Την εξεταστική περίοδο του Εαρινού εξαμήνου 2019 ολοκλήρωσαν οι απόφοιτοι του τμήματος Τυροκομίας του ΙΙΕΚ Grant, οι οποίοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία την εκπαίδευσή τους και σημείωσαν επιτυχίες στις γραπτές και θεωρητικές εξετάσεις.
Στα πλαίσια του προγράμματος οι σπουδαστές διδάχθηκαν την τέχνη της τυροκομίας τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο οικοτεχνίας, επισκέφθηκαν πρότυπα τυροκομεία και ξεναγήθηκαν σε μονάδες παραγωγής στην Κρήτη. Επιπλέον διδάχθηκαν την παρασκευή άλλων παραγώγων του γάλακτος, γιαουρτιού και παγωτού.
Οι απόφοιτοι του τμήματος είναι πλέον έτοιμοι να ιδρύσουν νέες μονάδες παραγωγής ή να αναβαθμίσουν τις ήδη υπάρχουσες, ακόμα μπορούν να εργαστούν συνεταιρισμούς και βιομηχανίες γάλακτος και τυριού καθώς και εργοστασιακές μονάδες παραγωγής.
Η διοίκηση και η ομάδα εκπαιδευτών της Grant δίνει τα συγχαρητήρια της για την επιτυχία τους.
Νέα προγράμματα επαγγελματικής Τυροκομίας πρόκειται να υλοποιηθούν από 1/9.