Η εταιρεία «Τοπική Παραγωγή και Φιλοξενία Α.Ε.» διοργανώνει εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, με σκοπό την παρουσίαση του νέου Προτύπου Πιστοποίησης Καταλυμάτων «We do local» που δημιουργήθηκε για να αναδείξει την ιδιαίτερη τοπική φιλοξενία και να στηρίξει την ανάπτυξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015 και ώρα 19:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Grecotel White Palace στον Αδελιανό Κάμπο Ρεθύμνου.
Πρόγραμμα παρουσίασης
Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015
19:00-19:10:Προσέλευση- εγγραφές.
1η θεματική ενότητα: Χαιρετισμοί και παρουσίαση του προτύπου «We do local».
19:10-19:15: Καλωσόρισμα από την Δήμητρα Κολοβέρου, υπεύθυνη Επικοινωνίας και Προώθησης του We do local.
19:15-19:20: Χαιρετισμός και καλωσόρισμα από τον Ανδρέα Μεταξά διευθύνοντα σύμβουλο της «Τοπική Παραγωγή και Φιλοξενία Α.Ε.»
19:20-19:30: Παρουσίαση του We do local από τον Μανώλη Τσακαλάκη, μέλος Δ.Σ. της «Τοπική Παραγωγή και Φιλοξενία Α.Ε.» και πρόεδρος Συλλόγου Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης.
19:30-19:35: Χαιρετισμός από τον Γιάννη Παπαδάκη, μέλος Δ.Σ. της «Τοπική Παραγωγή και Φιλοξενία Α.Ε.» και ιδιοκτήτης του Αγροτουριστικού Ξενώνα «ΕΝΑΓΡΟΝ».
2η θεματική ενότητα: Η εφαρμογή του προτύπου Πιστοποίησης «We do local».
19:35-19:40: Παρουσίαση του προτύπου: Προδιαγραφές και Διαδικασία ελέγχου, από τον Απόστολο Κορτέση-υπεύθυνος Πιστοποίησης του We do local «Cosmocert A.E. – Υπηρεσίες Πιστοποίησης».
19:40-19:45: We do local: sustainable destination in Crete.
Ομιλία από τον κ. Σωτήρη Μπαμπαγιούρη, Πρόεδρος Δ.Ε «Local Food Experts s.c.e. – Υπηρεσίες ολοκληρωμένης ανάπτυξης».
19:45-19:50:Παρουσίαση Πρακτικών Εφαρμογής του We do local από τον Δημήτρη Καλαΐτζιδάκη-Director of Operations Grecotel Hotels & Resorts, μέτοχος της «Τοπική Παραγωγή και Φιλοξενία Α.Ε.»
19:50-20:00: Απονομή Πιστοποιητικών «We do local».
20:00-21:00: Συζήτηση- Διαθέσιμος χρόνος για επικοινωνία με τους χορηγούς της εκδήλωσης.