Μέχρι τώρα έχουν παραδοθεί 600 περίπου υφασμάτινες μάσκες στο Ιατρείο Κ.Α για την κάλυψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου της πόλης μας ή όπου αλλού κριθεί αναγκαίο. Τον συντονισμό της ομάδας που έραψαν τις μάσκες ανέλαβε η κ. Εμμανουελα Μαθιουδάκη.
Στο ράψιμο πήραν μέρος οι κυρίες: Αγκουριδάκη Άννα, Σταφυλάκη Άννα, Μαρία Παδουβά, Σοφία Μανιά, Κατερίνα Δάνδολου, Ειρήνη & Βαγγελιώ Φασούλη, Κορμάρω Δαλαμβέλα, Μαρία Τσουντάνη, Στέλα Πίσσα, Ελένη Παπαδάκη, Λίτσα Τρύφωνα, κ. Ειρήνη από τον Κρασούνα!
Η κ. Χρυσάνθη Δασκαλάκη έδωσε ποσότητα υφάσματος για τον σκοπό αυτό.
Επίσης στείλαμε 35 μάσκες στο Ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων στην Πόμπια, 5 μάσκες σε μια νοσηλεύτρια & 5 μάσκες σε ένα νοσηλευτή στο Σεισμανόγλειο που μας τις ζήτησαν.
Θα δώσουμε 20 μάσκες μετά από συνεννόηση μαζί τους, για τις ανάγκες του «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Μυλοποτάμου και ετοιμάζονται άλλες 100 για τη συλλογικότητα «Αλληλεγγύη για όλους» στην Αθήνα που μας τις ζήτησαν για τις ανάγκες του προσωπικού στα συσσίτια που κάνουν καθημερινά.
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν και σ’ αυτή τη δράση του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Να είμαστε όλοι καλά με υγεία και αλληλεγγύη! Στην υγειονομική κρίση κανένας μόνος του! Γιατί όποια κι αν είναι η ερώτηση, η απάντηση είναι ο άνθρωπος!