Κατά την διαδικασία αναδείχθηκε η εξαιρετική ποιότητα του κρητικού ελαιολάδου, αλλά το μεγάλο ενδιαφέρον των ευρωπαίων πελατών των ξενοδοχείων, οι οποίοι «διψούσαν» για γνώσεις που θα τους επιτρέψουν να κάνουν τη σωστή επιλογή ελαιολάδου στην πατρίδα τους.
Η γευσιγνωσία έγινε από τον ειδικό σε θέματα ελαιολάδου και σεφ κ. Λεωνίδου Βασίλη και τον σεφ των ξενοδοχείων κ. Φανουράκη Στέλιο, στα πλαίσια των προπομπών της «Γιορτής της Κρητικής Διατροφής» του Δήμου Ρεθύμνης.
Minos Mare