Συν. από σελ. 20
Παίζει στην έδρα του μετά από 33 μέρες
Για τον Ερμή που έχει βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέχρι σήμερα, αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά που υποδέχεται ομάδα στην έδρα του. Πέρασαν 33 μέρες (ήταν 5 Οκτωβρίου) από τότε που οι «πράσινοι» φιλοξένησαν και νίκησαν τον Εθνικό με 2-1. Έκτοτε έχει προκύψει άλλη μια φορά σ’ ένα ματς όμως που ποτέ δεν έγινε (αναβλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών), αυτό απέναντι στην Γλυφάδα.
Η αναμέτρηση κόντρα στον Ιάλυσο λοιπόν, έχει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για τους δύο ομάδες, όσο φυσικά και για τους υπολοίπους, αφού ο Φωστήρας που συγκατοικεί με τον Ιάλυσο στην 1η θέση, πολύ θα ήθελε μια ήττα της ομάδας από το «σμαραγδένιο» νησί όπως βέβαια, αρκετές είναι οι ομάδες που συνωστίζονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και θα επιζητούσαν ένα κακό αποτέλεσμα για τη ρεθεμνιώτικη ομάδα.
Έξι οι πιθανές απουσίες στον Ερμή
Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης περιμένει το ματς, πώς και πώς παρά τις απουσίες όπως προαναφέραμε. Ούτε λίγο ούτε πολύ, από την κυριακάτικη αποστολή έχουν αποκλειστεί 5 παίκτες, ορισμένοι εκ των οποίων αποτελούν βασικά γρανάζια στη μηχανή των πρασίνων, ενώ ένας είναι αμφίβολος. Αυτοί είναι, οι τραυματίες Δομίνικος Πλουσής, Μπεκατώρος, Βογιατζής, ο ανέτοιμος Κλίνης, ο τιμωρημένος Κορτσινίδης, ενώ λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει για να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Σταθόγλου.
Αντιθέτως, επιστρέφει έπειτα από τρεις εβδομάδες ο Ρουμπάκης.
Μ. Παπαματθαιάκης: «Ματς υψηλού βαθμολογικού κινήτρου»
Όσον αφορά λοιπόν το ματς της Κυριακής, ο Μανώλης Παπαματθαιάκης τοποθετήθηκε σχετικώς εκφράζοντας μία αισιοδοξία αλλά και ένα πείσμα ότι, αυτή η ομάδα μπορεί να φτάσει στη νίκη απέναντι στην τέλεια άμυνα του Ιάλυσου.
«Πρόκειται για ένα ματς υψηλού βαθμολογικού κινήτρου. Είμαστε μια ομάδα που πιστεύουμε ο καθένας στον εαυτό του αλλά και όλοι μας στη δουλειά που έχουμε ρίξει αυτό το διάστημα. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία, αφενός να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα, αφετέρου να είμαστε εμείς η πρώτη ομάδα που θα υποχρεώσουμε σε ήττα μια άμυνά που μέχρι στιγμής, φαίνεται αλλά και κινείται στο να τα κάνει όλα τέλεια».
Δίχως απόντες ο Ιάλυσος
Από το ρεπορτάζ του Ιάλυσου, όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι. Μάλιστα στο ρόστερ προστέθηκε και ο νεαρός τερματοφύλακας Γιάννης Μουστάκας, ο οποίος αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στον Ηρακλή Λάρδου. Αυτό δεν σημαίνει ότι απειλείται η θέση του Λουτριώτη.
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:
Κυριακή 8 Νοεμβρίου
13:30, Ζωνιανά: Ερμής Ζωνιανών – Ιαλυσός
(Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής), Σινιοράκης (Πειραιά), Φαρμάκης (Δυτ. Αττικής).
15:00, Βάρη: Αστέρας Βάρης – Φωστήρας
(Ρούτσης, Πυργάκης, Γκότσης (Κορινθίας).
15:00, «Γεντί Κουλέ»: ΟΦΗ – Επισκοπή
(Ούτας, Πετεινάτος, Αναστασάκης (Χανίων).
15:00, Μοσχάτο: Εθνικός – Τράχωνες
(Αγρανιώτης, Σταματάκος (Λακωνίας), Κίτσος (Έβρου).
15:00, Ν. Ηρακλείου: Ηράκλειο – Ηλυσιακός
(Κορδολαίμης, Ντζουροπάνος, Κρετσίμος (Δυτ. Αττικής).
15:00, Μελισσουργού: Ατρόμητος Πειραιά – ΠΑΟ Κρουσώνας
(Γιαννόπουλος, Αδαμόπουλος, Καρβούνης (Μεσσηνίας).
15:00, Κηφισιά: Κηφισιά – Ιωνικός
(Παπαδόπουλος, Περιβολάρης, Χατζηκαμαγιάννης (Εύβοιας).
15:00, Γλυφάδα: Κεραυνός Γλυφάδας – Τριγλία Ραφήνας
(Αγγελάκος, Γκριτζέπης, Δημογέροντας (Αρκαδίας).