Την 2η θέση στον όμιλο της (Δ’) που της έδωσε το δικαίωμα να διεκδικήσει την πρόκρισή της στην προημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Μαδέρα της Πορτογαλίας, κατέλαβε η Εθνική μας ομάδας πόλο Νεανίδων.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο οποίο αγωνίζεται και η Ρεθεμνιώτισσα Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη πέτυχε επιβλητική νίκη και επί της Ρουμανίας με 20-2 με την ταλαντούχο φουνταριστή να προσθέτει ακόμη δυο τέρματα στο ενεργητικό της στην διοργάνωση και να προετοιμάζεται πλέον για τον αγώνα που θα της δώσει την πρόκριση για τα προημιτελικά, κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία.
Μάλιστα οι διεθνείς μας θα έχουν μεγάλη πιθανότητα να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς οι αντίπαλές τους έχουν δείξει μια αρκετά καλή εικόνα, όμως απέχει από την αντίστοιχη του συγκροτήματος του Στέφανου Λέανδρου. Μάλιστα οι Βρετανίδες θα μπορούσαν να πετύχουν ακόμη και την κατάκτηση της 2ης θέσης στον όμιλο τους, όμως στον τελευταίο αγώνα τους για την κανονική φάση της διοργάνωσης, όμως δέχτηκαν δυο τέρματα στο τελευταίο τρίλεπτο στο ντέρμπι τους με το Ισραήλ, του Δημήτρη Μαυρωτά και με το τελικό 5-5, τερμάτισαν τρίτες και πλέον θα αντιμετωπίσουν την Εθνική μας ομάδα.