίζουν για το καλύτερο του κρητικού ποδοσφαίρου.»

Διαιτησία από την Ηλεία και τη Μακεδονία!
Στο μεταξύ, χθες είχαμε τους ορισμούς των διαιτητών από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ενόψει της 9ης αγωνιστικής της SL2. Η Επιτροπή όρισε διαιτητές από την Ηλεία (τον κ. Στάμο) και βοηθούς από τη Μακεδονιά (κ.κ. Νατσιόπουλο, Αηναλή). Πάλι καλά που ο 4ος ορίστηκε από την Αθήνα… Σε μια εποχή όπου τα έξοδα είναι ήδη επιβαρυμένα για κάθε ΠΑΕ, η Επιτροπή τις δοκιμάζει φορτώνοντάς τις αχρείαστα έξοδα (μετακινήσεις, διαμονές διαιτητών κλπ).

Οι διαιτησίες της 9ς αγωνιστικής
Σάββατο 18 Δεκεμβρίου (14:45)
Παναθηναϊκός Β’- Χανιά
Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής). Βοηθοί: Οικονόμου Σπ. (Αχαΐας) – Πλάκας (Δυτ. Αττικής). 4ος διαιτητής: Αντωνίου (Αχαΐας). Παρατηρητής: Λαμπαδαρίου (Πειραιά).

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου (14:45)
Ρόδος – Ηρόδοτος
Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής). Βοηθοί: Βιτσεντζάτος (Αν. Αττικής) – Ισακοβίδης (Λακωνίας). 4ος διαιτητής: Αλάμπεης (Αθηνών). Παρατηρητής: Μητροφάνης (Αθηνών).

Επισκοπή – Αιγάλεω
Διαιτητής: Στάμος (Ηλείας). Βοηθοί: Νατσιόπουλος – Αηναλής (Μακεδονίας). 4ος διαιτητής: Νικολάου (Αθηνών). Παρατηρητής: Κουρκούνας (Λασιθίου).

ΑΕΚ Β’ – ΟΦ Ιεράπετρας
Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων). Βοηθοί: Καλαμπόκης – Τσιλίκας (Αιτωλοακαρνανίας). 4ος διαιτητής: Ψυχούλας (Βοιωτίας). Παρατηρητής: Ζαννετίδης (Δωδεκανήσου).

Καλαμάτα – Ζάκυνθος
Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά). Βοηθοί: Τσολακίδης (Αθηνών) – Χρηστάκος (Πειραιά). 4ος διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών). Παρατηρητής: Σπυράκης (Λακωνίας).

Καραϊσκάκης – Διαγόρας
Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου). Βοηθοί: Λιόντος – Διαμαντής (Ηπείρου). 4ος διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου). Παρατηρητής: Πουλιμάς (Κέρκυρας).

Κηφισιά – Καλλιθέα
Διαιτητής: Βεργέτης Χρ. (Αρκαδίας). Βοηθοί: Κύριος (Αρκαδίας) – Δέτση (Αθηνών). 4ος διαιτητής: Δραγάτης (Αν. Αττικής). Παρατηρητής: Βασσάλος (Χανίων).

Εργοτέλης – Αστέρας Βλαχιώτη
Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας). Βοηθοί: Φραγκιαδάκης – Πάγκαλος (Λασιθίου). 4ος διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου). Παρατηρητής: Κόνιαρης (Αν. Αττικής).

Ρεπό: Λεβαδειακός