Στην Κρήτη θα παραβρεθεί μεθαύριο Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως έχει γίνει γνωστό το πρόγραμμα του περιλαμβάνει επίσκεψη στις 9:30 το πρωί στο εμβολιαστικό κέντρο του Κ.Υ Σπηλίου.
Στις 12.00 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Στο νοσοκομείο πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στην αναβαθμισμένη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αλλά και θα ενημερωθεί για τις κλινικές COVID, αλλά και την επικείμενη λειτουργία του κέντρου Alzeheimer’s.
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο επίσης θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στην οποία θα συμμετέχει η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, οι Διοικήσεις Πανεπιστημιακού και Βενιζέλειου, οι Διευθυντές των Ιατρικών Υπηρεσιών, καθώς και οι συντονιστές Διευθυντές COVID – 19.
Το μεσημέρι, στη 1.30 ο πρωθυπουργός πρόκειται να επισκεφθεί το Εμβολιαστικό Κέντρο Ηρακλείου.