Με βάση το κρασί, το FIZZ «παίζει» με φρούτα για να δημιουργήσει τα τέσσερα νέα ποτά: λευκό κρασί με ροδάκινο και μήλο και ροζέ με κεράσι και καρπούζι. Με 9% περιεκτικότητα σε αλκοόλ, το FIZZ πίνεται παγωμένο, αφήνοντας μια γλυκιά, φρουτένια γεύση.
Τα Gold Label Awards διοργανώθηκαν για δεύτερη φορά από τις εκδόσεις All Pack Hellas σε συν-διοργάνωση με την Helexpo, το Σύνδεσμο Ετικετοποιών (ΣΕΕ), την Ένωση Γραφιστών (ΕΓΕ), τον Σύνδεσμο Εκτυπωτικών Μέσων Επικοινωνίας (ΣΕΜΕΕ), τον Οργανισμό Προώθησης Εξαγωγών (ΟΠΕ), το Ελληνικό Ινστιτούτο Συσκευασίας (ΕΙΣ), το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών Συσκευασίας (ΣΥΒΙΠΥΣ). Το βραβείο απένειμε ο πρόεδρος Συνδέσμου Ετικετοποιών Ελλάδος κ. Σκορδάκης. Επίσης, η Ένωση Πεζών βραβεύτηκε από την διοργανώτρια Helexpo με τον ειδικό έπαινο διοργανωτή για την οργανωμένη παρουσία, τη λειτουργικότητα και την αισθητική του περιπτέρου της. Το 33 τετραγωνικών μέτρων περίπτερο (φωτό) είχε κεντρικό θέμα το νέο ανθρακούχο φρουτοκρασί FIZZ.
Τα βραβεία απένειμαν ο ίδιος ο πρόεδρος της ΔΕΘ ΑΕ κ. Θεόδωρος Σουμπάσης με τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Αναστάσιο Τζίκα. Η καταξίωση αυτή είναι αποτέλεσμα της δυναμικής ανάπτυξης της Ένωσης Πεζών και της συνεχούς παρουσίας της στην αγορά με σταθερή ποιότητα και καινοτόμες δράσεις.
Το κρητικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει το FIZZ στη διάρκεια των καρναβαλικών εκδηλώσεων στο Ρέθυμνο από την ερχόμενη Πέμπτη μέχρι την Κυριακή της Αποκριάς, όπου το FIZZ είναι χορηγός.
Διεθνείς βραβεύσεις για τις “Στάχτες”, το ντοκιμαντέρ του Γιάννη Μαθιουδάκη, φοιτητή του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης
Το Βραβείο Καλύτερου Διεθνούς Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους από το Alternative Film Festival του Καναδά έλαβε η ταινία του Γιάννη Μαθιουδάκη...