Άγριο ξυλοδαρμό δέχτηκε το βράδυ της Κυριακής 29χρονη Ρεθεμνιώτισσα, στην περιοχή του Κουμπέ, από άνδρα του οποίου τα στοιχεία παραμένουν άγνωστα και έναν ακόμα νεαρό συνεργό του.
Οι δυο άνδρες, φαίνεται πως είχαν στήσει «καρτέρι» στην νεαρή γυναίκα, γνωρίζοντας ότι θα μεταβεί στην περιοχή να πάρει το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα είχε αφήσει στο σημείο που είναι το Λούνα Πάρκ το Ι.Χ. της και λίγο πριν τα μεσάνυχτα, οδηγώντας αυτοκίνητο της εταιρείας στην οποία εργάζεται, κατευθύνθηκε στην περιοχή για να το σταθμεύσει και να πάρει το δικό της, ώστε να επιστρέψει στο σπίτι της.
Οι δυο άνδρες, που την παρακολουθούσαν, μόλις επιβιβάστηκε στο όχημά της, εμφανίστηκαν μπροστά της, φορώντας κουκούλες. Της έκλεισαν τον δρόμο, ώστε να μην μπορέσει να διαφύγει, και άρχισαν να την χτυπούν βίαια, την αποβίβασαν από το Ι.Χ. και συνέχισαν να την χτυπούν σε όλο της το σώμα.
Αφού την άφησαν σε λιπόθυμη σχεδόν κατάσταση, οι δυο άνδρες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο της κοπέλας και διέφυγαν.
Η 29χρονη, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο σοβαρά κακοποιημένη, με κάταγμα στο χέρι και στο πόδι αλλά και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όπου παρέμενε έως και χθες. Το απόγευμα έδωσε κατάθεση στις αστυνομικές αρχές, χωρίς ωστόσο να δώσει κανένα στοιχείο που να είναι χρήσιμο για τη σύλληψη των δραστών.
Να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο της νεαρής γυναίκας βρέθηκε από αστυνομικούς του Α.Τ. Ρεθύμνου, που το αναζητούσαν, δυο ώρες περίπου μετά το περιστατικό, εγκαταλελειμμένο στην περιοχή της Σαρακήνας.
(Φωτο αρχείου)