Στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των εργαζομένων του, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο ξενοδοχείο White Palace Grecotel Luxury Resort, σεμινάριο με θέμα το HACCP, τη σημασία, σημαντικότητα, εφαρμογή και παρακολούθησή του κατά τη λειτουργία ενός ξενοδοχείου.
Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο επιτυχημένος Τεχνολόγος Τροφίμων κ. Α. Σουλιώτης, επικεφαλής, επιθεωρητής Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων του οργανισμού TÜV AUSTRIA HELLAS.
Το σεμινάριο στο οποίο συμμετείχε σύσσωμο το προσωπικό του ξενοδοχείου, ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία, εξοπλίζοντας τους εργαζομένους με τις απαραίτητες γνώσεις για να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες εφαρμογής του συστήματος HACCP, βάσει του οποίου είναι πλέον πιστοποιημένο το ξενοδοχείο White Palace.
«Οι τωρινοί και μελλοντικοί φιλοξενούμενοι του White Palace έχουν, λοιπόν, ακόμη ένα λόγο να απολαύσουν τη διαμονή τους, γνωρίζοντας ότι οι υπηρεσίες μας έχουν γνώμονα τόσο την ασφάλειά τους, όσο και τη διασκέδαση και χαλάρωσή τους», επισημαίνει η διοίκηση του White Palace Grecotel Luxury Resort.