Ένα κράμα από παλιούς και νέους τόσο σε ηλικία, όσο και σε παρουσία στα δρώμενα του Αστέρα Ρεθύμνου άνθρωποι, θα απαρτίζουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, έτσι όπως αυτό αναδείχτηκε από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στην προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση το βράδυ της Δευτέρας στα γραφεία του ιστορικού σωματείου.
Η επιστροφή των Νίκου Παπαδάκη του Αντωνίου, Νίκου Παπαδάκη του Μιχαήλ, Κωστή Μανουσάκη, Βαγγέλη Πρινιανάκη και Κώστα Ασπρογιάννη στο σχήμα που θα ηγηθεί των «κυανοκίτρινων», συνοδεύτηκε από την είσοδο νέων προσώπων που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν τον Όμιλο να επιστρέψει στην κανονικότητα και να γράψει μια ακόμη σελίδα στην ιστορία του.
Με την Αναστασία Μανώλα να αποτελεί την γυναικεία παρουσία στο σχήμα, τους Κώστα Μπιρλιράκη και Κώστα Μάκρα, ο δεύτερος ως αναπληρωματικό μέλος να προσδίδουν μια πιο νεανική μορφή, τον Μάριο Καριαβασάμ να εγκαταλείπει την ενεργό δράση και να προστίθεται και εκείνος στην διοικητική ομάδα, αλλά και τον πατέρα του Ραφαήλ Μαραθιανού, Χαράλαμπο να ολοκληρώνει την δεκάδα του νέου συμβουλίου, ο Αστέρας κατάφερε την προχθεσινή βραδιά να πετύχει ένα μείγμα ανθρώπων που μέσα και από τις δηλώσεις τους κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, φάνηκαν έτοιμοι και πρόθυμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ώστε το ιστορικό σωματείο να κινηθεί σε σωστές βάσεις την επόμενη μέρα. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η 10αδα (το σχήμα θα διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρξει μονός αριθμός στο Δ.Σ.) θα συσταθεί σε σώμα, και φυσικά να δρομολογηθούν και οι επόμενες εξελίξεις στον Όμιλο.
Ποδοσφαιρική εκλογική περίοδος
Γενικότερα, αυτή η χρονική περίοδος κι έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα (σε ορισμένους συλλόγους μοιάζουν τετελεσμένα) είναι ώρα αποφάσεων και μάλιστα σημαντικών. Κάποιοι σύλλογοι έμειναν ακέφαλοι, οπότε, η κατάσταση παραπέμπει σε εκλογική περίοδο…
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι 9 σύλλογοι (οι μισοί δηλαδή της Α’ κατηγορίας και μία από την Β’ κατηγορία) όπως, ο Αστέρας Ρ. και ο Κεραυνός, η Δόξα Πλατανέ, το Σπήλι, ο Ερμής, ο Τάλως Μελιδονίου, ο ΟΦ Αρμένων, ο Αετός Ανωγείων, ο ΠΑΟ Αλφάς) έμειναν δίχως συγκροτημένο Δ.Σ. Ας δούμε που έγιναν και που χρειάζεται να περιμένουμε λίγα 24ωρα ακόμα για να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις νέες διοικήσεις των ομάδων αυτών.
Αρχικά ήταν ο Τάλως Μελιδονίου που ανέδειξε νέο Δ.Σ. και νέο πρόεδρο τον κ. Κ. Σταρά.
Ακολούθησε ο Αστέρας Ρεθύμνου που εντάσσεται με τον Κεραυνό και πριν από 20 μέρες, ως γνωστό, ακέφαλος έμεινε κι ο ΟΦ Αρμένων μετά και την αποχώρηση του Στέλιου Μπικάκη. Μάλιστα ο ίδιος δεν ενέδωσε στις πιέσεις των ανθρώπων του συλλόγου να άρει την απόφασή του κι έτσι τα μέλη ψάχνονται για την επόμενη μέρα.
