Ήδη έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές συμμετοχής στις Ακαδημίες του Ρεθυμνιακού για την νέα σεζόν. Οι άνθρωποι της ομάδας της Σοχώρας σύναψαν συνεργασία με τον πολύπειρο Ηλία Μπουλιό, που θα αποτελέσει τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής τους και με την παρουσία των Λόρενς Ταμάμη, Μενέλαου Δημητριάδη και του Πολύδωρου Γάσπαρη που πρόσφατα και εκείνος προστέθηκε στο προπονητικό τιμ των Ακαδημιών, είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν στις 9 Σεπτεμβρίου, για την νέα περίοδο.
Γι’ αυτό το ξεκίνημα, τη φιλοσοφία αλλά και τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών του Ρεθυμνιακού, ο υπεύθυνος τους Ηλίας Μπουλιός, τόνισε στις σχετικές του δηλώσεις: «Πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσω το πρόεδρο κ. Κώστα Παπαδάκη, τον γενικό αρχηγό Νίκο Γκούτζο και το Δ.Σ. του συλλόγου για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους. Ένας από τους στόχους του προπονητικού προγράμματος, είναι η ανάδειξη ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν μετά από κάποια χρόνια την ανδρική ομάδα του Ρεθυμνιακού μας.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Α.Ο. Ρεθυμνιακού δεν θα έχει σαν βασικό στόχο την κατάκτηση πρωταθλημάτων αλλά να δημιουργήσουμε ποδοσφαιρικές αξίες αλλά και σωστούς χαρακτήρες και προσωπικότητες που έχει ανάγκη, όχι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά και η κοινωνία του «αύριο», σε συνδυασμό με την ψυχαγωγία, τη συνέπεια, το ήθος, τις αρχές, τις αξίες και την μαθητική πρόοδο που για μας θα είναι η πρώτη προτεραιότητα.
Για την υλοποίηση αυτού του στόχου οπωσδήποτε απαιτείται η ουσιαστική και σωστή συνεργασία και συμμετοχή των γονέων, οι οποίοι θα πρέπει να στηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητών μας και να ακολουθούν χωρίς παρέκκλιση τις βασικές αρχές και τους κανόνες της νέας φιλοσοφίας μας».
Οι εγγραφές ξεκίνησαν από την περασμένη την Δευτέρα. Οι δηλώσεις θα γίνονται καθημερινά 18.30-20.30. Για περισσότερες πληροφορίες, στο τηλέφωνο 6945606080.
Σε κυκλοφορία και τα διαρκείας…
Οι άνθρωποι του Ρεθυμνιακού πάντως έχουν ήδη κυκλοφορήσει και τα εισιτήρια διαρκείας για την νέα σεζόν, αναμένοντας τους φίλους της ομάδας να βοηθήσουν και την νέα σεζόν τους «κυανόλευκους» στην προσπάθεια που πραγματοποιούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Τις κάρτες μέλους μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τις προμηθευτούν από επιλεγμένα σημεία στο Ρέθυμνο, τα οποία γνωστοποιούνται και από την επίσημη σελίδα του Ρεθυμνιακού στο Facebook, αλλά και από τα γραφεία της ομάδας στην Σοχώρα.