Βάσει της εικόνας του ματς, η Γλυφάδα αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, όμως στο ποδόσφαιρο, είναι γνωστό ότι δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.
Τα κορίτσια του κ. Αντωνιάδη πάλεψαν μέσα στην καταιγίδα και βγήκαν ηρωίδες μετά από ένα ματς, το οποίο κράτησε μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου. Αιτία, ήταν η κακή εκτίμηση του διαιτητή κ. Μπερτάκη να διακόψει τον αγώνα λόγω νεροποντής 7’ πριν το τέλος. Ο κ. Μπερτάκης δεν εκτίμησε ότι ήδη είχε βραδιάσει και ότι οι προβολείς είχαν σβήσει λόγω κεραυνού. Αφού το διέκοψε για 20’ λεπτά, στη συνέχεια διέταξε τις ομάδες να επανέλθουν στο γήπεδο και για 6 λεπτά παρακολουθήσαμε έναν αγώνα-πόλο, όπου οι Κρήσσες θα μπορούσαν στις αντεπιθέσεις τους να πετύχουν, τουλάχιστον δύο τέρματα ακόμα.
Το α’ ημίχρονο ήταν, μάλλον απογοητευτικό όσον αφορά το θέαμα, αφού οι Κρήσσες δεν μπόρεσαν να «ξεδιπλωθούν» όπως θα ήθελαν. Σ’ αυτό συνετέλεσε το γεγονός ότι η Κακαμπούση από πλευράς Γλυφάδας, έφτιαχνε όπως ακριβώς ήθελε το παιγνίδι. Από δικές της μπαλιές είχαμε τις τρεις επικίνδυνες καταστάσεις που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενες, όταν στο 21‘ η Μοσχορίδου σούταρε από το ύψος της περιοχής κι απόκρουσε σταθερά η Βαΐτση, ενώ στο 25’ «σέρβιρε» έτοιμο γκολ και πάλι στην Μοσχορίδου που παρ’ ότι έφυγε από εμφανή θέση οφσάιντ, έκανε κακό κοντρόλ κι έδωσε το δικαίωμα στην Βαΐτση να βγει και να μπλοκάρει.
Στο 27’ η Καλλίστη σούταρε δυνατά αλλά άστοχα, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία για τις Ρεθυμνιώτισσες χάθηκε από την Μιχελακίδη, όταν κινήθηκε από πλάγια αλλά το σουτ από κοντά που επιχείρησε, κόντραρε πάνω στην Κουτραφούρη.
Η φάση που πήγε να «σημαδέψει» τον αγώνα, έγινε στο 39’ με τις Κρήσσες να γλιτώνουν από βέβαιη παράβαση, όταν η Πότσιου σήκωσε ψηλά το πόδι στο στήθος της Κουτραφούρη εντός περιοχής. Ο κ. Μπερτάκης παρ’ όλα αυτά, διέταξε να συνεχιστεί ο αγώνας.
Υπό καταρρακτώδη βροχή διεξήχθη το β’ ημίχρονο. Οι προσπάθειες των παικτριών και των δύο ομάδων ήταν ηρωικές ανεξάρτητα το ποιος αμυνόταν και ποιος επιτίθεντο. Οι προβολείς άναψαν για λίγο, καθώς μετά, έκλεισαν λόγω πτώσης κεραυνού. Αυτό δυσχέραινε το έργο όλων, ωστόσο δεν σταμάτησαν τις προσπάθειες μέχρι 7’ πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας.
Η πρώτη φάση της επανάληψης ήρθε από την Γλυφάδα στο 58’, όταν η Χατζινικολάου βρήκε στον κενό χώρο την Θωμοπούλου, η οποία πλάσαρε ψηλοκρεμαστά την εξελθούσα Βαΐτση, όμως το πλάσε της έφυγε αργά και βασανιστικά άουτ.
Η απάντηση ήρθε ένα λεπτό αργότερα και μάλιστα «πληρωμένη», από την Μιχελακίδη, η οποία εκμεταλλεύτηκε την «γκάφα» της άμυνας της Γλυφάδας κι αφού τρίπλαρε και την Πελετίου, έγραψε το 1-0.
Στο 64’ η Μαμαλάκη έσωσε βέβαιο τέρμα για την ομάδα της πάνω στη γραμμή, αφού προηγουμένως η Καλλίστη προσπάθησε με προβολή να ισοφαρίσει.
Στο 83’ ο κ. Μπερτάκης, βλέποντας ότι η μπάλα δεν έκανε «γκελ» στον αγωνιστικό χώρο, αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τη γνωστή συνέχεια.
Δίχως ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του κ. Μπερτάκη.
ΚΡΗΣΣΕΣ (Αντωνιάδης): Βαΐτση, Πότσιου, Ξεκάλου, Πιτσή, Λαζανά, Δρακάκη, Μιχελακίδη, Μπατζάκα, Μαμαλάκη, Λαζανά, Μιχελάκη (65’ Ψυλλάκη).
ΓΛΥΦΑΔΑ (Σακοράφος): Πελατίου, Ζέρβα, Κουτραφούρη (59’ Παπαδοπούλου), Κόσσοβα, Παπακώστα, Θωμοπούλου, Χατζηνικολάου, Καλλιστή, Μοσχορίδου (73’ Λάμπρου), Κακαμπούση, Μασρή (70’ Μπαροτσάκη).
Καβάλα ‘86-Άρης Θεσσαλονίκης 1-3
Νέοι Εργοτέλη-Ακαδ. Ελπίδες Καρδίτσας 94 0-3
ΠΑΟΚ-ΑΣ Βόλος 2004 5-0
Κρήσσες Ρεθύμνου-ΑΕ Γλυφάδα 1-0
ΑΣ Αμαζόνες Δράμας-Ατρόμητος Αθην. ΑΠΣ 1-1
Θέση Ομάδες Β. Γκολ
1. ΠΑΟΚ 12 23-1
– Ελπίδες Καρδίτσας 12 13-3
3. Κρήσσες 9 10-8
4. Αμαζόνες Δράμας 7 10-8
– Ατρόμητος 7 6-9
6. ΑΕ Γλυφάδα 3 8-5
– Εργοτέλης 3 4-8
– Βόλος 3 2-12
– Άρης 3 4-8
10. Καβάλα 0 1-17
ΑΕ Γλυφάδα ΑΣ Βόλος 2004
Καβάλα ‘86 ΑΣ Αμαζόνες Δράμας
Ελπίδες Καρδίτσας Κρήσσες Ρεθύμνου
Άρης Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης
Ατρόμητος Αθηνών Νέοι Εργοτέλη