Σήμερα η τρίτη προσπάθεια «μάζωξης» της Δόξας
Το ίδιο είχαμε και στην Δόξα Πλατανέ. Ο Αντώνης Βαρούχας άφησε τη θέση του προέδρου και ο σύλλογος θέλησε να προβεί σε αρχαιρεσίες. Μόνο που εδώ δεν είχαμε αποτέλεσμα όσον αφορά την πρώτη «μάζωξη» για την διεκπεραίωση των απολογισμών (διοικητικού και οικονομικού). Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση ήταν για τις 25 Μαΐου όμως δεν υπήρξε απαρτία όπως βέβαια και στη δεύτερη Γενική Συνέλευση την 1 Ιουνίου. Η ομάδα κοινοποίησε και τρίτη λοιπόν ανακοίνωση όπου καλεί τα μέλη αλλά και κάθε νέο ενδιαφερόμενο για σήμερα Τετάρτη 6 Ιουνίου. Συγκεκριμένα: «Την Τετάρτη 6 του μήνα και ώρα 6 το απόγευμα θα γίνει η τρίτη και τελευταία Γενική Συνέλευση και εκλογές της ομάδος μας στην καντίνα του Παύλο Μυριοκεφαλιτάκη στον Πλατανέ».
Σταθερός και ανανεωμένος ο ΑΟ Σπηλίου
Στο Σπήλι τα πράγματα πήραν την ανάλογη πορεία όμως, εκεί περιμένουν να πάρουν σειρά στα θέματα ημερησίας διάταξης της ΕΠΣΡ γιατί υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο να παραμείνει τελικά η αγιοβασιλιώτικη ομάδα στην Α’ κατηγορία εφόσον… δεν κατεβάσει ομάδα ο Αετός Ανωγείων.
Πρόεδρος παραμένει μια γυναίκα και ισχυρή. Πρόκειται για την κα Ελεάνα Λεντιδάκη ωστόσο στο συμβούλιο μπήκαν νέα άτομα έτοιμα να βοηθήσουν εμπράκτως. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μετά από τη νέα Γενική Συνέλευση της ομάδας μας, προέκυψε και το νέο, ανανεωμένο Δ.Σ. Πάντως στα κοινά της ομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες των «Ρ.Ν.» αναμένεται να επιστρέψει και ο Δημήτρης Παπαδάκης, ο τέως πρόεδρος της ομάδας, γνωστός για την αγάπη που τρέφει για εκείνη και σαφώς πιο απελευθερωμένος σε σχέση με το διάστημα που εργάστηκε για την ομάδα στην τελευταία θητεία του.
Πρόεδρος παραμένει η Ελεάνα Λεντιδάκη, όλοι του προηγούμενου συμβουλίου συμμετέχουν και στο καινούριο, ενώ έχουμε νέα εκπρόσωπο από το ωραίο φύλο και συμμετοχές έκπληξη (που δεν θα ανακοινώσουμε ακόμα), στις θέσεις του Γενικού Αρχηγού και του Υπεύθυνου Ακαδημιών. Επίσης, προπονητής μας και φέτος παραμένει ο Μπάμπης Παπαδάκης.
Αναλυτικά το νέο Δ.Σ.
Πρόεδρος: Λεντιδάκη Ελεάνα
Α’ Αντιπρόεδρος: Τσιρινδάνης Εμμανουήλ
Β’ Αντιπρόεδρος: Μπριλάκης Ιωάννης
Γενικός Γραμματέας: Παπαδάκη Λίνα
Ειδικός Γραμματέας: Καλοειδάς Μιχαήλ
Ταμίας: Παπαδάκης Γεώργιος
Μέλη: Χριστοφοράκης Νικόλαος, Βλατάκης Στέφανος
Ευχόμαστε σε όλους καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία και δύναμη»!
Νέο Δ.Σ. και στον Ερμή
Στον Ερμή επίσης είχαμε εκλογές όπου ανεδείχθη νέο Δ.Σ., ενώ στον ΠΑΟ Αλφάς όπως επίσημα η ομάδα ανέφερε με σχετικό δελτίο τύπου, αναμένονται εκλογές την Κυριακή στις 17 Ιουνίου.